3200 $ לחמישה ימי ספארי,מחיר טוב?
-
אהלן חברים,קיבלתי הצעה ש חמישה ימי ספארי (ארבעה לילות +יום לינה נוסף בארושה),הכל כולל הכל +איסוף משדה התעופה לילה ראשון לינה בפלנט לודג' ארושה ,לילה שני בסופה לודג' בטרנגירי,לילה שלישי ורביעי בלוקסרי קמפ קאטי קאטי בסרנגטי ולילה אחרון בנגורונגו בסופה לודג' .
איך נשמע לכם חברים?
-
3200 $ לחמישה ימי ספארי,מחיר טוב?עשיתי 5 ימים בספארי בטנזניה לפני כמה חודשים עלה לי 900$ הכל כלול. לינה באוהלים רוב הימים ולילה אחד בבקתה. לדעתי תבררי כמה עולים הלוג'ים בנפרד ותחשבי את זה..ספארי אמור לעלות בעיקרון 100-120$ ליום הכל הכל כלול חוץ מהלוג'ים...חוץ מזה תהני מדהים שם!!

-
3200 $ לחמישה ימי ספארי,מחיר טוב?נראה לי קצת יקר
אנחנו עשינו 6 ימים ספארי + טיסת פנים לזנזיבר + 3 לילות במלון בזנזיבר ברמה גבוהה מאד ושילמנו (אם מורידים פחות או יותר את הטיסות הבינלאומיות) את הסכום שרשמת.
לא לנו בארושה אלא המשכנו ישירות לטרנגירי. (בערך שעתיים וחצי נסיעה). סופה לודג'.
בנגורונגורו לא ישנו בסופה לודג' אלא בחווה בכניסה לשמורה (הסופה קצת יותר יקר אבל לא ברמה מאד משמעותית) וגם במאסק קמפ (שלדעתי הוא יותר יקר)
בסרנגטי ישנו בצפון אבל במשהו מאד דומה לקטי קטי ושל אותה החברה כך שאני משערת שזה אותה רמת מחירים\
אני רושמת את זה כי ההבדלים הגדולים במחירים הם באפשרויות הלינה. והאפשרויות שאת בחרת מאד דומות לשלנו.