חזרתי מרומניה..
-
אתמול בבוקר חזרתי בטיסת בוקר מקלוג' לאחר שבוע חוויות .
מזג האוויר היה לטובתנו והשמש חייכה אלינו רוב הזמן ( מלבד גשם לסרוגין בווטרה דורני )
בתי המלון היו מצויינים ( אמסור טיפים בהמשך )
הכבישים היו סבירים ביותר אפילו הכביש לווטרה דורני דרך בורסה אף שנראה שעבר תיקונים לאיטום הבורות היה בהחלט בלתי בעייתי ונגיש בקלות .
הנופים עוצרי הנשימה עם כל גווני השלכת עם המרחבים והטבע הבראשיתי היו מרשימים ביותר .
המפגש עם החדש והישן היה מרתק ומעניין האנשים תמיד מחייכים ושמחים ונדמה שלא ממהרים לשום מקום הכל מתנהל לאט ובנחת (כמו הזמן שעמד מלכת ..)
הטיסה לוויזר היתה סבירה ביותר , להלוך הזמנו מושב בעדיפות לשורות הראשונות ובחזור הזמנו מושב בפתחי חירום למרווח רחב לרגליים ( שזה בהחלט עדיף )
הטיסה יצאה בזמן .מלבד זה שאין מקומות מסומנים מראש דבר שגורם לבלגן ודוחק
בשיטת "כל הקודם זוכה" מה שנראה הזוי לגמרי , בחזור הטיסה לא היתה מלאה ויכולנו להתפרס על כל המושב כך שמבחינתנו היה בסדר גמור .
תודה לכל מי שעזר בטיפים ובבניית המסלול (אורי , ibd, לי , ריף, אמה , אילן ועוד ..)
-
חזרתי מרומניה..התמונות הנהדרות שלך ממרמורש, אחת הכנסיות המצויירות בווקובינה, בית הקברות השמחה
רק הזכירו לי מאיזה טיול מקסים חזרתי לפני שבועיים וחצי עם טעם של עוד

הכבישים במקומות רבים אכן כנראה שופרו מאד (לעומת מה שנכתב בבלוגים מלפני מספר שנים)
-
חזרתי מרומניה..היי ענת,ברוכים השבים

סיפורים, במיוחד על הספא יתקבלו בברכה.איך ההתרשמות שלך מקלוג'?
אמה
-
חזרתי מרומניה..ענת - ברוכים השבים
סיפורים ותמונות יתקבלו בברכה
תודה על השיתוף
טובה
-
חזרתי מרומניה..ברוכים השבים ענת,
מאחל התאקלמות קלה ונעימה

תודה ששבת גם לשתף ולהראות!
-
חזרתי מרומניה..תודה , חברים .
אמה , לא היינו בספא בקלוג' אך היינו בבתי מלון עם ברכה וספא כגון : מלון דורנה בווטרה דורני ובטארגו מורש מלון פלאזה .
מצרפת עוד תמונות מהמאה הקודמת ..
-
חזרתי מרומניה..קצת נופים .. וצבעי שלכת
-
חזרתי מרומניה..ברוכים השבים ענת !
אורי בודק כרגע את מצב הכבישים במאראמורש.

רומניה יפה ומסבירה פנים לתייר.
-
חזרתי מרומניה..ענת, הבית המצוייר מקסים!
ראינו הרבה בתים מצויירים ואם קרמיקה מודבקת בחזיתות במרמורש.אם היה תלוי בי הייתי עוצרת מול כול אחד מהם לתמונה

-
חזרתי מרומניה..ברוכים השבים ענת !
תמונות מקסימות , אני תופס לי מקום ביציע מצד שמאל באמצע
על מנת להנות מההמשך

תודה
-
חזרתי מרומניה..תודה רבה על האינפורמציה.
כדאי לחבר את הכתוב לבלוג כך שיהיה תמיד זמין לכל המתעניינים.
-
חזרתי מרומניה..שלחתי טיפים והמלצות מקווה שיתפרסמו בקרוב ובינתיים עוד קצת תמונות