ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות לסרילנקה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    714
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • izikt
      izikt נערך לאחרונה על ידי

~~יש לי שאלה שמטרידה האמון אמון ישראלים שרוצים להגיע לסרילנקה מדובר בטיסות לסרילנקה עד היום טסנו לסרילנקה אם הירדנים לצערי הקו עמאן סרילנקה נסגר ויש עוד אופציה מאוד רעה וגרועה לטוס אם הקטרים רק המחשבה שאולי הכסף שלי יעזור לחמאס אני לא איתן לזה יד . ומה שנשאר זה לטוס אם הטורקים הלא חבבים שהם עוברים מעל המרחב האוויר של אירן נכון שיש את אמנה ורשה אפשר לסמוך על האירנים כאשר אתיופיה אייר קניה אירוויז המחליפות לא טייסים לסרילנקה אם רק מגיעים להודו ולשאלתי מדוע סרילנקה אייר אינו מגיע לת"א ובכך תפטר בעיה מאוד גדולה להרבה מאוד ישראלים שרוצים להגיע לסרילנקה משהוא חייב להרים את הכפפה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסות לסרילנקה

SriLankan לא מגיעה לת"א כי לא משתלם לה להגיע לת"א. פשוט מאוד. מהסיבה הזו, ועוד כמה אחרות, אלעל גם לא תטוס לקולומבו. 

ראשית - אני בספק אם יש כמות מספקת של נוסעים בקו הזה שמצדיקה לו"ז של כמה טיסות שבועיות. שנית - מדינת ישראל לא תאפשר ל-SriLankan לטוס מעל המרחב האווירי של מדינות ערב בדרך לת"א, ולמעשה תכפה על החברה לטוס במסלול טיסה כמעט כפול באורכו שמן הסתם יהיה יקר מאוד ולא תחרותי. שלישית - אני מעריך שאין ל-SriLankan מטוסים פנויים בצי שמחפשים קוים חדשים לפעול בהם, ובטח שלא קוים משניים וזניחים, בטח ובטח כשטורקיש בתמונה והיא יכולה לטוס כמעט במסלול ישיר. רביעית - SriLankan כיום שותפה בברית OneWorld שבה שותפות גם קטאר-איירוויז ורואיל-ג'ורדניאן ואתה מציע שהיא תגנוב מהן נוסעים. פלוס, קטאר-איירוויז תעשה צרות אם בכלל תעלה ההצעה לפתוח עוד קוים לת"א מכיוון מזרח.

בקיצור, אל תבנה על טיסות ישירות לסרי-לנקה בעתיד הנראה לעין. ההימור הכי טוב צריך להיות על אתיופיאן שמרחיבה באופן משמעותי את הפעילות שלה בת"א.

• izikt
          izikt נערך לאחרונה על ידי

טיסות לסרילנקה

אני כמה וכמה פעמים כתבתי למשרד התחבורה בעניין זה אבל לצערי עד היום לא קבלתי שום תשובה  ויש לנו יחסים דיפלומטים אם סרילנקה יש שגרירות בת"א וכדאי לחדד את עניין הטיסות מעל מדינות איוב לפי האמנות הבינלאומיות, נוסעים שטסים בחברה זרה נמצאים תחת חסות חברת התעופה זה נכון על הכתוב ומה קורה אם נוחתים נחיתה חרום באיראן שהתורכים טסים מעל המרחב האוויר שלהם לצערי אנחנו ישראלים ועד שחלילה לא יקרה מקרה אף אחד לא יתעורר

ולכן אני מבקש ממנכ"ל אתר מר יובל גם לפנות בעניין זה כך ששני הצדדים יכולים להיות מאוד מרוצים קודם כול מחיר הטיסות היו סבירים וגם מבחינה ביטחון אנחנו נהיה שקטים חייבים לעשות מעשה בעניין  

Srilankan_a340_arp_750pix.jpg375px-SriLankan_Airlines_svg.png
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון