טיול עצמאי לנפאל
-
אהלן חברה אני חדש פה ואני רוצה לטוס בסביבות מרץ-אפריל לנפאל.
התכנון הוא לעשות כמה טרקים ואת המפורסם הסובב אנאפורנה.
רוב הזמן אהיה בקטמנדו ופוקארה.
רציתי לדעת כמה בערך עולה טיול כזה של חודש וחצי שם? כי ראיתי בהרבה מקומות שכל דבר קטן עולה שם הרבה וזה בדולרים גם ופחות במטבע מקומי
וגם המלצות לגבי תחבורה ממקום למקום כיוון שהנסיעות באוטובוס שם הם ארוכות מאוד והדרכים מסוכנות.
למה כל כך יקר שם? זו מדינת עולם שלישי ואיך זה שהסובב אנאפורנה עולה כמעט 300 דולר???
-
טיול עצמאי לנפאלקצת יחסים-
300$ במערב אירופה זה בקושי סופ"ש ורק על לינה ואוכל
300$ בנפאל, זה שבועיים טרק.
מחירים שתראה נקובים בדולרים כי נוח להשוות מחירים במטבע מוכר.
מזה נסיעות ארוכות? במדינת ישראל הענקית, נסיעה ארוכה מאוד זה 5 שעות בערך מתל אביב לאילת (ד"א, מאילת לקרית שמונה זה 6-7 שעות)
במדינות גדולות טיפה יותר, 5 שעות זה בקטנה, אבל כדי להרגיע- נפאל היא בלי אוטובוסים ארוכים מדי.
-
טיול עצמאי לנפאלאז כמה בערך צריך לעלות טיול של חודש וחצי בנפאל עם 3 טרקים?
והגסט האוסים שם הם זולים מאוד אפשר למצוא אפילו ב50 שקל ללילה.
אני אף פעם לא הייתי במזרח ואני נוסע לבד אז אני רוצה לדעת מאנשים שהיו שם בתקופה האחרונה ויכולים להמליץ ולעזור
תודה
-
טיול עצמאי לנפאלבקטמנדו תוכל למצוא מקום לישון גם ב10-15 שקלים אם תרצה, הכל תלוי בסטנדרטים שלך. וראוי להגיד שבמחיר הזה תקבל מיטה בחדר זוגי עם מקלחת פרטית

אנפורנה יכול גם לעלות פחות, פרימטים 50 דולר, נסיעה לשם 8 דולר וכל יום תוכל להוציא בין 7-15 דולר, תלוי כמה אתה אוכל ומה אתה אוכל ואם תיקח פורטר זה כבר סיפור אחר...
בלי קניות הייתי בונה על 700 דולר מחייה בחודש כדי לחיות טוב ולא להתקמצן, אפשר גם 500-600 אם תחליט קצת להתקמצן וכמובן השמיים הם הגבול
תהנה המון ובלי לחץ בשניה תמצא אנשים לטייל איתם! -
טיול עצמאי לנפאלב- 10-15 ש"ח ללילה תמצא אולי חדר בדומטורי (חדר משותף לבערך 5 אנשים) עם מקלחת משותפת .
אם אתה רוצה חדר פרטי עם מקלחת בחדר, זה יעלה לפחות 5-6 דולר ומעלה .
זה לא הפרש גדול, אבל כדאי שהבן אדם ידע את האמת ולא יגיע לקטמנדו ויחשוב שעובדים עליו .
-
טיול עצמאי לנפאלאיפה אפשר למצוא מקום כזה במחיר כזה?
אני מעדיף חדר לבד עם מקלחת פרטית ושירותים וזהו. ועדיף במקום שיש ישראלים
-
טיול עצמאי לנפאל6 דולר זה לא הרבה. אני דיברתי על עד 50 שקל ללילה לא יותר מזה וזה קצת יותר מ6 דולר