שאלה למומחי EASYJET
-
שלום,
פעם ראשונה ....
מתי צריך לעשות את הצק אין הממוחשב? מיד לאחר ההזמנה, קרוב ככל האפשר למועד הטיסה.
תודה
רונית
-
שאלה למומחי EASYJETאת יכולה לעשות צק אין החל מ 30 יום לפני הטיסה
-
שאלה למומחי EASYJETמתנצלת לא ניסחתי טוב את השאלה :
האם יש משמעות למועד ביצוע הצ'ק אין?
תודה
רונית
-
שאלה למומחי EASYJETאם אין לך מקומות שמורים מראש, ככל שתקדימי, כך הסיכוי שלך לקבל מקומות ישיבה טובים גבוה יותר.
-
שאלה למומחי EASYJETתודה שירלי וGDOIN
-
שאלה למומחי EASYJETכמה מקומות "טובים" תקבלו אני לא יודע, בכל מקרה זה יהיה אחרי 12 השורות הראשונות.
מה שכן תבטיחו זה שהמחשב יקצה לכם מקומות ישיבה יחד.
לכן מומלץ לעשות צ'ק אין עם פתיחת האפשרות 30 יום לפני מועד הטיסה כפי שצוין.
-
שאלה למומחי EASYJETהי,
פעם אין לך בחירת מקומות אז עדיף לעשות ברגע שנפתח צ׳ק אין-ככה סיכוי שתשבו ביחד ולא בסוף המטוס גדול.
בהצלחה!
-
שאלה למומחי EASYJETלגבי ההערה לגבי הישיבה בסוף המטוס לדעתי לא ממש נכונה, לטיסתנו האחרונה (לפני שבועיים) באיזיג'ט, עשיתי צ'ק אין מיד ברגע שנפתחה האפשרות.
עשיתי צ'ק אין 3 פעמים נפרדות עבור 3 משפחות (3 רכישות שונות) ובכל פעם קיבלתי שורה ועוד מושב צמוד במעבר, קיבלתי ללא קשר בתחילה שורה 26 לאחר מכן שורה 23 ולאחר מכן שורה 24.
אולי זה בגלל שהיו ילדים, אין לי מושג, אבל אני מניח שמבין אלו שלא רכשו מקומות מראש, והיו לא מעט נוסעים כאלו, פשוט בטרם עשיתי צ'ק אין, בדקתי את התפוסה וחלוקת המקומות פנויים ולמעלה מחצי מטוס היה פנוי לרכישה/צ'ק אין, כולל שורות 13, 14, 15 ובכל זאת המחשב בחר להושיב אותנו 23,24,26.
אגב,
הטיסה הייתה מלאה עד הנוסע האחרון! כמה ימים לפני מועד ההמראה כבר לא ניתן היה לרכוש מקומות, הכל נמכר ושורה אחת מאחורינו ישבו זוג שקנו כשלושה ימים לפני המועד, עשו צ'ק אין וקיבלו מקומות צמודים שורה אחת מאחורינו.
-
שאלה למומחי EASYJETמחזקת את מה שנאמר - אם לא רוכשים מקומות ישיבה, המחשב נותן את המקומות באופן רנדומלי לפי הכסאות שנותרו, כאשר מתחילים עם הכסאות הזולים.
הסיבה לבצע את ה check in מוקדם היא לטובת ישיבה יחד - יש יותר סיכוי לשבת ביחד.