שאלה על יעד לחופשת פסח
-
הי לכולם... לא ביקרתי כאן הרבה זמן...וכיף לחזור:)
אני מנסה לעזור לבני משפחה. מדובר על זוג עם שני ילדים- בת בת 12 ובן בן 10. מחפשים יעד לטיול לא יקר לסביבות חמישה ימים עד שבוע לחופשת פסח (שהשנה מתחילה לדעתי ב27.3)
זה יכול להיות יעד עירוני עם אטרקציות לילדים ויכול להיות גם טיול טבע. אני חשבתי על בודפסט- אבל אני לא יודעת איך מזג האוויר שם בתקופה הזאת והאם יש מה לעשות שם עם ילדים בגילאים הללו.
תודה לכולם וחג שמח!!
-
שאלה על יעד לחופשת פסחהיי,
אנו היינו בפסח בבודפשט, ואכן היה קר , ובכל זאת נהננו מאד - הצטיידנו במעילים כובעים וכפפות.
הבעיה במזג האוויר זה צירוף של הקור יחד עם גשם.
בימים גשומים אפשרי לבלות בעולם המים וקניונים סגורים, קרקס שוק מקורה ועוד.
הילדים מאד נהנו, במיוחד מהקרקס (להזמין כרטיסים מראש), גן חיות, לעולם המים.
בהחלט מתאים לילדים בגילאים שלך.
חודש וחצי אחרי נסעו חברים והם בכלל לא נהנו בשל מזג האוויר, והסיבה לא הייתה הקור אלא גל חום, וברב המקומות שם כולל תחבורה ציבורית אינם ממוזגים.
לסיכום לפי דעתי אם זו החופשה היחידה שלכם בשנה, הייתי בוחר תאריך אחר, במידה ואתם לוקחים בקלות שינויים וגמישים - בהחלט כדאי.
באתר שפע המלצות, תהנו.
-
שאלה על יעד לחופשת פסחהי דוד- תודה...- האמת שאני מבררת לבני משפחה- לא לעצמי. זאת אכן החופשה היחידה שלהם- אך לא יוכלו לטוס בתאריך אחר- מכל מיני סיבות.
אם לא בודפשט- אשמח לרעיון אחר לתקופה הזאת....
-
שאלה על יעד לחופשת פסחמבחינת מזג האוויר - ברצלונה או רומא
ברצלונה יותר מתאימה לילדים. בשני המקרים המחירים לא זולים.
-
שאלה על יעד לחופשת פסחלא הייתי אבל קראתי שבמלטה יש הרבה אטרקציות לילדים.
-
שאלה על יעד לחופשת פסחבודפשט תהיה זולה יותר ללא ספק.
אפשר ללון בדירה מסודרת,עם ארוחת בוקר או להסתדר לבד.
יש כרטיסי נסיעה לתחבורה ציבורית נוחה מאוד.
היינו באביב,יש הבדל אומנם. בסוף אפריל.
יש הרבה סיכומי טיול באתר,את הבלוגים המושקעים מאוד של המטייל המתמיד,של לי ועוד...
סיפורים על העיר עם ילדים. אחיינית שלי היתה עם בת 12 והילדה נהנתה בעיר יותר אפילו מברצלונה-כול אחד וטעמו כמובן.
תבדקי טיסות של וויז אייר,יש לה לפעמים שעות מוזרות,אבל אפשריות.צריך להוסיף עלות מזוודה ( עד 32 ק"ג למזוודה אחת) גם UP טסים לבודפשט כמובן,גם בה צריך להוסיף עלות מזוודה.
הבלוגים של המטייל המתמיד
טיול אחרון של המטייל המתמיד עם נכדים