ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתיופיה עם ילדים...

פורום אפריקה
    4
    5
    3834
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ameytal
      ameytal נערך לאחרונה על ידי

מישהו עשה?? המלצות, רעיונות למסלולים, הזהרות וכל מה שצריך לשמוע לפני שמתקדמים.

תכנון לכ-3 שבועות. ילדים בגלאי 7 ו- 8. פעם ראשונה במדינת עולם שלישי. אוהבים לטייל. מטרקים (עד עכשיו בעיקר באירופה ובארץ). אמא משוגעת ואבא זורם...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניצן חרובי
        ניצן חרובי נערך לאחרונה על ידי

אתיופיה עם ילדים...

כל הכבוד! משפחה לעניין!! חזרתי עכשיו מחודש וחצי באתיופיה..רוב הזמן טיילתי לבד. אתיופיה קשוחה מאוד ולא פשוטה בכלל...מבחינת מראות קשים ברחובות, היחס הבולט לפרנג'ים(אנשים בעלי צבע עור לבן), קשה מאודבבתחנות האוטובוס והתמצאות בתחבורה.. ועוד ועוד..אם תחליטו ללכת על זה בסוף אז תגלו לבד המון אתגרים! אני אישית הייתי שוקלת שנית את היעד אתיופיה(היא באמת לא ככ ידידותית למטייל) אם אתם רוצים אפריקה אז אוגנדה היא אדירה, מהממת עם טראקים מדהים ואנשים חמים ואדיבים!! בהצלחה תהנו:-)

• ramoyal
          ramoyal נערך לאחרונה על ידי

אתיופיה עם ילדים...

כבר החלטתם על מועד? אנחנו גם מחפשים ונשמח למידע אודות אתיופיה עם ילדים.

תודה מראש

• ameytal
            ameytal נערך לאחרונה על ידי

אתיופיה עם ילדים...

עדיין אין תאריך יעד... בנתיים מגלגלים את הרעיון. נשמח לשותפים לחלוק דעות, רעיונות חששות ובכלל להבין את גודל ההרפתקה!

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אתיופיה עם ילדים...

באתיופיה הייתי בלי הילדים, אבל איתם היתי בארצות עולם שלישי אחרות.

אני חושב שאפשרי לעשות את זה עם הילדים, הבעיה המרכזית תהיה הגיינה. אלא אם השתנו דברים בצורה דרסטית. רמת ההגיינה היתה מאוד נמוכה, ולא היו מפלטי תיירות ( בהרבה מדינות עולם שלישי יש מדי פעם איזו עיירה שיותר "מתוירת" ובעלת שירותים סבירים שמהווה אתנחתא), עם הילדים טיילנו בצורה תרמילאית בעולם השלישי, אבל השתדלנו לבחור לינות לא במקומות ממש ירודים. באתיופיה אפילו אם יש לכם תקציב- לא ממש היה היצע, פשפשים יכולת לפגוש בכל רמה של מלון.... המלונות פשוטים לא היה מים לפעמים בכלל וכו'. תחבורה ציבורית יכולה להיות קשה מאוד שם לילדים, לכן אני מניח שתטיילו עם טיסות פנים- שזה מאוד נוח באתיופיה, ככה שאתם יכולים לעשות שבוע או שניים ביעדים בצפון  אפילו 3 אם אתם יותר בצד ההיסטורי) ולשלב גם את הרי הסימיאן- בטיול שתארגנו לפי ההרכב שלכם ותקחו מדריך, טבח, שומר ומה שנדרש...

את השבטים בדרום לא עשיתי בכלל אז אני לא יודע איך זה יכול לעבוד עם ילדים.

נסיעה טובה!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון