איך מתקלחים בטרק???????.
-
שיוצאים לטרק לאיזה שבוע בג`ונגל איך מתקלחים ????
או שלא מתקלחים שבוע????? -
ה` ירחם!!!לא להתקלח שבוע כשנמצאים בג`ונגל?!
נגיד ולא אכפת לך מאנשים אחרים אבל אתה עלול למות מהריח של עצמך!!!
לענייננו, ניתן להתקלח בנהר ללא חשש - למרות שכמה דקות לפני דגתם שפ פירנאות ובערב תלכו לחפש שם תנינים...
סתם, זה ממש חוויה להתקלח בג`ונגל, לפעמים זה מתוך סירה ולפעמים זה מגדות הנהר באזורים ללא זרימה חזקה.
תהיה בטוח שאתה תרצה להתקלח מאוד - חום לחות קרם נגד יתושים ונגד שיזוף + ים חרקים הם קומפלקס יעיל לגרום לאנשים לרצות להתקלח.
מקלחת נעימה,
תומר. -
ה` ירחם!!!:Re -
ה` ירחם!!!:Reחחחחחחחח אוקיי תודהה -
התיאורים והתמונות שלך....תומר,את האמת(והפעם לא בציניות)אתה פשוט גורם לי לרצות לצאת עכישו לטרק של שבוע,במעט מאד מילים ותמונות מדהימות גורמות לי לרצות לטייל איתך...
תודה. -
התיאורים והתמונות שלך....:Reעם איזה מצלמה זה צולם??? -
דוגמא לאיך מתקלחים....זו אופציה אחת.....
באמת שאין מה לדאוג...
מקלחת בטבע זה הרבה יותר כיף מהמקלחת בחלק מההוסטלים אם זזה מנחם אותך...:) -
לו רק יכולתי... -
Cannon rebel 2000משוק הגנבים בבוליביה - ליד הדוכן של הלאמות המיובשות.
ואפילו קיבלתי אחריות בינלאומית!!!
לילה טוב,
תומר. -
דוגמא לאיך מקלחים מי שלארוצה להתקלח כי הוא קצת מפחד, אבל שאר החבר`ה כבר החליטו בשבילו...
תומר. -
דוגמא לאיך מקלחים מי שלא:ReCannon rebel 2000??זה מצלמת פילם לא??
אני גם חובב צילום ואני רוצה לקנות מצלמת SLR חשבתי על ה 350D ... אבל הקטע שאני הכי לא בטוח הוא בגלל הבטריות של המצלמה.. שהיא ליתיום... וכולם אומרים שעדיף סוללות אצבע..
אבל יש גם קיט שאפשר לחבר רק הבעיה שלא נראה לי שיש אותו בארץ ואם יש הוא עולה איזה 100 דולר -
אני עתיק...אני עדיין נאמן למצלמה הישנה והטובה עם הפילמים...
היא הייתה איתי בטיול הראשון לדרום אמריקה ומאז בעוד 5 טיולים ביניהם פעם שניה בדרום אמריקה - אז תגיד לי אתה, איך אני יכול להחליף אותה בחדשה?
כנראה אני בין הבודדים שעוד מצלמים עם פילמים
תומר. -
דוגמא לאיך מתקלחים....:Reאכככככככ, הוואי ווש...
רק אל תשכח מי סיבן אותך... -
חתולים לא מתקלחיםאם בימי הביניים, ואפילו בעת החדשה המוקדמת, אדם אירופי ממוצע התקלח לא יותר מפעמיים בשנה, בחגים החשובים, ואולי גם לפני החתונה שלו - גם אנחנו יכולים לשרוד כמה ימים בלי מקלחת [כל עוד זה לא בג`ונגל, כמובן]. אני דוגל בשיטה הצרפתית - הרבה דיאודורנט, ואיוורור מתמיד של כפות הרגליים. זה בונה ציפייה ומתח חיובי לקראת המקלחת הגואלת בסוף הטרק.
כמובן שאם הטרק הוא בפרו או בוליביה, המקלחת הגואלת תהיה זרזיף דק ופושר שייפסק בדיוק ברגע הקריטי וישאיר אתכם זועמים, קפואים ועם סבון צורב בעיניים. אחלה הווי.