מונסונים בתאילנד
-
רציתי לדעת אם טוב לנסוע לתאילנד בספטמבר?
האם זו התקופה של המונסונים? -
נמאסססססססססססססססססססס:Re -
יש כנראה אנשים:Reשעושים סטטיסטיקה מהי השאלה הנדושה ביותר בשבוע האחרון
ושואלים אותה
אני לא מאמין ברצינות שהם מחכים תשובה -
תגובה ל-AVIמצטערת שאני לא גולשת כל היום באתר למתייל (כמוך) ואני מצטערת שאני שואלת שאלה שכל כך נמאסה עליך, אבל כנרה שיש סיבה מספיק טובה שאני שואלת אותה! הייתי שמחה לקבל תשובה יותר בונה מ- ``נמאססססססס!``
אתה גם לא חייב להגיב לתגובות שלא נראות לך. -
תגובה ל-AVI:Reלמטייל -
הכי מפורט שיש (באנגלית) -
הכי מפורט שיש (באנגלית):Reתודה רבה דורון! -
ועוד לינק נחמדלקוח מהדיסקוס בלונלי פלנט שהבאתי. יש כאן סטטיסטיקות נרחבות של ממוצעי גשמים, ימים גשומים (ככל הנראה עם מונסונים של שעה-שעתיים) וימים *מאוד* גשומים (ימים לרבוץ במסעדה ולראות סרט...).
צריך לבחור קודם איזור. יש Southern West Coast שזה פוקט והסביבה, ויש Southern East Coast שזה קוסמוי והסביבה.
אחרי זה בוחרים מיקום ספציפי, ולוחצים על Display.
ממוצעים מפורטים של מזג האוויר בתאילנד -
תגובה ל-AVI:Reבפעם הבאה שאתה רואה תשובה של avi פשוט תתעלם האיש שחצן ומגעיל בצורה שלא תאמן לא ברור לי איך לא זורקים אותו מהפורום.
פשוט תתעלם.
לגבי מזג האויר הייתי בתאילנד בכל חודשי השנה אין ביטוח למזג אויר תמיד חם לח וגשום. גם כשגשום מדובר בחצי שעה שעה וזה מסתיים.
למרות זאת תקופה טובה היא בין החודשים נובמבר למרס. -
תגובה ל-AVI:Reאלי דחר .....נתן לך פה את התשובה הכי נכונה.....אין מזג אויר יציב אך העונה הכי וןבה לטיול הוא דצמבר עד אפריל הכי פחות גשם והכי פחות לחות אפריל עד אוגוסט לחות גבוהה מאוד אוגוסט עד דצמבר עונה גשומה יותר....
בהצלחה -
תגובה ל-AVI:Reשל נעלייך מעל רגלייך כשאתה מדבר על איש יקר כמו אבי !!! -
צודק אחיאתה צודק ב-100%
עם למשהו לא בא לענות על שאלה
שימשיך הלאה............
ושיהיה לו יום טוב!!!!!!!!!!!!! -
תודה למי שעוזר........עזבי זה לא יעזור לך , יש פה אנשים שחושבים שהם יודעים הכל (avi) ועם משהו לא יודע (בשביל זה הוא נכנס לפה) הוא דפוק ולא בסדר......... -
לאלי שייקו דודי ודורוןלאלי שייקו ודודי: תודה רבה חבר`ה על התמיכה ועל המידע!
דרך אגב אני בחורה...
דורון, שוב תודה!
אם יש לכם טיפים טובים שנראה לכם שיעזורו אני אשמח לשמוע מכם.
שבת שלום! -
אני גם מחפש טיפיםאין לי טיפים עדיין כי אני מתכנן לנסוע בסביבות אוקטובר לתאילנד בפעם הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני גם בקטע של חיפוש טיפים....... -
לאלי שייקו דודי ודורון:Reהיי
יש לך שם מקסים.
הרבה מחיי ביליתי באסיה ואני מהמר שאני כפול ממך בגיל חבל על כספך תשתדלי להיות שם בין אוקטובר לאפריל.בתקופות אחרות את רק תסבלי.
טיפ נוסף תקדישי לבנגקוק לא יותר מ-4-5 ימים.
ביי -
לאלי שייקו דודי ודורון:Reתודה רבה
הבעיה הכי גדולה היא שאני מתחילה ללמוד באוקטובר...
הבנתי בעיקרון מהתכתבויות פה באתר שלא ממש משנה מתי נוסעים כי תמיד חם ולח, פשוט יש חודשים עם יותר גשם ויש חודשים עם פחות. טוענים שזה עניין של מזל..עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...