שאלה לגבי 14 ימים בארה"ב
-
שלום,
אשמח לקבל את נקודת המבט שלכם לגבי נסיעה לארה"ב למשך 14 ימים
להבנתכם, האם כדאי שווה לסוע למשך תקופה קצרה עד לשם? (כלכלית, מרחק)
1. הכונה שלנו לטייל באזור אורוגון ולאורך החופים.
2. זה מספר הימים שעומד לרשותנו (טיול ראשון ללא הילדים, גדלו וקבלנו אישור מהם)
תודה
-
שאלה לגבי 14 ימים בארה"בהיי
מתי?
ברוטו או נטו?
מוני
-
שאלה לגבי 14 ימים בארה"בבהנחה שברור לכם שהוצאות הטיסה הן מרכיב משמעותי ביותר עבור "רק" 14 יום - העלויות הן שיקול אישי .
מבחינת מסלול, אין ספק שכדאי. אפשר בתקופה של 10-14 יום להתחיל בסיאטל, וושינגטון או פורטלד, אורגון [חופי אורגון מדהימים. רק מדבריות אריזונה ריגשו אותי יותר] ולנסוע לאורך החוף עד לוס אנג'לס, בדרך לבקר בקרייטר לייק המדהים (ביום עם ראות טובה. לנו לא היה מזל), וכמובן לעבור בסן פרנסיסקו.
אפשרי? בוודאי.
שווה? בטח. לכו על זה.
כלכלי? לא בטוח. לשיקולכם
לתפיסתי, כסף-בא, כסף-הולך (יותר הולך), אז אם מתאפשר לכם, נצלו את ההזדמנות.
-
שאלה לגבי 14 ימים בארה"באני נסעתי לפני שלושה שבועות ל-5 ימים לארה"ב, אז אולי אני לא האדם הנכון לשאול אותו, אבל לטעמי שבועיים זה בהחלט זמן נחמד לטיול.
עדיף לנסוע לשבועיים מאשר להשאר בבית.
(שיקולים כלכליים הם מאד אישיים, לא חושבת שאפשר להכנס למישהו אחר לכיס, וכיף אי אפשר לכמת בכסף).
-
שאלה לגבי 14 ימים בארה"בתראי עדיף יותר במיוחד כלכלית, אבל אם זה מה יש ורוצים לנוסע לארה"ב אז אני בהחלט בעד.
אני עשיתי בעבר 2 טיולים של 10 ימים לארהבאחד של SF יוסמטי כביש 1 ו LA
השני של דנבר פארק הרוקסי וילוסטון .
שניהם היו מדהימים ומאוד מוצלחים -
מוני, שאלה לגבי 14 ימים בארה"בתודה רבה עבור התגובות.
מוני,
14 ימים נטו (לא כולל את ימי הטיסה) הזמן תחילת אפריל 2015
אין לנו בעייה של גשם או קור .
הינו מספר פעמים בארה"ב בטיולים ארוכים יותר (יחסית) שבין חודש לחודשיים אבל תמיד נשאר טעם של עוד...במקרה הזה זוגתי ברגישות ונחישות מצביעה לכוון ארה"ב למרות שהצעת אירופה .
-
מוני, שאלה לגבי 14 ימים בארה"ברוני
ידעתי למה אני שואל מתי.
היינו 3 פעמים באורגון וושינגטון סטייט(בחודשים יולי ואוגוסט שתמיד הייו עם מזג אויר נהדר לחודשים אלו), האמן לי קו החוף של אורגון מועדף עלינו ,יותר מאשר כביש 1 בקליפורניה,ברם אולם להגיע לשתי המדינות הללו רק לקווי החוף כאשר כמויות הגשמים היא בלתי נסבלת,ואין אפשרות לגוון בהרי הקסקייד
אני חוזר ,זה לא ענין של רגילים לקור,מדובר על כך שלא תוכלו לשלב מקומות גבוהים.
כמה גולשים ומכרים הודו לי שדחיתי להם את הנסיעה לכיוון יוני,למרות שרצו להגיע לטיול כולל בצפון מערב במאי(במטרה להקדים את העומס)
אני כנראה אהיה היחידי שלא ימליץ ,אבל ביקשת דעות.
בכל שתחליט מאחל את כל הטוב .
מוני
-
מוני, שאלה לגבי 14 ימים בארה"בהיי מוני,
תודה עבור העצה, אני קצת בבעיה והתלבטות מכיוון שאין לי אפשרות לדחות את הטיול ליוני ודי היתי מכוון לאזור הזה
מקריאה והתעמקות נוספת לגבי האזור באפריל אכן הוא די מושלג וחורפי
-
מוני, שאלה לגבי 14 ימים בארה"בלגבי העיתוי, אני חושב שבאפריל אולי כדאי לשקול איזור אחר, שאולי פחות רטוב וקר. אולי בגלל שאינני חובב גדול של טיול בגשם. כמובן שזה ענין אינדיבידואלי, ועם הציוד המתאים, אפשר לטייל רגלית גם בגשם (ובלבד שאיננו כבד), ועשיתי זאת.
לגבי משך הזמן, ושוב, התשובה היא עקרונית ולא קשורה לאיזור זה או אחר. לדעתי, שבועיים הם פרק זמן סביר לטיול גם בהילקח בחשבון זמן הטיסה עד למערב ארה"ב, שלא לדבר על מזרחה. טיסה לארה"ב לפחות משבוע נראית לי ביחס לא מתאים של טיסה/שהות אבל שבועיים וגם קצת פחות נראה לי בגדר הסביר.