ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי באנדורה

פורום סקי וסנובורד
    2
    2
    2651
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ravid1239
      ravid1239 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברה, אני ועוד 3 חברים בני 17-18 מתכננים חופשת סקי לאנדורה(יוצאים ב25למרץ) ורצינו לשאול כמה שאלות

אנחנו עוד מתחילים(היינו רק בחופשה אחת) ורצינו לשאול איזה אתר יהיה יותר מתאים לנו?גראנד ולריה או וואלנורד?(גם מבחינת מצג השלג בתקופה הזו וגם מבחינת רמת הגלישה באתר כי אמרו לנו שגראנד וולריה יותר מומלץ למקצוענים)

איך זה מתחלק האתרים?לאיזה עיירות וכו'

ואיזה עיירה הייתם ממליצים לנו?(זולה,חיי לילה,אפשרות לתחבורה ציבורית וקניות רציניות פטורות ממכס וכמובן שקרובה ביותר לאתר סקי המומלץ)

חג שמח ותודה רבה לעוזרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Aviran_3370424
        Aviran_3370424 נערך לאחרונה על ידי

סקי באנדורה

אהלן, הייתי בחורף הקודם באנדורה בגראנד ולירה, ישנו בעיירה פס דה לה קאסה, וזאת הייתה חופשת הסקי השלישית שלנו.

אני לא יודע להשוות בין שני האתרים באנדורה אז אני אגיד לך מה שאני יודע לגבי גראנד ולירה. האתר כן מתאים למתחילים, אני לא יודע מה הרמה שלכם בדיוק אבל פעם קודמת היה איתנו חבר שזאת הייתה החופשה הראשונה שלו והוא נהנה מאוד.

אם אתה עושים רק מסלולים כחולים אני ממליץ שתקחו מלון בעיירה סולדאו, באזור הזה יש יותר מסלולים שמתאימים למתחילים, אם אתה עושים גם קצת אדומים אתה יכולים לקחת מלון בעיירה פס דה לה קאסה.

בכמה אתרי אינטרנט היה כתוב שבפס דה לה קאסה חיי הלילה יותר טובים מבשאר אנדורה. עצה שלי, אל תתן לזה להשפיע על הבחירה של העיירה, חיי הלילה שם לא משהו בכלל, כמה ברים נחמדים ולא יותר מזה.

אם יש עוד שאלות תשאל בכיף.

אגב פירסמתי סקירה די רצינית על אנדורה אחרי שחזרתי משם. מצורף קישור: 

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3901125/srch-#ms g_3901125

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון