טיסות לאלסקה
-
לבעלי ידע/נסיון באלסקה...
אני בשלבי תכנון ראשוניים של טיול זוגי לאלסקה בקיץ 2016. זה עוד מוקדם אבל אני מנסה לקבל מושג לגבי העלויות העיקריות. יש לי כמה שאלות לגבי טיסות מישראל לאלסקה:
- כמה זמן מראש כדאי להזמין כרטיסים כדי להגדיל את הסיכוי למחירים טובים?
- מה ייחשב מחיר טוב/סביר? האם יש חברות מועדפות?
לצורך דוגמא, בדקתי בקיאק מחירים עבור תל-אביב -אנקורג' - תל אביב לקיץ 2015, המחיר הטוב ביותר שמצאתי הוא כ 1700$ עם KLM. האם זה מחיר הגיוני ?
ברור לי שהדברים יכולים להשתנות משמעותית אבל כאמור מנסה לקבל מושג כללי.
-
טיסות לאלסקהטסנו השנה לאלסקה, וזה בערך הסכום ששילמנו (1650).
אבל, אנחנו מפונקים ומעדיפים טיסות נוחות, עם קונקשנים מעטים וקצרים. לכן טסנו עם אל-על. כנראה שאפשר למצוא טיסות זולות יותר - עם שתי עצירות (במקום אחת), ועם duration ארוך יותר.
הייתי מתחילה להתעניין כ- 10 חודשים לפני מועד היציאה.
-
טיסות לאלסקהתבדוק טיסה לסיאטל, ומשם טיסה לאנקורג'.
המחירים הם סביב 1600-1890$.
עדיף להזמין כמה שיותר זמן מראש (גם מלונות באנקורג' כדאי להזמין מראש).
-
טיסות לאלסקהניסיתי סתם בשביל הספורט משהו יצירתי....אפשר לטוס בזול לניו יורק (עם אירופלוט), מחירי הקיץ הקרוב בסביבות 850$. משם עם דלתא לאנקורג', 600$. הסיפור חוסך 250$ לכרטיס ועולה בטרטור לא קטן, לא בטוחה שהייתי בוחרת בדרך כזו. באופן כללי כדאי לשים לב - יש קפיצה במחיר הכרטיסים בין 30.6 ל-1.7. אם תצליח לצאת ביוני תוכל לחסוך לא מעט.
-
טיסות לאלסקהאנחנו טסנו לאלסקה באמצע אוגוסט 2013
את כרטיסי הטיסה (וגם את הRV במחיר 'Early bird') הזמנו כבר באוקטובר 2012, קרוב ל-10 חודשים לפני הטיסה
מבחינת המחיר - אני לא יכול להשוות בדיוק מול המחיר ששילמנו, מפני שעשינו 'סיבוב', אבל ההצעה שמצאת נשמעת לי ממש בסדר
(אנחנו טסנו בהלוך ת"א-פרנקפורט-שיקגו-אנקורג', אח"כ טסנו מאנקורג' לקלגרי וטיילנו ברוקיז, ומשם לסן פרנציסקו. בחזור טסנו סן פרנציסקו-ציריך-ת"א)
-
טיסות לאלסקהתודה על כל התגובות והטיפים. נראה שהמחירים עקביים יחסית.
ערבה - מתי טסתם? לקיץ מחיר כזה עם אל על ל LA נראה מציאה אמיתית.
karnielr - באירופלוט לא נראה לי שנטוס... אבל הטיפ לגבי סוף יוני מצויין, המחירים לסיאטל נראים נמוכים משמעותית. צריך רק לראות אם זה יתאים לשאר הטיול (בעיקר למועדי הצפייה בדובים) -
טיסות לאלסקההי טסנו לאלסקה פעמיים דרך גרמניה. חברת קונדור, שהיא חברת בת של לופטהנזה מפעילה טיסות מצויינות מדיסלדורף ומפרנקפורט. טסים גם לאנקורג וגם לוויטהורס ואפשר לשלב. השעות היו מאוד נוחות. אם מזמינים מוקדם- המחירים מצויינים. יצא פחות מ 1400 דולר שווה לבדוק מה יש להם להציע.
יולי
-
יאיר, יצאנו ב- 19.6.14. -
צפייה בדוביםכמה יקר ככה מומלץ - יום בשמורת Katmai
זה היה אחד משיאי הטיול באלסקהיצאנו מוקדם בבוקר מ Anchorage וטסנו במטוס קטן ל King Salmon. משם המשכנו במטוס עוד יותר קטן, כזה שממריא ונוחת במים, ל Brooks Lodge שבשמורת Katmai.
כבר מהאוויר ראינו כמה דובים במים... אבל זאת היתה רק הקדמה למה שראינו אח"כ ב Brooks Falls המפורסמים.
עם הנחיתה ב Brooks Lodge מקבלים הדרכה והנחיות לגבי ההתנהגות בשמורה, ואח"כ יש כמעט יום שלם חופשי. התנועה בשמורה היא בשבילים מסודרים, חלקם מגודרים ומוגנים. עמדות התצפית ממוקמות מצויין.
כאן אפשר לראות שידור חי מהמקום
-
צפייה בדוביםלגבי צפייה בדובים מציעה גם לקרוא את הבלוג שלי, צפינו בהם בשמורת AnAn , חוויה מדהימה ולא ממש יקרה.
-
צפייה בדוביםתודה.מקווה לשלב גם את הדובים ב ANAN וגם ב Katmai או לחליפין ב Lake Clark. אני מניח שתוך כמה חודשים אתחיל להתייעץ עם תכנונים מפורטים.