ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש וחצי בהודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    13
    2861
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liri2013
      Liri2013 נערך לאחרונה על ידי

שלום

לפני חצי שנה הייתי בצפון הודו (דראמסלה,סרינאגר,רישיקש וקצת דלהי.) נהניתי מכל רגע. כעת אני רוצה לצאת שוב לחודש וחצי בערך בסוף אוקטובר. אוהבת מאוד נופים,כפרים וסקרנית לגביי אורח החיים והחיים  בהודו בכלל.אני נוסעת לבד ובת 65.

עצות? רעיונות?

תודה

לירי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • cillam
        cillam נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

אני אציע לך משהו שונה לגמרי מן המסלול הרגיל. נכון את יכולה לנסוע לרג׳סטאן  ואולי לרדת דרומה בהודו.

אני לא רחוקה מגילך קדימה, ונסעתי לפני מספר שנים לנגלנד אסאם  והאי ומוג׳ולי.

לא עשיתי את הכל לבד חלק דרך חברה וחלק עצמאי.

חפשי מידע באינטרנט על האזורים האילו.

• יוסי ל
          יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

אם  לא תקבלי את ההצעה השניה של צילה וכן תחליטי על רגסטאן, אני בטוח שלא תצטערי כי בתקופה הזאת נערך בפושקר יריד הגמלים השנתי - חוויה גדולה מאד. הימים המעניינים הם 2-3 הימים האחרונים של הפסטיבל, כלומר 4-6 בנובמבר.

פושקר

יש בעיית לינה והמחירים עולים עד פי 5 מהמחיר הרגיל - שווה כל רופי.

• Liri2013

חודש וחצי בהודו

תודה על התשובות המהירות. 

אני רוצה לטייל עצמאית ולא דרך חברה, מרחקים גדולים לעשות בטיסות.

נראה לי שאת נגלנד אסאם והאי מוגולי אשאיר לפעם הבאה...

כיוון שאני מרגישה עדיין די טירונית בתחום וזו הנסיעה השנייה שלי בלבד (יהיו עוד ) נראה לי שעדיף לחוות את ורנסי,רגיסטאן ,גיסלאמר,אודאיפורו כמובן גאיפור. אני אוהבת להישאר במקום ולחוות אותו ולא לרוץ ו"להספיק".

אשמח לשמוע דעות והצעות.

תודה

לירי

• cillam
              cillam נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

אם אכן תחליטי  על רג'סטאן, תכניסי למסלול את איזור SHEKHAWATI  , וכן את שבט

ה BISHNOI .

• Mati_3361928
                Mati_3361928 נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

הי לירי

אני קצת יותר צעירה יחד עם זאת מה שכתבת לגבי אופי הטיול שלך מאד מדבר אלי

ברג'אסטן ביליתי חודש שלם בלי בעיה ואפשר גם יותר.

כדאי להיות גם בג'ודפור- עיר עם אנרגיות מיוחדות, מאונט אבו- היילסטיישן מקסימה עם אגם קטן ומקדשים גיינים עדינים ומרהיבים, ביקנר- היום עיר מלוכלכת אך בעיר העתיקה יש ארמונות מדהימים ויפיפיים, מוזיאון נפלא ועוד.

אם את נוסעת לאגרה לא לותר על ביקור בפאטפור סיקרי המסתורית וגם על ביקור באורצ'ה המקסימה והנעימה ואם בא לך אז גם קאג'ראו, שהמקדשים בה נפלאים אבל האווירה הרבה פחות.

ממליצה לך מאד על וראנאסי . אם את מעוניינת אוכל גם לתת הרבה המלצות

• רוני סופר
                  רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

לירי - איזה שם יפה - הוא שמה של נכדתי בת השמונה.

ואנחנו חשבנו שזה מקורי laugh.

• Liri2013

חודש וחצי בהודו

כרגע נראה לי שאטוס לדלהי (אהיה שם יומיים )ומשם לורנסי. ואז אעבור לרגאסטן ומשם לקראלה .

איך זה נשמע?

• רוני
                      רוני נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

אם  את  נוסעת בסוף לקראלה  כבר  עדיף לך לחזור  ממומביי.  ולחסוך  את הטיסה  מקראלה  חזרה לדלהי , אגב לרוב  הטיסות דרומה  עוברות דרך  מומביי.

• רוני
                        רוני נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

הגיל,  הגיל, איזה אומץ לאישה  לחשוף את גילה  לא  שגרתי  בד"כ .

מזכיר  לי  שנסעתי  בפעם  הראשונה למזרח  הייתי  בן  39  באותה  תקופה  עוד  לא  היה אינטרנט  ותליתי מודעה בלמטייל  בת"א  וחפשתי  שותפים /דתיים.

אחרי  כמה  שבועות התקשרה אלי  בחורה דתית שהסתבר  שהיא  בת  21  ואיך  שהוא  התוכניות שלנו  לא  התאימו  ,בסוף  היא  שאלה  אותי  בן  כמה אני  וענית לה  ואז  היא  אמרה  לי  "שתאריך ימים..."  הבנתי  כמה  אני  קשיש  לעומתה..

,

אגב בטיול  כמה  שנים  אחרי  כן  באוסטרליה  פגשתי  בחור  שהסתבר  שהוא  אחיה  והוא  סיפר  לי  שהיא  כבר  הספיקה מאז להתחתן..

• Liri2013

חודש וחצי בהודו

אשמח לכל עצה. מרוב אינפורמציה אני לא מצליחה להחליט לאן ומה קודם. אף על פי שמנסיוני הקודם הדל נראה לי שחשוב לדעת איפה מתחילים ואיפה מסיימים, הודו, לא?

• Mati_3361928
                            Mati_3361928 נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

דלהי מעניינת הייתי מקדישה לה כמה ימים ,אם לא ישר בהתחלה אז אולי בסוף.

אפשר לקחת מפת תיירות שעליה מסומנים אתרים ותחנות של המטרו ופשוט לנסוע במטרו לתחנות שנראות לך מעניינות, יש בכל מטרו קרון מיוחד רק לנשים עם זאת יש להיזהר מאד מכייסים ובעיקר לנסות להימנע מנסיעה בשעות השיא.

הצרוף של קראלה למסלול נראה לי קצת מאולץ גאוגרפית , אבל אם את רוצה לקראלה אולי תתארגני לנסיעה לדרום- מומבאי, גואה, אמפי, גוקרנה, קוצ'י, מונאר, אוטי, מייסור וזה רק בחוף המערבי 

המלצתי פה היום בפורום בהודעה אחרת על חבר שלי סוכן נסיעות מדלהי, יכול לעזור לך בהזמנת כרטיסי טיסה פנימיים ו/או כרטיסי רכבת מראש, הזמנת מלון להתחלה, או יותר, רכב עם נהג וכ"ו.

היתרון שלך כאשה הוא שאת יכולה לפנות לנשים הודיות בבקשת עזרה או הכוונה, הרבה פעמים זה נוח ולפעמים הן גם נחמדות יותר מגברים , הן לא יגיבו בד"כ לפניה מצד גבר זר.

1-10.jpg
                            • רוני סופר
                              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי בהודו

מהמסלול שאת מציעה, עם ריבוי הטיסות, מאד קשה לייעץ.

חודש וחצי עם טיסות את יכולה כמעט כל דבר שיאפשר מזג האויר.

כל מה שנאמר כאן ובמקומות אחרים יכול להתאים, יהיה יפה ומרתק.

למשל - למה רק יומיים בדלהי? הייתי שבוע וארצה לחזור לעוד.

כמובן שרג'סטאן. כל המקומות שנזכרו לעיל ועוד (ביקנר למשל)

אם את מדרימה לקראלה, טמיל נאדו וקרנאטאקה לאורך החוף המערבי, אז זה בכלל אינסופי.

מה עם מספר ימים במומבאי. יש שרשור טוב בנושא זה.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון