ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנגליה סנטרפאק

פורום אירופה
    3
    8
    1977
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yair3355
      yair3355 נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו יכול לעזור בבחירה בין כפרי הנופש באנגלי בסביבות לונדון

ישנם שלושה כפרים 

elveden

woburn

longleat

פרטים- אנו משפחה שמגיעה ללונדון ולאחר חמישה ימים מתכוונים לעבור לסנטר פארק להמשך טיול באנגליה.

איזה מהפארקים הנ"ל ממוקם בצורה טובה ביחס לאתרי הטיול 

ואיזהוא העדיף מבינהם

בפורום כבר מצאתי המלצות על - longleat

ושאלה נוספת האם כדאי לי לאסוף את הרכב משדה תעופה(מבחר רכבים יותר גדול וזה גם נקודת החזרה ) ומלונדון לנסוע במונית לשדה התעופה לאסוף את הרכב ולהמשיך לסנטרפארק  - שדה תעופה לוטון

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אנגליה סנטרפאק

את הבלוג שלי על Longleat  קראת?

קרבה לאתרי הטיול - תלוי איפה אתם רוצים לטייל...

לא הייתי מוסיפה נסיעה עם כל המזוודות במונית לשדה התעופה בשביל לשכור שם רכב. אנחנו שכרנו בעיר והחזרנו בלוטון, לא היתה עם זה שום בעיה. 

• yair3355

אנגליה סנטרפאק

כמובן שקראתי  ומשם כל הטיול התחיל גם אנחנו מטיילים ומסתמכים כל רשת סנטר פארק     אבל בבלוג לא היה כתוב מדוע העדפת את הכפר הזה       ומבירור מחירים מסתבר שהמחירים גבוהים משמעותית ביחס לרשת משווקת עי גרייבר גם את ניתקלת בזה           מה דעתך על דירה בווטלו בלונדון האם המיקום טוב

• שירליץ

אנגליה סנטרפאק

בחרתי בו כי הוא התאים לאיזור הטיול שרציתי (באת', סטונהנג', אוקספורד...)

נכון ללפני שנתיים, גרייבר לא משווקים את סנטר פארקס אנגליה, רק את אירופה היבשתית (הולנד, צרפת, בלגיה, גרמניה). יכול להיות שמה שהם משווקים זה זול ונהדר, אבל אין לי שום יכולת להעיד על כך. אני העדפתי סנטר פארקס, רשת שאני מכירה וסומכת עליה. אנחנו גם נשארנו בכפר חלק מהימים, אז יש חשיבות בעיני לאיכות וגיוון המתקנים. 

לא מכירה מספיק את לונדון בשביל להמליץ. אנחנו היינו באיזור ראסל סקוור והיה נהדר. הכי חשוב זה להיות קרוב לתחנה של טיוב, כי גם ככה לונדון גדולה. 

• yair3355

אנגליה סנטרפאק

תודה על ההתייחסות

אם זאת הפעם הראשונה שלי לנהוג באנגליה(צדדים הפוכים) האם זה לא יהיה כשאי שאצא מהבלאגן של לונדון בעזרת שאטל/ מונית ללוטון לשדה התעופה אקח משם את הרכב ואמשיך........

היתרונות הינם מחירים טובים יותר, מלאי רכבים גדול יותר, לוטון שדה קטן ...יעזור לי בהסתגלות הנהיגה ויציאה מהירה לכבישים הפתוחים

חסרונות - סירבול?

• שירליץ

אנגליה סנטרפאק

לגבי הנהיגה, זה הכי אישי אבל אני לא הסתבכתי בכלל. אני נהגתי ובעלי ניווט עם הוייז / גוגל מפס (לא זוכרת כבר). מתחנת ההשכרה לא היתה דרך ארוכה לצאת לכביש יחסית מהיר.

מה שכן, לקחנו רכב אוטומטי כדי להקל על הנהיגה, למרות ההפרש במחיר. 

למה לשכור רכב בלוטון אמור לעלות פחות? בטח אם תוסיף את עלות המונית ללוטון לעלות הכוללת... זה גם בזבוז זמן של יותר משעה, רק הנסיעה (אלא אם היעד שלך הוא נניח אולפני הארי פוטר שנמצאים ממש ליד לוטון). 

לא ברור לי גם מה הבעיה עם מלאי רכבים. אתה מזמין רכב, הוא אמור לחכות לך. זה לא שאתה נכנס לתחנת ההשכרה ומבקש לשכור משהו מהמלאי. 

• noa Xscotland
                  noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

אנגליה סנטרפאק

יאיר, אתה בוחר את הלינה לפי האזור שבו תרצה לטייל או את האזור לפי הלינה?

מאד ממליצה לך לבדוק במפה איפה בדיוק ממוקמים כפרי הנופש שהזכרת. משלושתם, הייתי מוותרת על אלווידן פשוט כי האזור פחות מוצלח (הכפרים די זהים).
                  Woburn מקרב אותך לחלק המזרחי של הקוטסוולדס, לאוקספורד - טירת ווריק - סטרטפורד וכדומה, ועדיין די קרוב ללונדון ולוטון.

לונגלית הרבה יותר מרוחק אבל גם הוא ממוקם באזור נפלא.

אבל חוזרת שוב להערה הראשונה שלי, כי כדי לענות לך איזה מהם ממוקם הכי טוב ביחס לאתרי הטיול צריך לדעת על אילו אתרי טיול חשבת.

נעה

• yair3355

אנגליה סנטרפאק

תודה על ההתייחסות         בשלב זה כשהטיול מתוכנן לאוגוסט אני רוצה לשריין מקומות לינה טיסה ורכב אחכ אני בונה את התוכן קראתי את הבלוג של שירליץ שדי עזר ל.י לקבל החלטות כנראה שאני אזמין את לונגלט    המבנה יהיה חמישה ימים בלונדון ושבוע בכפר הנופש שישמש כוכב           לשירליץ לגבי הרכבים באתר ההזמנות המרוכז מלאי הרכבים בשדה התעופה גדול יותר והמחיריםח נמוכם משמעותית   ייתכן ששלב ביום העזיבה שלנו את לונדון את הביקור במוזיאון הארי פוטר וכך גם אקח רכב משדה התעופה בלוטון

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון