כיסוי לתרמיל
-
אני מתלבטת לגבי כיסוי לתרמיל, יש לי אפשרות לקחת אחד שנסגר מלמעלה כמו שק, ואחד שנסגר עם ריצ`רץ` מהפרונט... לכל המנוסים מה עדיף ולמה? -
כיסוי לתרמיל:Reקודם כל תלוי גם איזה תיק יש לך. אם זה תיק שק, ברור שעדיף כיסוי כזה.
היתרון גם בכיסוי שק זה שניתן לזרוק דברים (קבקבים, פליז, שק כביסה...) בין הכיסוי לתיק -
כיסוי לתרמיל:Reסדר בדברים בבקשה -
כיסוי שק - היתרון - פחות נקודות חיבור של תפרים - כלומר בסה``כ יותר חזק. כל שריטה קרע על הכיסוי, פחות שריטה קרע על התרמיל - בדוק. אם יש לך תרמיל בצורת שק - אכן הצורה המועדפת.
חיסרון - זה שק. כלומר אם זרקת משהו בתוכו בין התיק לתרמיל, לא פעם תצטרך להסיר כמעט את כולו על מנת למצוא את השלל האבוד.
כיסוי עם ריצ`רץ` - היתרון - פשוט יותר נוח כי נפתח בצורה שמאפשרת גישה טובה יותר לתיק- אם יש לך תיק ``מזוודה``. לא משנה כל כך אם זה תיק ``שק``. ניתן גם כאן לזרוק כל מה שתרצה בין התיק לכיסוי ואפילו יהיה לך יותר נוח לשלוף אותו.
החיסרון - יותר תפרים וריצ`רצ`ים - פוטנציאל גדול יותר ל``תקלות``.
עכשיו הבחירה שלך.
וחוץ מזה, רק הישראלים מטיילים עם כיסוי תרמיל - אז כנראה שאפשר להתסדר גם בלי. חומר למחשבה. -
מורן...נראה שאת לא אוהדת במיוחד את בני עמנו. -
כיסוי לתרמיללדעתי שק יותר עמיד מריצרצ ארוך שיכול להיקרע בטעות או להיפרץ בכוונה...
חוצמזה, לקחת כיסוי לתרמיל זה רעיון מעולה ששומר על התרמיל מחבלות וגניבות קטנות (יותר קשה לגנוב ממנו יחסית, למרות שכל כיסוי ניתן לקרוע) וגם ניתן להשתמש במרווח בינו לבין התרמיל כדי לשים דברים...
אז בכל מקרה לא לוותר על כיסוי. לדעתי -
כיסוי לתרמיל:Reאין שום הבדל בינהם. שניהם מגינים מגשם באותה מידה, ובשניהם אפשר לדחוף דברים שלא נכנסים למוצ`ילה.
אגב, אם למוצ`ילה יש כיסוי גשם אינטגרלי טוב, אין שום צורך בכיסוי הנוסף. -
חתול
למען האמת, בתור היחידה מבין ותיקי הפורום (-מנהל הפורום לא נכלל) שמסוגלת לענות 100 פעם ברצף לאותה שאלה בלי ללקות בציניות ולהעיר הערות סונטות (למרות שבדיוק בשאלה ש hagt התחרפן בה, הפגינה מורן אירוניה חריגה), ייתכן שההיפותיזה בענין אי-חיבתה לבני עמנו לא מבוססת דיה.
אגב, הטיעון עצמו (אם רק אנחנו עושים משהו, זה חשוד) הוא הגיוני: או שרק אנחנו גאונים, או שאנחנו הולכים בשיטת העדר. -
אבל במקרה כיסוי-התרמילכולנו גאונים. זה פשוט דבר נפלא, לא היה לי מושג כמה עד שלא רכשתי אחד, באמצע הטיול.
ונדמה לי שאתה כבר מודע לאנטגוניזם [הקל, הקל - לא צריך להיסחף] שאני חש כלפי שינאת הישראלים [בירה מהחבית, מישהו?], והנטייה המופרזת להלל, לקלס ולשבח את המשתייכים לקבוצה האמורפית `אירופאים` - הכוללת, למיטב הבנתי, גם אמריקאים, קנדים, אוסטרלים, דרום אפריקאים, ואולי גם ישראלים ממוצא אשכנזי. -
האם אתה חתול פרסי? -
אני חתול אירופי. -
די תמשיכו...אני רק בנאדם. ולפעמים גם לי יוצאת קצת ציניות ורשעות מהפה (מהאצבעות).
מי שמכיר אותי ממש יודע שכאן אני מפגינה את הגירסה המעודנת שלי..
חיזקו ואימצו שניכם.
אני איתכם...