דרום איטליה
-
היי
אנחנו נהיה באיטליה באמצע נובמבר לחמישה ימים.
שוכרים רכב ונוסעים לכיוון סורנטו והסביבה.
רציתי לשאול
אם מישהו מכיר חוות גבינות מוצרלה בדרך מרומא דרומה
ובנוסף התלבטות לגבי מלון
אנחנו מתלבטים בין מלון במרכז סורנטו grand hotel la favoritv
לבין grand hotel la medusa שאיננו מרכזי .
האם משמעותי להיות במרכז העיר כי בסורנטו מן הסתם נטייל יום אחד כולל קפרי .
בנתיים תודה רבה
שני
-
דרום איטליהכל הכיף בלינה בדרום איטליה הוא ללון במלון אשר ממוקם מול הנוף של חוף אמלפי.
אני לא יודעת מה ההבדל במחירים בין המלונות בעיר לעומת אלה שיושבים על הצוקים לאורך החוף אבל אני יכולה להבטיח לכם ששקיעה כמו שחווים שם היא משהו קסום וקפה של הבוקר מול המפרץ ומימיו הכחולים שווה כל אגורה.
ממליצה מאד על המלון הנ"ל , לא הצליחו להוציא אותי מהמרפסת שלו...
כאן לנו במשך 4 ימים ומפה יצאנו לכל הטיולים.
נסיעה טובה, יעד מקסים בחרתם.
-
דרום איטליהמצטרפת להמלצה החמה על MEGA MARE.
חוץ מהנוף גם המיקום מצוין ליציאה לכל הכוונים.
-
דרום איטליהתודה על התשובות
אנסה להשיג מקום.
-
מלון בסורנטוזה עתה חזרנו מדרום איטליה - היה מהמם !!
לגבי לינה בסורנטו או מחוצה לה - לכל דבר יתרונות וחסרונות - אני מסכימה שהנוף הוא אחד הקלפים המנצחים בסיפור הזה - יש מלונות בעיר עצמה עם נוף מהמם אבל המחירים יחסית יקרים ולזה עוד יש לצרף חניה. מעבר לכך העיר מאד צפופה ופקוקה ומאד לא נעים להכנס ולצאת ממנה.
יש הרבה מאד מלונות שאינם בעיר ממש אבל קרובים - למשל באזור מאסה לוברצה (או משהו כזה) מרוחק מספר ק"מ מהעיר ויש אוטובוס בתדירות טובה (כל 20 דקות בערך).
אני בחרתי מלון שם והקריטריון היה - נוף ומסעדה במלון עצמו - שני הדברים התגשמו בצורה מושלמת במלון הנבחר - והיינו מאד מרוצים - למלון היה גם ספא קטן והיה כיף בסוף היום לטבול בגקוזי שלהם להתקלח ולאכול ארוחה מצויינת במסעדה.
המלון - Hotel & Spa Bellavista Francischiello הוזמן דרך בוקינג במחיר של 75 יורו ללילה כולל ארוחת בוקר נחמדה, נוף מהמם (לקחת כמובן חדר עם נוף למפרץ ולקפרי), חניה חינם ואווירה מאד נעימה.
סורנטו עצמה אינה מרשימה במיוחד - הסתובבנו קצת אחרי היום בקפרי ושבנו למלון.
תהנו
-
מלון בסורנטואחרי כמה פעמיים באזור ולתקופות ארוכות יותר איין לי ספק שמי שבוחר מקום לינה אחד.
הבחירה במאסה לוברנזה עדיפה על מיקום המלון שהמלץ בהודעות הקודמות.הנסיון שלי מלמד שעדיף לפצל לינות. לינה אחת באזור מפרץ נאפולי שמייעלת טיולים לכוון צפון כמו לפומפיי הרקולאנום ווזוב נאפולי. ולינה במאסה לוברנזה למעדיפים לינה במקום אחד.
אני ממליץ לינה שניה בעיקר על הנוף של מפרץ אמלפי כפי שכתבה אמבר
היי אמבר
מכיוון שאנחנו כבר חברים ותיקים אני בטוח שלא תעלבי מהתיקון שלי. כתבת "כל הכיף בלינה בדרום איטליה הוא ללון במלון אשר ממוקם מול הנוף של חוף אמלפי."-זה ממש נכון אבל,המלון המומלץ ממוקם מול מפרץ נאפולי המרהיב כשלעצמו ולא במפרץ אמאלפי שמדרום לסורנטו. המצגת למעלה מתחילה בתמונות ממפרץ נאפולי ומאזור המלון הממולץ.
וכל הקטע בהמשך הם צילומים מהקצה של חצי האי של סורנטו-ממאסה לוברנצה.
-
מלון בסורנטואורי יקירי, איך אני יכולה להיעלב?
כמו תמיד המצגת שלך נפלאה .. ושנינו מסכימים שהמיקום של המלון צריך להיות מול הנוף המדהים ..
חג שמח!