חברת תעופה
-
שלום רב חברים
בטיסה לתאילנד,
עומדות בפני 3 אפשרויות
1. טיסה באל-על ב1100 דולר(ישירה)
2.טיסה ברויאל גורדניאן ב 890 דולר עם עצירת ביניים לשעה בעמאן לשעה
3. אוזבקיסטן אירוויס ב800 דולר עם עצירה בטשקנת לשלוש שעות (סה"כ זמן טיסה 14 שעות)
חייב להגיד שהאוזבקים דיי קורצים לי במחיר אבל אני לא מכיר אותם בכלל.
מישהו מכיר?
כדאי ללכת עליהם ?
-
חברת תעופהמכיר היטב.
ללכת עליהם.
-
חברת תעופהתודה
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות
-
חברת תעופהכמו איתן מכיר היטב את האוזבקים, המחיר אטרקטיבי
הם בסדר ומשתדלים להשתפר כל הזמן, לי מאוד
מתאים שהטיסה שלהם מחולקת לשניים במידה שווה
ואני לא צריך לסבול טיסה רצופה של 11 שעות.
ועוד דבר חשוב לגביהם זה להנמיך ציפיות.
גם עם הירדנים טסתי לא מעט פעמים, מבחינת איכות
הם יותר טובים מהאוזבקים וגם ההפרש במחיר לא כזה
משמעותי.
את אל על אני מכיר רק מסיפורים של חברים וכאן בפורום
לכן לא אחווה דעה, רק שההפרש במחיר שלהם מתחיל
להיות משמעותי.
אצלי אחרי הכל השיקול של חלוקת הטיסה עם האוזבקים
מכריע את הכף.
-
חברת תעופהאין ספק שמבחינת נוחות הטיסה זה אל על טיסה אחת וזהו בלי המתנות ובלי החלפת מטוסים .
כמו שאמרו לך איתן ומוגה 11 האוזבקיסטאן אופציה לא רעה בכלל ואם החסכון של ה 300 דולר חשובים לך אז זה אופציה טובה : המטוסים חדישים , האוכל בינוני-מינוס והשירות סביר .
-
חברת תעופהאוזבקים מזעזע אל על ארוך מדי הירדנים מחיר סבבה שירות אחלה מטוסים סבבה וזמן טיסה הקצר ביותר לך עליהם תהנה
-
חברת תעופהלגבי הירדנים, חברה שלי חזרה מהודו עם רויאל ירדן, כשהיא היתה אמורה לקחת טיסת המשך...
זה היה בתקופת מבצע איתן, כשהם הפסיקו את הטיסות לארץ, בלי להודיע, והיא נתקעה בעמאן, שם שלחו אותה לאיזה מלון לחכות לאוטובוס לארץ...
בלי שרות, יחס עויין, פחד, בלי לקיחת אחריות...
בעמאן התברר שהם מחכים ואוספים נוסעים של כמה טיסות ככה שעברו עליה שעות המתנה במקום מאד עויין...
אישית - בחיים לא אטוס איתם... כל דולר לא שווה את החוויה..
-
חברת תעופהבמידה והתקציב מאפשר אני נוטה להעדיף את הטיסה הישירה עם אלעל אולי אין את המטוסים החדישים ביותר אבל אני סולד מעצירות ביניים
זה עניין של העדפה אישית בעיקר
-
חברת תעופהשאלה נוספת:
האם כולן מלבד אלעל טסות מעל מדינות ערב?
נעמה
-
חברת תעופהאוזביקטסן גם לא טסה מעל מדינות עוינות
טסנו איתם בקיץ, הדבר שמתסכל אצלם זה השדה תעופה בלי אינטרנט, בלי מקום נעים לישון. אני ממליצה להביא שמיכה דקה לישון על הרצפה
או ספר לקריאה
-
חברת תעופההחברה הירדנית הראתה לכולם את פרצופה האמיתי בחודשי הקיץ האחרונים, במהלך מבצע "צוק איתן".
החברה זילזלה בלקוחותיה בצורה הדוחה והנלוזה ביותר הקיימת, בכסף שהם שילמו עבור הטיסה, בסטנדרטים שהיא עצמה כביכול מתהדרת בהם ועירבה פוליטיקה זולה בהנהלותה.
מי שכבר הספיק לשכוח (הרי לישראלים זיכרון קצר, קל וחומר כאשר מדובר בכסף) - במהלך מבצע צוק איתן, החברה הירדנית פשוט הפסיקה את טיסותיה לישראל והשאירה את מאות לקוחותיה הישראלים ללא כל מענה.
בוודאי יקומו עלי כל המלעיזים ושונאי החינם, אולם אף חברה לא תדאג לכם כפי שתדאג לכם אל על במקרי חירום.
דוגמא: זוכרים את אירועי סגירת שדות התעופה בבנגקוק בזמן ההפגנות הגדולות לפני מס' שנים? בטח זוכרים. זוכרים מי הייתה חברת התעופה היחידה שדאגה להטיס את נוסעיה דרך שדות תעופה חלופיים? רויאל ג'ורדניאן? לא! זו הייתה אל על.
אני אעדיף לשלם עוד 300 דולר עבור טיסה, לטוס עם חברה שמייצרת מקומות עבודה בישראל, בטיסה ישירה, ולא בחברת תעופה שתתנער ממני בזמן המשבר הפוליטי הראשון ו/או מתי שתראה לנכון להמציא כזה, וכמובן שבד בבד גם תשלם מיסים מהכסף שלי במדינה תומכת טרור.
סליחה, אולם לא בבית ספרי! -
חברת תעופהטסנו עם האוזבקים בקיץ האחרון. למיטב זכרוני טסנו מעל פקיסטן.
-
חברת תעופהבטיסה האחרונה שלי עם האוזבקים בינואר היה
אנטרנט בשדה בטשקנט.
-
חברת תעופהנדב -
כל מילה בסלע... ביג לייק.
סיגל
-
חברת תעופההי,
לדעתי לא הייתי נוסעת לאוזבקיסטן שמעתי שהם על הפנים מאנשים שטסו דרכם!
טורקיש חבל"ז ואל על כמובן.
טיסה נעימה
-
לא עם הירדנים!!!אני חוזר, בתור אחד שטוס איתם המון ובעל כרטיס פלטיניום (שהוחזר להם), אחרי מה שקרה במבצע צוק איתן ושהפקירו, כן כן, הפקירו אנשים בתאילנד ובירדן, אסור לנסוע איתם. אני מעדיף לנסוע עם הטורקים ולא עם הירדנים, אפילו יותר מזה, אני מעדיף לסבול עם אלעל ולא לטוס עם הירדנים.
אני עדיין מחכה שדבורה, המנהלת של רויאל בישראל, תגיב פה בדיוק מדוע קרה מה שקרה. יש כל מיני ד״ר דודואים שמלקקים לה ולכן כנראה אף אחד מהירדנים לא ראה לנכון להגיב פה.
-
לא עם הירדנים!-עם אל על! -
לא עם הירדנים!-עם אל על!כשבדקתי על כרטיס ל 23.02 המחיר באל על היה 1100 דולר כשרציתי להזמין עלה ל 1200 דולר הזמנתי למרות שהתעצבנתי על זה, אחרי חודש המחיר עכשיו 1280 דולר .עלייה של 180 דולר תוך חודש וחצי ! בעוד חודש-חודשיים זה בטח יהיה כבר באיזור ה 1400 דולר ...

ההתנהלות של אל על עם המחירים ממש מכעיסה אבל אני שונא את כל חניות הביניים וגם ככה הטיסה ארוכה לכן אני טס איתם .חבל שהחברה הלאומית שלנו במקום לעודד ישראלים לטוס דרכה מנצלים את זה שזאת טיסה ישירה שלא עוברת דרך מדינות עוינות
והרבה ישראלים חוששים לטוס בחברות אחירות כדי לגבות מחירים כמה שיותר גבוהים .
-
לא עם הירדנים!-עם אל על!הפתרון זה ליצור קשר עם חברה כמו bangkok airways או thai ולבקש מהם להוציא פעם בשבוע טיסה מישראל ישירה.
זה יוריד את המחיר.. כמו בתחרות לארה"ב
-
חברת תעופהנדב
מחזק את דברייך.
כל הכבוד לא יכולתי לכתוב את זה מדויק יותר