טיסת המשך
-
שלום רב לחברי הפורום.
בעה אני נוחת בבנגקוק ב15:15 עם אלעל וטיסת ההמשך שלי לקוסמוי היא בשעה 21:00 עם בנגקוק אריוס.
רציתי לדעת האם ישנה האפשרות של יצאה משדה התעופה והאם היא שווה משו בשביל 5 שעות...
חשוב לי לדעת מה עלי לעשות כדי לצאת משדה התעופה והאם יש משהו מעניין לעשות בקרבת מקום- מרחק הליכה משדה התעופה.
במידה ואי אפשר/אין מה לעשות בקרבת מקום או שהזמנים לא מאפשרים מה ניתן לעשות בשדה התעופה BKK והאם יש המלצות ללחיצת דברים קדימה(לדוגמא סים תאילנדי שאפשר לרכוש כבר בשדה התעופה)
תודה מראש
-
טיסת המשךבתכלס יש לך 3 שעות נטו חופשיות,בזמן הזה תתארגן על סים בקומה שניה,תאכל ותשתה משהו ואפשר גם לעשות מסאג' (נדמה לי בקומה שלישית),אז כך שאין מה לעזוב את השדה ל-3 שעות.
-
טיסת המשךמה נשמע kaldus...
לא הייתי ממליץ לצאת לעיר בשעות האילו של פקקים אתה לא תספיק לחזור לטיסה של 21:00..
תחשוב אתה נוחת אחרי 12 שעות טיסה אתה עייף גמור...לא לצאת מהטרמינל!
הכי טוב זה ללכת ל:טרקלין הטיסות הפנימיות של בנקוק-אייר(חינם ללא תשלום לנוסעי בנקוק-אייר)...לשבת בנחת(יש אוכל שתייה)...יש אינטרנט חינם...להתפנק עד לטיסה..

-
טיסת המשךתודה רבה!
יש עוד דברים שכדאי לעשות בשדה התעופה כדאי לא לדחות אותם לשהות בטיול(סים והמרת כסף)
-
טיסת המשךסים 4 דקות החלפת כסף 2 דקות נשאר לך עוד הרבה זמן , תנסה לגשת לדוכן של בנקוק ואולי יהיה להם ביטול או אי הגעה תוכל לעלות על טיסה מוקדמת , הם עשו לי לא פעם את זה
אולי יקחו כמה גרושים שווה
במסדרון טיסות פנימיות לפני היציאה למטוס יש כמה דוכנים ויש שם מספר מסעדות חמודות ופאסט פוד , שב שם בסבבה תסתכל על העולם זה עובר מהר
-
טיסת המשךתותח!
רעיון מצויין!
תודה תודה רבה!
-
טיסת המשךבנגקוק היא עיר פקוקה בטירוף נניח שהחלטת לקפוץ למרכז העיר זה יקח לך שעה ולחזור ייקח לך עוד כשעה מה שמשאיר לך בערך שעה -שעתיים נטו להסתובב בעיר

שווה לך ?
-
טיסת המשךתאמת חשבתי משו באזור השדה תעופה... אבל אני חושב שאנסה להקדים את הטיסה במידה ויתאפשר ואם לא פשוט ארגע ואנוח באיזה ביתקפה מסעדה:)
-
טיסת המשךבד"כ חברות התעופה יעלו אותך לטיסה מוקדמת אם יש מקומות פנויים ושעת ההמראה קרובה
-
טיסת המשך...אל תשכח את הטרקלין של בנקוק-אייר(wifi אינטרנט אוכל שתיה מקום לנוח
הכל בחינם..
) -
טיסת המשךשדה התעופה מאוד רחוק מהעיר אין משהו לעשות בסביבה , נסה להקדים את הטיסה הלאה או במקרה הגרוע תמתין שם בסה"כ שדה תעופה מפואר ונחמד .
-
טיסת המשךפיקס.
תודה