לינה בפריז?
-
הי,
אני אמור לבלות כמה לילות בפריז לקראת סוף אוקטובר ורציתי לברר על אפשרויות לינה במחיר סביר, רצוי במקום מרכזי בעיר. אשמח להמלצות..
תודה מראש וחג שמח.
-
לינה בפריז?מאד קשה להתייחס לשאלתך
מה זה מחיר סביר?(זול, יקר)
אתה צעיר? אתה מבוגר?
יחיד? זוג?
בכל מקרה הרבעים המרכזיים של העיר -1-9 אבל גם חלק משולי רובע 14 או 17 טובים לא פחות ללינה. מה שחשוב כאשר בוחרים לינה בפריז, ובמיוחד בחורף-נגישות לקווי מטרו נוחים שיובילו אותך ליעדי הטיול שלך בנוחות יחסית.
(כל פריז מרושתת במטרו, השאלה איזה קו וכמה החלפות צריך לעשות).
-
לינה בפריז?אוקיי, תודה על ההכוונה.
אני בן 35, יחיד, עם תקציב של עד 80 יורו ללילה. לא מחפש תנאים של מלון, אבל מעדיף שלא לחלוק חדר עם עוד שישה מטיילים
.יהיה נחמד אם זה יהיה מקום עם אווירה צעירה שמאפשרת לפגוש מטיילים, אבל לא קריטי.
וכמובן שרצוי מקום שלא יצריך נסיעה ארוכה למרכז, בטח בהתחשב בכך שאני לא דובר צרפתית..
-
לינה בפריז?אולי בכל זאת? כל עצה תתקבל בברכה

-
לינה בפריז?ביצעתי חיפוש קל בבוקינג וזה מה שעלה
-
תודה! ומה לגבי אכסניות בפריז?אני מתלבט האם פשוט כדאי לקחת חדר ליחיד באכסניה.
האם יש אכסניות מומלצות? או כאלו שלא מומלץ להתקרב אליהן?
תודה מראש
-
תודה! ומה לגבי אכסניות בפריז?אני הייתי באחת שנקראת hostel vintage ואני לא מאוד ממליצה לך עליה, בעיקר כי היא נמצאת סמוך למונמארט ולא במיקום מרכזי יותר. היא נמצאת 5 דקות הליכה מתחנת המטרו anvers, התחנה שליד העליה לסקרה קר, ועוד כ-10 דקות הליכה מגר דו נורד, אבל האזור לא נעים במיוחד. החדרים קצת קטנים ולא מאוד מאווררים. מה שכן, יש ארוחת בוקר לא רעה כלולה במחיר (עם קפה טוב!), יש wifi חופשי בלובי, ויש קצת אווירה של מטיילים שנפגשים ביחד ומדברים קצת, התחברנו פה ושם עם מטיילים אחרים.
הייתי בוחרת במשהו עם ציון טוב בהוסטל וורלד אבל במיקום מוצלח יותר.
עוד אופציה טובה בעיני להכיר מטיילים אחרים היא להצטרף לאחד הסיורים בחינם שמתקיימים בעיר. זו גם אופציה טובה להסתובב ולהכיר קצת את העיר, אבל גם פשוט לפגוש עוד מטיילים.
-
תודה! ומה לגבי אכסניות בפריז?תודה רבה! בסוף סגרתי מקום דרך בוקינג דוט קום ש-YAFFABE צירפה. במידה ויהיה מעניין - אשמח להוסיף המלצה משלי..