קניתי חבילה לסיצליה
-
אז ככה, דקה לפני יום כיפור, הזמנתי חבילה לסיצליה, 4 לילות , 5 ימים.
החבילה כוללת טיסה, רכב ומלון.
(קניתי בקופון שצריך לאשר בחברת נסיעות, מקווה שישאר מקום בחלוף החג
)טיסה לקטניה 21/10 יום ג' בשעה7:00
טיסה חזרה מוצאי שבת 1:20 (נחיתה 5:00 יום א').
שהות במלון EUREKA PALACE
אשמח לקבל רעיונות איך לחלק את הימים בטיולי כוכב בימים הראשונים ובטיול מתמשך ליום האחרון לשדה התעופה.
גמר חתימה טובה לכולכם
-
קניתי חבילה לסיצליהאני משערת שבגלל גודל האי, מיקום המלון והזמן הקצר יש לנו שתי אפשרויות:
1. להתרכז בחוף המזרחי ומעט ממרכז האי
2. לוותר על אחד הלילות במלון (שהוזמן ושולם) וללון בB.B במערב האי.
אשמח לתובנות שלכם -
קניתי חבילה לסיצליהיפה
בחמישה ימים וארבעה לילות המערב לדעתי לא בא בחשבון. בשבוע שלנו לא הגענו למערב חוץ מנחיתה והמראה.
השאלה מה אוהבים?? טבע, ערים עתיקות, חופי ים
אפשר להקדיש יום אחד לאיים האיולים.
את מוזמנת לקרוא את הסיכום שלי שנימצא כאן בפורום מהימים האחרונים.
תהנו
רוית
-
קניתי חבילה לסיצליהאת האיים הטיולים נעשה בפעם אחרת בנפרד כי הם צריכים כמה ימים בעצמם. אנחנו אוהבים גם ערים עתיקות וגם טבע. לראות חופים יפים כן,להשתרע בחוף הים ממש לא. אשמח לרעיונות איך לחלק את הימים. מה כותרת הסיכום שלך?
-
קניתי חבילה לסיצליהיפה
לבקשתך זה הקישור לפוסט שלי כאן
אני חושבת שמסגרת הימים שלך הייתי מתרכזת במזרח בלבד
מקדישה יום לאיזור של סירקוז. אם מעניין אותך אולי אפילו מגיעה עד לוילה הרומאית עם הפסיפסים.
יש גם שמורת טבע באיזור של סירקוז שאנחנו לא הספקנו אותה היא ניקראת Riserva naturale Cava Grande del Cassibile
בשמורה היתה לאחרונה שריפה גדולה, בכדי לדעת האם אפשר לטייל בה צריך להתקשר ל 450-167-093
המסלול היחיד שפתוח בשמורה כעת Prisa - Timpa ca tona – באתר שלהם רשום שני כוכבים לדרגות קושי אבל ממליצה לך לברר את דרגת קושי של המסלול.
אופציה נוספת, ליד הכפר אריצ'לה חוף יפיפיה עם סלעים בוקעים מהים נקרא -Aci Trezza - אנחנו לא הספקנו להיות, אבל היה רשום לי בבנק היעדים
יום אחד הקדשי לאתנה, זאת כמובן בתנאי שמזג האוויר מאפשר. במידה ולא יש שמורה של אלקנטרה שיש בה טיול בנחל במסלול קל מאוד.
כמובן יום אחד לאיזור של טאורמינה.
האם עדיין את רוצה עוד כמה ערים עתיקות אז שמעתי שגם אננה מאוד מרשימה.
מקווה שעזרתי מעט
רוית
-
קניתי חבילה לסיצליהרוית, תודה.
אני חושבת שאולי את אזור טאורמינה נעשה ביום הראשון לפני שנרד דרומה.
תודה על ההמלצות.