טיול מחוף אל חוף בארה״ב
-
אהלן לכולם!
דבר ראשון פעם ראשונה שאני כותב בפורום אז תהיו עדינים 😜.
אני וחבר (שנינו בני 22) מתכננים טיול עם רכב בארהב בתחילת הקיץ (תחילת הטיול המשוערת מאי-יוני). השאלה שלי נוגעת לתקציב ולזמן.
1. האם שלושה חודשים זה זמן סביר לטיול שכזה, או שצריך יותר זמן?
2. האם בהארכה גסה 30-35 אלף שקל אמורים לכסות עליות של טיול כזה? כאשר הכוונה היא לישון במוטלים ואצל חברים וכך לחסוך בעלויות של מלונות.
בנוסף אם תוכלו להפנות אותי למישהו שעשה טיול שכזה זה מאוד יעזור.
תודה לעונים:)!
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בשלום רן,
מקווה שיש לכם ויזה.
מקווה שהסכום שציינת הוא לאדם-העובדה שאתם מתחת לגיל 25 (כמעט מכפילה את עלות שכירת הרכב בגלל הביטוח) ועלות השכרה חד כיוונית, ינגסו חלק נכבד בתקציב שלכם.
מצרפת קישור לסיפור הנהדר של פזית. אפשר להסתדר מצוין בלי רכב. רק שימו לב שהיא נסעה בחודשים הפחות מתויירים! נסיעה במאי/יוני תכניס אותכם אל חודשי הקיץ העמוסים והיקרים.
בהצלחה
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בכן הכוונה כמובן היא 35 אלף לאדם.
הקישור לטיול של פזית מאוד עזר! זה מעלה רעיונות חדשים ומעניינים
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בלא יכול לעשות את החשבון שלך כי כמובן בתור צעירים הטיול שלכם שונה אבל
טיול של חודש עלה לי ולאשתי ביחד 10000$ שזה בערך הסכום שאתה נוקב.
כמו שכתבה טניה יהיו לך סעיפים שיעלו לך יותר. אני מתאר לעצמי שיהיו כאלה שפחות. בכל אופן לגבי לינה במוטלים קח בחשבון בערך 80$ ללילה לא בערים
הגדולות. אם תשתמש בחוברות הקופונים המופצות שם תוכל להוריד את העלות
ל-65$ במקומות בהם הם תקפים.
-
טיול מחוף אל חוף בארה״באם מדובר באמת על טיול אוטו מחוף לחוף:
כל המחירים לזוג
הרכב כולל תוספות נהג צעיר ודלק יעלה לפחות 100 דולר ליום, ואולי הרבה יותר.
לינה במוטל (לא בערים) 50-80 דולר ליום
אוכל 20-100 דולר ליום
כלומר 200-300 דולר ליום.
אבל זה רק מחיה. לא כולל שוב אתרים בתשלום, לא כולל שום קניות, מזכרות וכו', ובכל מקרה מדובר פה על רמה בסיסית יחסית. לא מסעדות, לא מלונות וכו'.
זה גם כולל רק טיול מחוץ לעיר. כשמתקרבים לערים הלינה תתפס בקלות. בניו יורק היא גם תעבור את ה-200, אבל גם בערים אחרות אפשר בקלות לעבור את ה-100.
אם נוסיף קצת אתרים בתשלום אני מניח שעוד 80 דולר ליום יהיה סביר. דיסני למשל זה יותר מכפול (100 דולר לאדם), אבל יש גם מקומות זולים כמובן.
כלומר 300-400 דולר ליום. כפול 90 יום זה לפחות 30,000 דולר. וזה לפני טיסות, ויזות, ציוד וכו'.
בקיצור, ל-3 חודשים צריך תקציב של בערך כפול ממה שיש לכם.
אם תתפשרו מאד ברמה, ודי תוותרו על אטרקציות יקרות ו/או ערים ו/או בילויים תוכלו לרדת ל-250 דולר ליום
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בהעלות ללילה תלויה מאד במקום. איזור של פארקים לאומיים בשיא עונת התירות יעלה מאד את מחיר הלינה. מלון על אם הדרך כאשר אין שום דבר באיזור יוריד אותו דרמטית. לינה במנהטן וגם במרכזי ערים גדולות אחרות יכולה לעלות פי 3-4 מהמחיר שעודד נקב בו כממוצע ללינת לילה. לינה על אם הדרך תוכל למצוא גם בפחות מ- $50.
הקופונים הם רעיון טוב. ניתן למצוא אותם בתחנות דלק לאורך כבישים ראשיים וגם בלשכות תירות של המדינות השונות (שגם הן בדרך כלל על ציר תנועה מרכזי).
יש לזכור שהמלון לא מחוב לכבד את הקופון. אם לדעתו יש לו סיכוי למכור את החדרים במחיר גבוה יותר, הוא יכול להגיד שהוא לא מקבל את הקופון. זה קרה לי לא מעט פעמים, ובמקומות שונים בארה"ב. כמו כן, לא יהיו קופונים לאיזורי תירות מרכזיים (ליד פארקים לאומיים, למשל).
ממליץ ביותר להוציא חברות בממס"יתור. אפשר גם דרך מועדון ממס"י של לאומי קארד (אפילו אפשר להוציא את כרטיס האשראי למטרה זו). במידה וקופונים לא מתקבלים, תעריף AAA יכול לתת הנחה של כ- 10% ממחיר הלינה הרגיל.
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בקודם כל ויזות. אם אין לכם ויזות או דרכון אמריקאי, אין כל כך על מה לדבר, כי הסיכוי שתקבלו ויזות נמוך מאד.
אנחנו מטיילים בכיף בתקציב של 40-50 אש"ח לחודש למשפחה, כולל טיסות. כולל דיסני ובילויים. טחנו פה את דיון העלויות בפורום אינספור פעמים, ואנחנו בצד הזול של המטיילים. אם תרצו להרגיש "חופשה בסטייל" עם מלונות פאר, ארוחות במסעדות טובות, וכד', השמיים הם הגבול. אם תרצו להתמקד בנסיעה, בפארקי טבע וכד', אפשר בהרבה פחות.
בכל מקרה, אכן הסעיף הכבד אצלכם יהיה רכב, מפאת עלויות הביטוח לקבוצת הגיל שלכם. אתם יכולים להתחיל בלהרים טלפונים לכמה סוכנויות ולקבל מחירים לגבי רכבים. אחרי שתוודאו שיש לכם ויזות

-
טיול מחוף אל חוף בארה״ב40-50 לחודש הם לפחות 120 ל-3 חודשים.
שני מבוגרים יעלו אני מניח 70% מהעלות של 2+2 (כי רכב למשפחה עולה פחות מכפול מרכב לזוג, וכך גם לינה, כניסה לשמורות טבע ועוד), ולכן 85 אש"ח שהם למעלה מ-40 לאדם.
וזה בלי ששקללנו פנימה נהג צעיר, או מחוף לחוף (דמי החזר גבוהים)
-
טיול מחוף אל חוף בארה״באני דווקא הרבה יותר אופטימי...
אפשר לחתוך בעלויות בצורה משמעותית אבל תוך הקרבה של תנאי נוחות
ראשית - בהוצאות הלינה - אם תסכימו לישון בהוסטלים (בדיוק כמו שמטיילים באוסטרליה, ניו זילנד ושאר מקומות עושים) - כלומר בחדרים משותפים תוכלו להוריד עלויות שינה בצורה משמעותית, ובאזורי הפארקי הטבע - בקמפינג...
רק לדוגמא, אתר שזכרתי שראיתי בתכנון הטיול לפלורידה: הוסטל ליד האברגליידס:
http://www.evergladeshostel.com/dorm-beds/
מחיר מיטה בחדר משותף, 28$
מחיר אוהל (תוך זכות מלאה להשתמש במקלחות, המטבח ושאר השטח המשותף) - 18$
תדאגו לאוהל טוב, שקי שינה, כלי בישול לקמפינג
בטיול לפני כעשור באלסקה הורדתי ככה עלויות עד שעלות מחיה לחודש היתה פחות מ 2000$ (טיול למשך חודשיים)
הערה: באותו טיול, בחלק הרכוב, שכרנו 4 רכב גדול יותר (מתוכם שניים שהכרתי לצורך הטיול עצמו) - עוד דרך טובה להוריד עלויות... כמו כן - חצי מהטיול היה ללא רכב בלבד (שהרי רכב הוא רק מכבדה באזור המעבר הפנימי באלסקה)
בסופו של דבר אין קסמים - כדי לעשות טיול באזור המחירים של תרמילאים צריך לטייל כתרמילאים
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בכמובן שלטיול של שלושה חודשים צריך תקציב גדול בהרבה ממה שיש לכם. צודק אנשיםטובים ששישים אש"ח לא ריאלי לשלושה חודשים. אבל שוב, תגידו קודם מה לגבי הויזה.
גם לא חייבים להנעל על חוף לחוף, אגב, יש שלל מסלולים אפשריים. וגם, אם חוף לחוף, אפשר מעגלי, חוף לחוף ובחזרה לנקודת השכרת הרכב המקורית (יחסוך לכם דמי החזר).
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בהויזה בטיפול וכנראה שתהיה.
הסיפור הוא אחר.. אנחנו טסים עם תקציב של 60-65 אלף ש"ח לאדם. אנחנו רוצים לצאת "לטיול הגדול" כבר בסוף דצמבר. מכיין שלהתחיל טיול בארה"ב בדצמבר-ינואר לא מתאים מבחינת מזג אויר חשבנו להתחיל במזרח הרחוק ולטייל שם 4-5 חודשים ואז להגיע לארהב בעונה. מחישוב שעשינו 4-5 חודשים במזרח יעלו לנו לאדם כ-30 אלף בערך, מה שישאיר אותנו עם 30-35 אלף לארה"ב. רק חשוב לי להדגיש שארה"ב יותר חלום בעבורנו מאשר המזרח הרחוק (שגם שם האפשרויות בלתי מוגבלות), אבל אין מה לעשות.. לטייל בארה"ב זה עסק יקר. לכן לפי מה שנאמר עד כה בשיחות כנראה ולא תהיה לנו ברירה אלא לעשות אחד משניים: או לצמצם במזרח, או בארה"ב - שזה אומר לטייל נגיד חודש-חודשיים/ לא להשכיר רכב.
אם יש לכם עוד הצעות מעניינות אני אשמח לשמוע. מה לגבי לקנות ולמכור רכב, יכול לצמצם עלויות?
תודה לעונים:)
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בהרעיון של קנית רכב עוד יותר גרוע משכירת רכב, כי זה תהליך מאוד מסובך וגם אז הביטוח יעלה אפילו יותר בהביטוח של השכירות.
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בבוא נתחיל מהתחלה - מה חלמתם לעשות?
איזה יעדים בארה"ב? מה לעשות בהם?
כלומר האם באמת חלמתם על טיול מחוף לחוף, או שבפועל יש לכם רשימה של 5 יעדים?
טיולי טבע?
טראקים?
נופים?
אטרקציות קטנות?
אטרקציות גדולות?
פארקי שעשועים?
ערים?
בילויים?
שופינג?
ברור שטיול סטייל טיול ברמצווה הוא יקר יחסית. לעומת זאת טיול עירוני שבו גרים באמת בחדרי מעונות בהוסטל ואוכלים בעיקר אוכל בסופר יכול להיות מאד זול אם כל מה שעושים זה מסתובבים ברחוב וסופגים אוירה, אבל די יקר אם כל ערב מוציאים 20-50 דולר בפאב, ועשרות דולרים במהלך היום על אטרקציות.
אז בוא נתחיל אם הסבר מה אתם רוצים
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בלא להשכיר רכב זה לא ממש אופציה טובה בארה"ב כי להרבה מקומות צריך רכב.
יתכן שאתה יכול לחסוך למשל כשאתה בעיר להחזיר את הרכב ולקחת אחר כשאתה יוצא ממנה (אם השהות לא יום יומיים) אבל לרוב הזמן תצטרך רכב.
-
טיול מחוף אל חוף בארה״ב3 אופציות:
אופציה א': חוף מזרחי שבועיים- ניו יורק, די סי, פיטסבורג (משפחה) ואולי ניאגרה. משם לשיקאגו ואז לנסוע במקביל לכביש 66 (וגם בחלקים הפתוחים שלו ) עד ללוס אנגלס. יומיים שלושה בל. איי ואז כביש 1 לסאן פרנסיסקו (גם כמה ימים). משם ליוסמטיפארק ואולי עוד כמה פארקים באזור, ואז לסגור את הטיול בווגאס.
אופציה ב': דומה לאופציה א רק במקום שיקאגו ניו אורלינס (הבנו היא אחת מערי המוסיקה הטובות בעולם!.
אופציב ג' לוותר על מרכז ארה"ב ועשות טיול של שלושה שבועות במזרח ומשם לקחת טיסה לחוף המערבי ולטייל שם עוד חודש וחצי-חודשיים.
סה"כ שהייה בערים גדולות מתוך שלושה חודשים של טיול: 5-7 ימים ניו יורק, 2 די סי, 3 ימים ל. איי וסאן פרנסיסקו בהתאמה ו4 ימים ווגאס. בנוסף הבנתי שליוסמיטי פארק צריך יומיים וגם לzion פארק. זה משאיר עוד חודשייםשל נסיעות במרחבי המדינה (אפילו מעט יותר)- דיינרים, פאבים מקומיים, חברים באריזונה, ושכחתי גם אולי גרנד קניון. מבחינתו להוציא כמה שפחות על לינה. הכוונה מוטלים, חברים ומשפחה (יחסוך הרבה), אוהלים ואפילו לישון ברכב.
זה בגדול
-
טיול מחוף אל חוף בארה״באני בעד האופציה השלישית. אם אתם מתכוונים לנסוע משיקגו עד לחוף נמערבי ביומיים שלושה זה אומר שלא ממש תטיילו ולכן חבל על הנסיעה. קח טיסה ותחסוך
בזמן (ואולי גם בכסף).
בכל אופן בין שיקגו לניו אורליאנס אם זה ישאר רלוונטי הייתי הולך על שיקגו.
הייתי בשיקגו ולא בניו אורליאנס אבל שיקגו משתלבת בנתיב שלך הרבה יותר טוב וניו אוליאנס רחוקה. בכל אופן שיקגו שווה מידיעה וניו אוריאנס כניראה שווה מקריאה:)
לגבי לינה באוטו קצת תיזהר. חבר שלי עשה זאת בעבר ומשטרה עצרה לידו בלילה
(בקרבת שיקגו) ולאחר שחקרו אותו קצרות אמרו לו שהוא לא יכול להשאר לישון
באוטו. מצד שני יש בארה"ב אנשים שהאוטו זה הבית שלהם אז אני לא יודע
מה המדיניות הכוללת. בכל אופן אמריקה זה לא אירופה בנושאים כגון אלו.
קח בחשבון שבערים שציינת עלות הלינה גבוהה משמעותית ממוטלי הדרכים.
-
ניו אורלינס VS שיקגוהייתי בשתיהן, ניו אורלינס לוקחת בגדול.
יש בה יותר אופי, רוב האטרקציות בה מרוכזות באזור קטן יחסית, לא צריך בה רכב,
היא מוזיקלית בטרוף, מעניינת ויפה.
אפשר להיות בה 3 ימים בשקט.
לגבי שאר המסלול - אני אנסה לחשוב על זה מחר

אושרה
-
טיול מחוף אל חוף בארה״בעודד שים לב שממש לא התכוונתי ליומיים שלושה נסיעה משיקאגו לאל. איי (שמתי נקודה גם). אלא ל יומיים-שלושה שהייה בלוס אנגלס. אני משאר שנסיעה שכזו (שאורכה 2800 ק"מ) תיקח לנו לפחות שבוע-שבועיים (אם לא יותר), כי מן הסתם נרצה חוץ מלנסוע גם לטייל בשאר המדינות שנעבור דרכם.
אפרופו מרכז ארה"ב. אני בטוח שיש המון מה לראות שם, אבל אני די בור באזור זה. יש מקומות ששווה להקדיש להם זמן, יותר מרק לעבור דרכם (פארקים למינייהם, מוזאונים, אתרים היסטוריים וכוד') ?
-
טיול מחוף אל חוף בארה״באו קיי. לא קראתי טוב. בודאי שיש גם מה לראות במרכז ארה"ב וגם במערב
שאינו החוף המערבי. אם מדברים משיקגו למערב אני יכול לתת לך את איזור
מדינת וויומינג ודרום דקוטה. אנחנו עשינו שם סיבוב מעגלי של שבועיים מדנבר.
אם אתה מחליט לקחת את זה תוכל להגיע לחלקה המערבי של דרום דקוטה
שם יש לא מעט דברים לראות באיזור הגבעות השחורות ומשם בטיול בוויומינג
עד לילוסטון פארק והטטון. אם תרצה אוכל לתת לך קישורים לתיאורי הסיבוב הנ"ל.
עוד איזור שאני מכיר זה סיבוב הפארקים מלאס וגאס. יש עוד מה לראות כמו
קולורדו ועוד אבל שם לא הייתי אז אני מקווה שאחרים ינחו אותך. גם שבוע
שבועיים לדרך מחוף לחוף זה מעט שבמעט וכמובן תצטרך לבחור או להוסיף זמן.
כוון אותנו לאט לאט לאיזורים שיותר נראים לך ויעזרו לך ספציפית.
-
טיול מחוף אל חוף בארה״באני בעיקר סקרנית למה אתם בטוחים כל כך שתקבלו ויזה? אני גם לא מכירה הרבה שמטיול למזרח מגיעים ישר לארה"ב. בכלל לא בטוחה איך יגיבו שם לזוג מוצ'ילרוס. לפקידי ההגירה יש סמכות לעצור אתכם מלהכנס גם אם יש לכם ויזה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות