קופיפי - ריילי ביץ
-
היי, האם כדאי לעבור מקופיפי לריילי ביץ ליום אחד ואז אפשר לחזור לקופיפי? אין לנו הרבה ימים מתלבטת אם כדאי לסוע לריילי ביץ או שהוא מאוד דומה לקופיפי ועדיף להישאר בקופיפי.
-
קופיפי - ריילי ביץלא שווה את המאמץ , הריילי לא פחות יפה מקו פי פי .
-
קופיפי - ריילי ביץבשביל יום אחד, אני חושבת שכדאי שתוותרו. לא חייב לסמן V בכל היעדים.
-
קופיפי - ריילי ביץאין טעם לקפוץ ליום אחד לריילי, מיותר.
לגבי המשך השאלה שלך- לדעתי ריילי לא דומה לקופיפי, אבל עדיפה עליה בלי שאלה בכלל.
גם בריילי וגם בקופיפי הלינה יקרה, אך בריילי לפחות מקבלים תמורה הולמת בעד המחיר שמשלמים ונהנים מחופים יותר יפים כולל חוף פראננג המדהים.
נ.ב: זכור לי ששאלת כאן לא מזמן ואמרת שאת טסה עם אמא שלך ושאת מחפשת נופים ולא חיי לילה- שווה לכן לשקול את ריילי על חשבון קופיפי.
-
קופיפי - ריילי ביץמצטרף לרן הריילי הרבה יותר מעיין ויפה מקו פי פי וגם קל יותר להגיע אליו .
-
קופיפי - ריילי ביץהיי...
יש מעבורות מקופיפי לקרבי(חוף או ננג סמוך לריילי בי'ץ)...לשיקול דעתך...
אבל בדר"כ לא חוזרים לפוקט וממשיכים דרך קרבי לייעד הבא...
את צריכה להחליט איפה לסיים את הטיול באיזור-בפוקט או בקרבי(או ננג ורילי)

-
קופיפי - ריילי ביץאנחנו עכשיו בקופיפי ויש לנו ביום חמישי טיסה מפוקט לבנקוק... אז אנחנו חייבות לחזור לפוקט כבר ביום רביעי. אנחנו באמת מחפשות טבע.. ומתלבטות אם נספיק גם את ריילי ביץ כי אין לנו הרבה זמן. ומריילי ביץ יש מעט מעבורות לפוקט לפי מה שהבנתי...
-
קופיפי - ריילי ביץאיך המזג אוויר בימים האחרונים שם?
-
קופיפי - ריילי ביץמזג אוויר גרוע גשום וסוער רוב הזמן
-
קופיפי - ריילי ביץאתה שם? לפי אתרי האינטרנט לא ירדו הרבה גשמים מתחילת החודש..
אני מגיע לאיזור בעוד שבועיים לעשרה ימים.. מאד מתלבט האם לשנות יעד? מצד שני גם בקוסמוי גשום לפי אתרי האינטרנט..
-
קופיפי - ריילי ביץאני בקופיפי ומזג האויר פה מצויין...
-
קופיפי - ריילי ביץבשבוע שעבר היו הרבה גשמים באיזור קופיפי ופוקט אבל עכשיו המטיילים מדווחים שנרגעו העניינים ויחסית מזג האוויר נוח לטיול