4ימים בצפון איטליה
-
אנחנו שני זוגות נוסעים בתחילת מאי לחמישה ימים לצפון איטליה , נחיתה במילאנו. יש לנו 4 ימים מלאים , חשבנו לנסוע יום אחד לאזור האגמים מאג'ורה וקומו (בגארדה היינו), לאחר מכן ורונה וונציה. האם כדאי להכניס גם את שני האגמים ? מה המסלול המומלץ לדעתכם ל-4 ימים מלאים באזור זה ואיפה הכי כדאי ללון ? חשבנו על שני מקומות לינה , אחד קרוב לקומו ואחד ליד וונציה.
-
4ימים בצפון איטליהרק מקריאה של סיפורי טיול כאן באתר אני לא חושבת שיש סיבה להרחיק ממילנו עד ורונה וונציה. יש לך עוד זמן לעשות חיפוש של דיווחים ישנים, לקרוא ולהתרשם ממקומות שאפשר לבקר בהם.
למשל כאן
-
4ימים בצפון איטליהנחיתה במילאנו , לא כדאי להרחיק לונציה , ורונה והדולומיטים, בפרט שיש לכם 4 ימים בלבד. בנסיעה של שעתיים אתם מגיעים לפאתי עמק אאוסטה, מטיילים בחלקו המזרחי שלושה ימים וביום האחרון חוזרים לאגם מאגיורה להיות קרובים לשדה התעופה. עזרה? בשמחה.
-
4ימים בצפון איטליהמסכימה עם קודמיי, בשביל 4 ימים בלבד עדיף לא לטרוח ולנסוע עד ונציה(3.5 שעות במקרה הטוב) ולהשאיר אותה לטיול אחר. בימים אלה תוכלו לטייל בנחת באגם מג'יורה וקומו וללון בלינת כוכב באמצע שעדיף משני מקומות לינה. באגמים אלה יש המון מה לעשות: לבקר בבלאג'יו המקסימה, צפון אגם קומו והמרפסת של איטליה, עלייה לכפר brunate שממנו יש תצפית מדהימה לאגם קומו וגם מסלולי טיול קלילים ונחמדים, טיול בעיירה קומו הנחמדה ועוד ועוד! אולי אפילו קפיצה קטנה לשווייץ. ובאגם מג'יורה שטרם הייתי בו, יש המון מה לעשות. ובל נשכח את מילאנו שאפשר בכיף להעביר בה יום שלם. אך אם אתם חפצים בכל זאת להגיע לוונציה שכרוכה בנסיעות ארוכות וקוצר זמן, לא תפסידו!
בהצלחה(-:
-
4ימים בצפון איטליהלפני כשבוע חזרנו מהאזור, גם אני בדעה של קודמיי. יש לכם 4 ימים, נצלו אותם באגמים שמצפון וממערב למילאנו, זה יותר קרוב, יש מספיק פעילות להרבה יותר מארבעה ימים. הדרך שתעשו עד ונציה תגזול זמן יקר בנסיעה ברכב, מה גם שבאזור גארדה הייתם כבר.