ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זנות בקולומביה

פורום דרום אמריקה
    5
    6
    26484
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אריק 8 8 8
      אריק 8 8 8 נערך לאחרונה על ידי

שלום
      אני וחברי רוצים לטייל בקולומביה .עכשיו אמרו לנו שיש זנות כמו בתאילנד האם זה נכון?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • NIRR
        NIRR נערך לאחרונה על ידי

למה זה אמור להפריע לך...
        ומה הבעיה עם זה... ?
        • חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

מוכרות מזון?
          בקולומביה נתקלתי בתופעה הזו יותר מבכל מדינה אחרת, וכן - לי זה הפריע. מאוד. הפרוצות מתחלקות לכמה סוגים - היצאניות ה`רשמיות`, שעומדות בקרנות-הרחוב, במקרה הטוב, ומשדלות לקוחות; `זונות קוק`, בדרך כלל נשים חסרות-בית, שמגיעות אל ה`וילות` וה`קאסות` למיניהן, ויעניקו מחסדיהן לכל תייר תמורת שורת קוקאין, או סתם קורת-גג ללילה; ויש גם סתם נפקניות דמיקולו - נשים מקומיות שמחפשות גרינגו עשיר שיתמוך בהן כמה ימים, יזמין אותן למסעדות ומועדונים, ובתמורה הן תשמחנה ללמד אותו איך עושים את זה בקאריביים. אכסניות הגרינגואים הגדולות [`קאסה קיווי` במדיין, `איגואנה` בקאלי, `קאסה ויינה` בקארטחנה, `פלטיפוס` בבוגוטה] מלאות בכאלה. בחלק מהמקומות יש אפילו `סוכנויות היכרויות` שמטרתן לשדך בין נערות מקומיות ותיירים רעבים - משלמים כמה דולרים לסוכנות, והיא תציג בפניך שורה של ריבות בנות-העיר עד שתמצא את בחירת לבך, או תעבור לפרגית הבאה. באכסניות רבות, `למצוא חברה` היא אחת הפעילויות העיקריות עליה ימליץ לך פקיד הקבלה, כשתתלונן על השיעמום. אני מצאתי את זה די עצוב. לא שיש לי בעיה עם נשים יפות, והקולומביאניות אכן לא מביישות את מולדתן, אבל התצורה הסליזית הזו, עשתה לי בעיקר בחילה.
          • NIRR
            NIRR נערך לאחרונה על ידי

ישראל מס` 1 בסחר בנשים
            • achoop
              achoop נערך לאחרונה על ידי

זנות בקולומביה:Re
              תיירות מין נפוצה בקולומביה, ותיאורי קודמי קולעים.
              בחלק מהמקומות (קאלי, קרטחנה וארמניה למשל) זה בולט יותר, ובחלק מהמקומות זה יותר מוצנע. זה קיים גם במועדונים, ולכן צריך לשים לב מי מתחיל איתך...
              בכל מקרה, אם לא תחפשי את זה, זה יהיה משהו ברקע שמפריע אבל לא יותר. חשוב לשים לב עם מי מטיילים ומה הם מחפשים בטיול שלהם, כדי להימנע מאי נעימיות. אני התרחקתי מהדירות להשכרה וממי שבחרו לשהות בהן כמו מאש. בהוסטלים לא נתקלתי בזה דווקא, למעט ב- `איגואנה` בקאלי, שם הזונות פשוט חיכו בפינת הרחוב של ההוסטל. בתוך הוסטל לא ראיתי.
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • poky
                poky נערך לאחרונה על ידי

זנות בקולומביה:Re
                the only place i´ve been 2 in colombia was latisia, and there was 1 hore house that i know of. i dk about the rest of the country though. still, on the outside it looked just like a regular bar...
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון