SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtx
-
אהלן,אני מתלבט על קניית נעל הרים לטיולים בארץ ובחול כאחד(גם עם משקלים)ומדדתי כמה זוגות,הדיסקברי של סלמון וגם הפוור מאטיק של אסולו היו נוחות מאוד.
אשמח אם מישהו יעזור ויחווה דעתו מנסיון אישי או מידע וימליץ לי מה לדעתו עדיף.
תודה רבה!
-
SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtxשלום עידן... האסולו נחשבת באופן כללי חברה טובה יותר, אבל גם הדיסקברי וגם הפאואר מאטיק דגמים טובים וחזקים ותלך על מה שנוח לך יותר, קשה לי לשים את האצבע ממש על אחד מהם- הם שניהם טובים
-
SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtxתודה לך דניאל!אשמח אם עוד חברה בעלי ידע\נסיון יביעו דעתם
-
SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtxשתיהן חברות מעולות ובעל ניסיון והוכחה בשטח, בנעלים הולכים על מה שנוח ומה שמתאים בתקציב/והרגשה של הנעל.
הפואור מאטיק יותר מסיבית, הסלמון נוחות מהתחלה ולא צריך יותר מדי לרכך אותם ככה שזה נחיתה רכה יחסית אליהם.
מה שתבחר טוב.
-
SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtxנשמע טוב..מה שכן התחברתי לדיסקברי,אבל האם נראה לכם היא מספיק מסיבית וחזקה כדי להתמודד עם טיולים בסדר גודל של שביל ישראל?אני מחפש נעל שאדע שהיא נאמנה
תודה לכם!
-
SALOMON - DISCOVERY GTX או asolo pw matic 400 gtxעל הפווארמאטיק אני בטוח ב100% שתעשה תעבודה בשביל וגם אחרי זה, על הסלומון שמעתי דברים נפלאים ויצא לי לראות אדם שהלך איתה את השביל אך אין לי מספיק ניסיון עימה, נחכה למומחי הסלומון
.