תאילנד או דרום אמריקה
-
שלום לכום תעזרו לי בבקשה להחליט לאן לטייל לחודשיים אני בעיקר מחפש בחורות ולא טראקים וטבע
תודה
לרציניים בלבד -
תאילנד או דרום אמריקה:Reמה השאלה בכלל?! הכל קרוב. מארגנטינה לתאילנד אפשר להגיע באוטובוס. חבר`ה שלי שנוסעים עכשיו מתכננים לכסות את כל זה! אם בא לך, אני יכול לבדוק אם אפשר לקשר ביניכם -
חיפההנשים שם יפהפיות, ולא תהיה לך בעיית שפה.
אם אתה מעוניין באיכות ולא חוסך במזומנים: ברחוב החלונות באמסטרדם, או ברובע סנט פאולי בהמבורג, ידאגו לכל מחסורך. אם אתה מוכן להתפשר בשביל מחירים זולים יותר - איסטנבול יכולה להיות פיתרון מצויין. ואין שם טראקים, אם אתה מודאג.
אני רציני בלבד. -
חיפה:Reאני מבין שאתם מהמסכנים שנהנים ומקבלים סיפוק מטיולים רגליים ויערות...ביקשתי שלא תגיבו...
מובן ומקובל שזרימה ועניין זה לא הצד החזק שלכם -
שי, מותק, כנס בבקשה.אתה נשמע אחלה.
באמת.
מותק של בחור.
עשה לעצמך טובה.
וגם לנו.
סע לתאילנד.
סע.
בלי לחשוב פעמיים.
דרך צלחה. -
תאילנד או דרום אמריקה:Reשמע, זה תלוי איזה בחורות אתה מחפש..
בתאילנד יש בחורות בשפע, בעיקר בפוקט, בפאטאיה ובבנגקוק, אבל הבעיה - או שהן ``ליידיבויז`` או שהן ``נערות עובדות`` במועדונים למיניהם.
ל``ז - לגבי דרום אמריקה - אני יודע שבקובה יש בחורות מאד יפות וככה גם בקולומביה, בייחוד בעיירה קאלי. (וכאן מדובר בבחורות נחמדות שנראות טוב ולא מעוניינות רק בכסף שלך..)
סיכום - אם אתה מעוניין להתוודע לבחורות מקומיות, לא בתשלום ועם פחות סיכוי לחזור עם הפתעות (רמז: 1 בדצמבר// סרט אדום// פרדי מרקיורי) הייתי הולך על דרום אמריקה.
בכל מקרה, בין אם תבחר במזרח אסיה ובין אם בדר` אמריקה, תוכל להכיר בחורות ישראליות, שזה יותר בטוח. ובד``כ בטיולים לחו``ל לישראלים יש נטייה להידבק אחד לשני וכולם יותר משוחררים מאשר ``בבית``...
תהנה... -
אכן סע לתאילנדותמצא שם את דומיך. -
לשי תשובה לענייןברור שכדאי לך תאילנד, שמה יש המון אירופאיות וישראליות וכולן חופשיות מאוד, בהשפעת האווירה והסמים. ולא ישימו לב שאתה לא נראה כזה טוב ולא כזה חכם, פשוט יזרמו איתך ויש סיכוי שתוכל לזיין סוף סוף אחרי חודשים/שנים של עבודה קשה. בטח היד שלך מזה שרירית . . .
ובבקשה תעשה לכולם טובה ותשאר בתאילנד. -
חחחח...אתם גדולים!! -
בוא לפהאני מחכה לך כאן בארץ,את הכסף שתחסוך על הנסיעה,תעביר לי ואני אזרום איתך. ביי ביי -
התחרתתימצטערת.
אל תבוא. -
שי היקר!!!בזמן הקרוב אשהה בעיירה מאר דל פלטה למשך שבועיים. אני נשואה, אך בעלי אינו נוסע אתי [אני נוסעת עם מהנדס צעיר ונחמד בשם עמית]. אשמח לפגוש אותך.