הערכה לגבי עלויות-נמיביה
-
כמה אמור לעלות טיול בנמיביה בהערכה גסה, עם רכב שכור ולינה שמבוססת על קמפינג בשמורות ואכסניות dorms היכן שניתן? מדובר על כשלושה שבועות/חודש, לאדם במכונית שבה נוסעים 3-4 נוסעים.
אם אין אפשרות להערכה כללית, נשמח גם לדעת באופן פרטני: כמה עולה להקים אוהל באתר קמפינג ממוצע? כמה מוציאים על אוכל? שכירת רכב? כניסה לשמורות? ויזות וכו`?
תודה! -
עוד משהו: בוצוונהיש דרך לשלב את בוצוונה במסלול שמתחיל ונגמר בווינדהוק? כמה זמן צריך להקדיש עבורה ועד כמה זה ייקר את מחיר הטיול? -
הערכה לגבי עלויות-נמיביה:Reויזות - בוצואנה - כבר לא צריך (ככה דובר כאן בצ`ט לפחות)
נמיביה - 60$ (אם זה לא השתנה)
רכב - זה תלוי איפה שוכרים את הרכב.. רכב יעלה פחות אם תשכרו אותו בד. אפריקה - אנחנו שכרנו רכב 2*4 קטן וזה עלה לנו - אם אני לא טועה בסביבות 4500 ש''ח לחודש.
בהנחה שאתם 3-4 אנשים סביר שצריך מכונית יותר גדולה... וזה אני לא יודעת עלויות.
קמפינג - בסביבות ה 40 ראנד לילה - בין 8-10$ בלילה ליחיד (נכון ללפני שנתיים)
אכסניה - ואו אני לא זוכרת.
ואוכל - הכל תלוי במה בדיוק אוכלים ואיפה... המחירים הרבה יותר זולים להכין הכל לבד (מן הסתם)
אולי אנשים אחרים יוכלו לתת לכם מידע יותר חדיש!
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ושיהיה טיול נפלא
-
הערכה לגבי עלויות-נמיביה:Re
היי
השכרת רכב בדרא''פ 2*4 25-35$ יש הnלצות במדור מ1001 טיפים
השכרת רכב בנמיביה 4*2 45$ ליום +/-
השכרת רכב בנמיביה 4*4 100$ ליום +/-
אוכל- מחירים כמו בארץ -בישול עצמי גם ב BP , להצטייד בסופרים הגדולים
דלק - לינק מצ''ב
כניסה לשמורות - מצ''ב לינק (ניתן לבדוק דרכו מחיריםן נוספים)
הצבת אוהל בשטח אכסניות 6-8$ בחלק מהמקומות מדובר לאדם בחלק לאוהל
לינה ב dorms נע 10-12$ ללילה לאדם
קחו איתכם אוהל, שק''ש בגדים חמים ללילה , רצוי גזיה לבישול בשטח
מעבר לבוטסוואנה- כדאי לבדוק שהויזה לנמיביה תהיה עם מס` כניסות - ממה שידוע לי לא ניתן לעשות כזאת בארץ. מקסימום תסדירו זאת בווינדוק
לבוטסוואנה לא צריך ויזה החל מ 01/05/2006
מבחינת זמן - בערך 3-5 ימים בדלתה + יומיים בצ`ובה ואם הגעתם עד שם אין סיכוי שתוותרו על מפלי ויקטוריה.
תנסו לבנות מסלול מעגלי - אם ניתן
בדלתה תצטרכו להשכיר אנשים שישיטו את המקורו , להיכנס לעומק הדלתה מצריך טיסה
הטיול הכי זול שמצאתי מאורגן בדלתה עם חברה 145$ ליום +/- לא כולל אוכל
Namibian Park Fees
Shell SA fuel p -
הערכה לגבי עלויות-נמיביה:Reלגבי עלות השכרת רכב, עבור VW פולו דרשו 260 ש''ח ליום ואוטו יותר גדול VW שהראן 372 ש''ח ליום. דלק ואוכל בסופר בערך כמו בארץ. ארוחת ערב בלודגים או בשמורה היא בדרך כלל במחיר קבוע של כ- 80 ש''ח לאדם. נמיביה יותר יקרה מדרום אפריקה וברוב המקומות למעט בישול עצמי אין הרבה אופציות לאוכל זול. הויזה עולה 65$ ואין אפשרות להוציא בארץ ויזה עם מספר כניסות. -
הערכה לגבי עלויות-נמיביה:Reמצ''ב לינק לאתר של card board box - שהוא גם BP יש מחירים לדוגמא לסוגי רכבים לפי מס` ימים
car hire - namibia -
עוד משהורכב בווינדוק להשאיר תמיד בחניה של ה BP בווינדוק, אפילו אם חונים ל 10 דקות!!
בתקופה שהיינו היו 2 גנבות של רכבים מחוץ ל BP -
הערכה לגבי עלויות-נמיביה:Reאני קצת מוסיפה על השאר. מחירי האוכל והכל כמעט כמו בארץ יותר נכון 70%, כלומר לטייל בנימביה יחסית לאפריקה זה לא זול. לינה באוהל אפילו בין 8-10$ אבל התנאים מעולים, מקלחת חמה, לפעמים מטבח, לרב תאורה.
אנחנו ע``מ לחסוך עליות נחתנו בדרום אפריקה ונסענו לנמיבה 5 שעות ברכב, מהארץ עלות 25-35 $ לשכור שם יותר זול אם את מוכנה מקס` להשאר עוד יום ביוהנסבורג.
תהני אם עוד לא נסעת