פארק קרוגר
-
שלום,
אני נוסעת לדרא''פ בשבוע הבא במסגרת התפקיד, המליצו לי פה באתר לא להחמיץ טיול של יומיים שלושה בפארק קרוגר.
1. ע''מ לחסוך בזמן , האם יש טיסות מיוהנסבורג לפארק קרוגר ? האם צריך להזמין מראש? כמה עולה בערך כרטיס?
2. בתוך הפארק עצמו, האם ניתן להשכיר רכב ולטייל לבד ?
תודה לכם על העזרה,
-
פארק קרוגר:Re
1. ע``מ לחסוך בזמן , האם יש טיסות מיוהנסבורג לפארק קרוגר ? האם צריך להזמין מראש? כמה עולה בערך כרטיס?
--- למיטב זכרוני יש טיסות מיוהנסבוג לאזור סקוקוזה, משם יש לקחת אוטובוס או הסעה אחרת לפארק שאורכת (שוב לא במדויק) כ- שעה...
רצוי מאוד להזמין טיסה ויותר חשוב להזמין כמה שיותר מראש לינה בקמפינגים שבתוך הפארק.
תבדקי לגבי עלויות כניסה לפארק - חשוב
2. בתוך הפארק עצמו, האם ניתן להשכיר רכב ולטייל לבד ?
---בתוך הפארק עצמו אפשר בחלק מהקפמינגים לשכור רכב (גם כאן - רצוי לעשות את זה קצת מראש) (למיטב זכרוני סקוקוזה - שם גם יש תחנת דלק) ולטייל לבד.
אפשר להרשם לטיולי לילה במקום. חשוב לחזור לאזור הקמפינג לפני שהוא נסגר (שעה 17:30 בערך).
תנסי לבדוק באופי טורס הם היו מעולים בסידור כל הפרטים כשנסעתי לשם דרכם.
הצעה קטנה - לדעתי אם את נמצאת שם שלושה לילות- תסדרי כך שאת הלינה תעשי לפחות בשני קמפינגים שונים (לילה ראשון סקוקוזה, שני בבורגנדל ושלישי חזרה בסקוקוזה כדי להחזיר שם את הרכב, הרבה יותר נחמד.)
תודה לכם על העזרה,
---לבריאות -
-
פארק קרוגר:Reיש טיסות מיוהנסבורג לתוך פארק קרוגר, הטיסה אורכת כשעה ואני לא זוכרת את המחיר משהו בסביבות 100-200 ראנד. כשנחתתי בתחומי הפארק בשדה תעופה הקטנטן, יש חברת השכרת רכבים AVIS. אני כן הזמנתי מראש כי רציתי רכב אוטומטי על מנת לא להסתבך עם הילוכים ביד שמאל...חוצמזה ישנתי 3 לילות באותו אתר קמפינג ונסעתי כל יום לאזור קצת אחר בתחומי הפארק, קחי בחשבון שמותר להיות בתחומי הפארק עד 6 בערב,כלומר אחרי 6 צריך לחזור לאזור הקמפינג המוגן, ומותר לנהוג על מקסימום 60 קמ''ש כדי לא להפחיד את החיות, אז קצת מסורבל לנוע לאתר קמפינג מרוחק, היה מדהים אשמח לענות על שאלות נוספות -
פארק קרוגר:Re לTOMERLONהיי, בנוגע לקרוגר פארק.
אני מתכננת להשכיר רכב מיוהנסבורג ולנסוע לבד עד לקרוגר פארק, שם להשאר יומיים שלושה. האם זה בטוח לטייל שם לבד ברכב שכור? או שעדיף לי לנסות למצוא מישהו שיצטרף אלי? או לקחת כבר טיול מאורגן?
אני מאוד רוצה לנסוע ברכב בתוך הפארק אבל קצת נרתעת ומפחדת לעשות את זה לבד....
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה כניסה לפארק?