[עזרה]העתקת חיים לחו"ל
-
אני מתכוון להעתיק את חיי לקמבודיה.
יש מצב מישהו מכוון אותי איזה חיסונים חשוב שאני יעשה? אין לי פנקס חיסונים ואין לי מושג במה חוסנתי בחיי... זה לא הפעם הראשונה שאני נוסע לקמבודיה או תאילנד אבל הפעם זה לתקופה ארוכה אז חשבתי להתחסן לפני...
אשמח ליעוץ
דניאל
-
תפנה את שאלתך לד"ר אנט בפורום הבריאות, כאן באתר -
חפש את AVI, הוא עבד שם. -
חפש את AVI, הוא עבד שם.המילקי בקמבודיה יותר זול?
-
[עזרה]העתקת חיים לחו"לפנה למרפאת מטיילים ותקבל את בה את כל המידע שתצטרך. לכל קופת חולים מרפאת מטיילים משלה בה תוכל לקבל שירות מוזל. אם אתה חבר כללית, לשם דוגמה, תקבל 70% הנחה על השירות במרפאה. אין צורך לדעת את ההיסטוריה הרפואית שלך בכדי לתת את החיסונים, מחמת הספק תקבל את החיסונים שאינך בטוח כי חוסנת בהם.
-
קמבודיה מקסימה, רק עכשיו חזרתי משםאני מברכת אותך על ההחלטה לחיות שם. בכיף. מקום מדהים, אנשים מקסימים. שיהיה בהצלחה
-
קמבודיה מקסימה, רק עכשיו חזרתי משםפנינה אני מסתייג מהתגובה שלך.
כידוע מתקיים ויכוח ער בציבור לאחרונה על תופעת הירידה.
אני חושב שיש טעם לפגם שמנהלת פורום מברכת אדם שהחליט להתגורר בחו"ל .
לא מכיר את האדם או את סיבותיו ולמה מצא מכל מדינות תבל לחיות במדינה העניה הזו , יבושם לו .התגובה הזו לדעתי , לא במקומה.
-
קמבודיה מקסימה, רק עכשיו חזרתי משםפנינה, רוני - תעזבו. כולה ביקש לדעת על חיסונים.
-
קמבודיה מקסימה, אבל מי החליט שעבדתי שםעוד מעט יספרו שהייתי נערת לווי
-
קמבודיה מקסימה, אבל מי החליט שעבדתי שםואם כבר מכתירים כתרים, רוני - מנהלת של איזה פורום?
סתם סקרנות -
מנהלת פורום חמישים פלוס...ואני חושבת שזכותי להגיד מה שאני רוצה וכאן, בפורום אסיה אני לא מנהלת כלום.... אני חושבת שזכותו של כל אדם לגור היכן שהוא רוצה בכל העולם ובעולם אידיאלי מבחינתי לא צריכים להיות גבולות... מה לעשות? זו דעתי, מותר לי.
-
מנהלת פורום חמישים פלוס...ואני חוזר ואומר, הפעם בלשון הגשש -
"מה זה רדיו? השופשיק של הקומקום !!"