השלט של סוף העולם באושוייה
-
שמעתי שיש שלט של סוף העולם/ העיר הכי דרומית, באושוייה ואני לא יודעת איפה זה... מישהו יכול להסביר לי?
-
יש גם מקום שמחתים בדרכון..תעשה חיפוש -
יש גם מקום שמחתים בדרכון..:Reאני יודעת שיש. שמעתי על זה, אבל איך מגיעים לזה? -
השלט של סוף העולם באושוייה:Reהשלט נמצא בפארק שליד אושוויה. מגיעים עם האוטובוס עד התחנה האחרונה ומשם הליכה של כמה דקות - חצי שעה. אבל פי אלף יותר מענין לטייל בפארק עצמו. אפילו ביום אפשר להספיק המון. הכל מסומן ולא ניתן ללכת לאיבוד גם בלי מפה - כמו שאני עשיתי. -
יש גם מקום שמחתים בדרכון..:Reכדאי להיזהר עם ההחתמות האלה אם אחכ מגיעים לצ`ילה ,כי האי מחולק בין ארגנטינה וצ`ילה. שמעתי על בחור שאחרי שיט לאנטרקטיקה והחתמת דרכונו בתחנה הארגנטינאית שם, ישב שבוע בכלא בצ`ילה אחרי שהציג את דרכונו במעבר הגבול. לכן, תיזהרו!!! -
נראה לי שלא לזה הוא מתכווןהשלט המפורסם של `סוף העולם` נמצא ליד הנמל. לך לאורך רחוב Maipú, הרחוב התחתון ביותר - ה`מזח התיירותי` וכיכר 25 במאי נמצאים במפגש עם רחוב 25 במאי. חפש המון יפנים עם מצלמות - זה שם. -
השלט של סוף העולם באושוייה:Reאז כמו שראית, יש שני שלטים - אחד באמת בפארק הלאומי, השני הוא לא בדיוק שלט אלא יותר כתובת ענקית על מעקה הבטון ליד הנמל.
במרכז המידע לתיירים במרכז העיר ניתן להחתים את הדרכון בחותמת של סוף העולם. ואין חשש, לא עושים בעיות בשום מקום בגלל החותמת הזו. (בדיוק כמו שלא עושים עניין בשום מקום מהחותמת של מרכז העולם שניתן לקבל בקיטו- אקוודור).
נסיעה טובה. -
השלט של סוף העולם באושוייה:Reעל החתמה באקוודור לא עושים, כי אין לאקוודור מריבות עם שום מדינה. בין צ`ילחה וארגנטינה יש המון טינה וויכוחים. לכן הסיפור הוא שונה מאד! -
השלט הארור בכבודו ובעצמו. -
השלט הארור בכבודו ובעצמו.:Reהעיירה הצ`יליאנית פוארטו ויליאמס נמצאת מדרום לאושוויה מהצד השני של המיצר.
אמנם בעבר היא הייתה מחנה צבאי אבל היום מגיע לה לקחת את הכתר מאושוואיה - ללא שלטים וחותמות