ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזות וחיות אחרות...

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    736
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • leeco12131
      leeco12131 נערך לאחרונה על ידי

היי אני מתכננת טיול שיתחיל בבנגקוק לקמבודיה בורמה נאפל וסין..

איך אני מסדרת ויזה לקמבודיה ונאפל מאחר ואין להן שגריריות פה בארץ. האם זה משהו שכדאי לי לעשות בבנגקוק (אם כן זה נעשה בסוכניות נסיעות בעיר או אך ורק דרך השגרירויות)?? או במידה ואני טסה האם זה משהו שאפשר לארגן בשדה בנחיתה שלי שם?

תודה : )

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק הישן
        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

ויזות וחיות אחרות...

בבנגקוק תוכלי לסדר לך ויזה בשגרירויות, ואם תתעקשי לשלם עבור הטיפול - כל סוכנות נסיעות תשמח לסדר לך את זה.

ביקור בנפאל מבנגקוק מחייב טיסה (לא זולה) וויזה תקבלי (תמורת דולרים במזומן) בשדה התעופה של קטמנדו. ליתר המדינות תוכלי בקלות לסדר ויזה בבנגקוק. 

• Oz3241759
          Oz3241759 נערך לאחרונה על ידי

ויזות וחיות אחרות...

היי, ויזה לתאילנד - תקבלי בחינם ל30 יום. קמבודיה - תהליך פשוט וקצר, במעבר הגבול תמורת משהו כמו 20$, דורשים שם לשלם ממך עוד איזה 100 בהט. זה שוחד! לשיקולך אם לשלם או להתווכח. בורמה - בשגרירות בבנקוק, תהליך של שלושה ימי עבודה עולה כ810 בהט. מציע לחסוך זמן ולהדפיס ולמלא פרטים מראש. ביום איסוף הויזה יש תור ארוך, תבואו מוקדם. נפאל - בשדה התעופה תשלום ב$. 45 ל30 יום. 100 ל90 יום. סין - לא יודע מתי תגיעו לשם ולכן: אם את יודעת מתי תגיעי עדיף לסדר זאת מהארץ. אם לא, תנסי בשגרירויות ובקונסוליות השונות במדינות בהן תהיהי. יכול להיות קצת מסובך, יש בלונלי פלאנט פורום שמתעסק בנושא הזה ממליץ בחום להתעדכן שם. בהצלחה!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון