מידע בקשר למלון באיזור Ao Nang
-
הייתי שמח להמלצה על מלון איכותי במרחק סביר מהמזח שנוסעים ממנו לקופיפי, ריילי וכו'
תודה מראש על הסיוע
דרור
-
מידע בקשר למלון באיזור Ao Nangמה התקציב למלון בחוף או נאנג ? כמה אתם מחפשים להשקיע בחדר ללילה?
-
מידע בקשר למלון באיזור Ao Nangהמרחק מהמזח לא משנה
הם עוברים בין המלונות ומורידים או אוספים את הנוסעים במלון,
-
מידע בקשר למלון באיזור Ao Nangאין בדיוק מזח זה סירות פשוטות שאוספות מהחוף של אאו ננג .הטוב ביותר זה לקחת מלון על החוף אאו ננג .
-
מידע בקשר למלון באיזור Ao Nangלקופיפי יש מזח, המעבורות לא יכולות להגיע לחוף
הוא לא נמצא ליד המלונות '
החוף הראשון שבו עוברים שיורדים מהמעבורת זה Nopparat Thara
לפעמים מעבורות שלוקחות לאונאנג מורידות את הנוסעים בנמל של קרבי ומשם מסיעים למלונות
-
מידע בקשר למלון באיזור Ao Nangתודה על המידע.
עכשיו הבנתי שבעצם אם אהיה במלון בחוף או נאנג יקחו אותי למזח מהמלון - זה הופך את החיפוש למלון בחוף ולא ליד המזח.
התקציב שלי הוא די לא מוגבל. חשוב שהמלון יהיה איכותי עם שירות טוב וגם איכשהו יתן תחושה שהוא תאילנדי ולא מערבי. אשמח גם אם הוא יהיה קרוב לאיזור פעיל של חנויות, מסעדות וכו'
ושוב הרבה תודות מראש. חרשתי את הפורום הזה והוא עזר לי מאד בתכנון הטיול.
-
הנה מלון טוב בAo Nangאני הייתי במלון הזה. נחמד, קטן, נקי.
10 דקות ברגל מהמזח שדיברת עליו.
http://www.agoda.com/he-il/aonang-sunset-hotel/hotel/krabi-t h.html
-
הנה מלון טוב בAo Nang -
הנה מלון טוב בAo Nangהיות והשאלה המקורית התייחסה גם להגעה לקו פיפי וגם לריילי ביץ' יתכן ואיתן התכוון למקום ממנו ניתן לקחת סירות לונגטייל לריילי ביץ',
המרחק מרציף Nopparat Thara, ממנו יוצאות המעבורות לקו פיפי איננו במרחק הליכה מחוף Ao Nang בשום מקרה.
לגבי מלונות, ניתן למצוא לאורך החוף מלונות שונים המתאימים לכל כיס, ואם נכנסים מעט פנימה, ומתרחקים מהחוף - המחיר יורד כמובן.
ההסעות למזח לקו פיפי יקחו אותך מכל מלון שתבחר.
-
הנה מלון טוב בAo Nangלא גלית..
המזח שאני מתכוון אליו הוא 5 דקות (400 מטר ליתר דיוק) מהמלון.אני לא מכיר את המזח שאת ציינת.
-
הנה מלון טוב בAo Nangכי היא שאלה על 2 מקומות ( פיפי וריילי) לא שמתי לב גם לריילי אבל מהמקום שאני סימנתי יוצאות המעבורות לקופיפי.
הכל מקרה היא יכולה לישון באותו מקום ולהגיע לאיפה שהיא רוצה משם..
-
הנה מלון טוב בAo Nangהיא זה הוא...
בכל מקרה תודה על המידע, מאד עזר.
דרור
-
בתאילנד היא והוא זה די דומה..