ויזה לויטנאם
-
אינני בטוחה שנקשור את עצמנו בהכרח לסוכן מקומי ידוע מראש.
האם ניתן להגיע לויטנאם ללא שום הכנה לויזה ולקבל במקום? במה זה יהיה כרוך בהשוואה לאם מתכוננים מפה? כיצד ניתן לקבל ויזה שלא דרך סוכנות טיולים ויטנאמית?
תודה!
-
ויזה לויטנאםהיי למגיעים בטיסה, ניתן להנפיק ויזה באינטרנט ולקבלה בשדה. בכניסה יבשתית יש לבוא עם ויזה מוכנה. לא רואה סיבה שלא תוכלי להנפיק לבד; בטוח שניתן דרך סוכנות ישראלית בארץ ללא קשר לשאר הטיול.http://www.israel-vietnam.com/?CategoryID=179 למשל כאן
בהצלחה!
-
ויזה לויטנאםהיי, תודה רבה.
מגיעים בטיסה.יש לך קישור לאתר רשמי שממנו ניתן לקנות את הויזה מראש ולקבל אחכ בשדה?
גם סוכנויות בארץ בטח לוקחות עמלות (אני יודעת את זה לגבי ויזה לסין שניתן להוציא בקלות נדמה לי שב100 שח בשגרירות ואילו הסוכנים לוקחים פי2-3)
-
ויזה לויטנאםאחדד את השאלה:
אם אגש לשגרירות בעצמי האם אוכל לחסוך את ה120 שח ולשלם רק 45$? (או ההפך, לשלם רק 120 ולא את ה45$) מדובר על כניסה אחת לפחות מחודש.
-
ויזה לויטנאםלא יודעת לגבי השגרירות, אבל מזה שאנחנו עשינו דרך איש הקשר מויאטנם ושילמנו 45 $ .אני מבינה שדרך השגרירות תשלמי גם וגם. האיש שלח לנו טפסים מלאנו אותם בארץ, הכנו 2 תמונות ובויאטנם שילמנו .
ההיש שלנו Thang מהאנוי סידר לנו .מדריכים. טיולים. רכבת לסאפה. כרטיסי האלונג ביי הכל דפק פיקס.
-
ויזה לויטנאםהיי גלית,
תודה רבה
כן בשגרירות לוקחים גם וגם ….לא בטוח אגב, שאצלכם thang לא לקח את עלות האישור גם, אבל פשוט הכניס את זה בסך התשלומים האחרים... -
ויזה לויטנאםתגשי לשגרירות. אין מה להסתבך.
-
ויזה לויטנאםלפי מה שידוע לי בשגרירות גובים 280 ש"ח לויזה אבל את צריכה לעשות תהליך זה ממש סמוך לטיסה כי הויזה תקפה לחודש מיום הגשת הבקשה.
לקבלת ויזה בוינטאם בשדה צריך לקבל מכתב מאחת מהסוכניות הרבות בויטנאם דרך האינטרנט והם גובות בין 10-25$ להכנת המכתב ושליחתו אליך באינטרנט .
את חייבת להראות את המכתב בנתב"ג אחרת לא יאפשרו לך לעלות לטיסה או את הויזה החתומה מהשגרירות.
אם את מגיעה לויטנאם עם מכתב בלבד את צריכה למלא טופס בשדה לצרף 1-2 תמונות ולשלם עוד 45$ במזומן ואז את מקבלת את הויזה , כמובן שאם הוצאת את הויזה כאן בארץ בשגרירות אין בעיה.
בחישוב קצר יותר זול לקבל מכתב וויזה שם , אבל עם עליית שער הדולר לא יודע מה יהיה .
כך אני מבין ואני נוסע לויטנאם בינואר . טרם החלטתי באיזה מסלול לבחור.
-
ויזה לויטנאםהיי,
תודה לשניכם!
יש טיפ מועיל של גדליהומהגרעין(תודה) שמקשר לחברה ויטנאמית באינטרנט שמוציאה את המכתב הזה תמורת 9$ ואז כשמגיעים לשדה התעופה צריך לשלם עוד 45$. סהכ 54$ כלומר סביב ה200 שח. כשמדובר במשפחה החיסכון משמעותי ואפילו בזוג כבר מדובר על חיסכון לא רע..
-
ויזה לויטנאםאכן השתמשנו כבר פעמיים בשנתיים האחרונות עם אותה חברה ולא היו בעיות.
דרך אגב בשדה"ת בסייגון היה מישהו שהגיע בלי תמונות- הזיזו אותו לסוף התור - צילמו שם, לקחו ממנו כסף על התמונה והמשיכו את ההליך. כמובן שאני ממליץ להגיע עם התמונות ולא להסתכן בטוב ליבם של פקידי ההגירה ( ובחיוב שהם יחליטו לקחת...)
-
ויזה לויטנאםאני ממש לא מבין מה ההתלבטות.
את יכולה להוציא ויזה בכל שגרירו של ויטנאם - הויזה הזו טובה לכניסה יבשתית בלבד.
הפרש המחירים הוא שולי ממש בטיול כזה 160 שקל............
היתרון של ויזה מוכנה מראש (שהוצאה בשגרירות) הוא חיסכון בעמידה בתורים בשדה התעופה.
לא תמיד הם נעימים ןמסבירי פנים פקידי ההגירה הויטנאמים!!
כעיקרון כדאי להימנע משימוש בכרטיסי אשראי בתשלומים מראש באינטרנט בויטנאם, יש להם מסורת של העלמות, הכפלת תשלומים וכל מיני מרעין בישין אחרים.
פעם כשלא היתה שגרירות בארץ זו היתה האופציה הקלה, כיום ביחוחד שאת יודעת במדוייק את תאריכי הטיול, הוציאי ויזה בשגרירות, אולי !! אולי! יעלה לך מעט יותר אבל זה בטוח.
-
ויזה לויטנאםשימו לב גם לגודל התמונות.
כשבאים עם הכל מוכן מהבית זה הולך מהר ויעיל.
קיפודה, אם את רוצה שםשל מדריך מצוין או המלצות בהויאן, תגידי.
-
ויזה לויטנאםהיי avi,
אנחנו ארבעה והחיסכון הוא של 320שח..לאחד זה מעט, לאחד זה הרבה ולרבים זה באמצע. אני משתייכת לרבים ולאותה קבוצה בתוך ה"רבים" שחושבים שאם בהקשת מקלדת ומבלי לזוז מהבית אוכל לחסוך 320 שח(+עלות הזמן של הגעה פעמיים לשגרירות+הוצאות על הנסיעות) ובנוסף, יש לי מידע ממישהו אמין שעשה את זה פעמיים עם אותה החברה(גדליהו מהגרעין) אז כדאי לי לעשות זאת באותה הדרך.תודה רבה בכל אופן.
בינתיים, רוני נוסע לפנינו וגם הוא לא החליט איפה, נראה, אולי גם הוא ילך בדרכו של גדליהו מהגרעין ואז יהיה עוד ניסיון לדרך הזו.
גלית היי, אשמח למידע הזה כאן או בפרטי, המון תודה!
שבוע טוב

-
ויזה לויטנאםהסוכנות הישראלי שoz שלח לינק אליה גובה עבור מכתב בלבד 200 ש"ח !מוגזם...להזכירכם צריך לשלם בויטנאם עוד 45$....
.רק להזכיר שהמחיר הכי יקר שרצו בויטנאם הוא 25$ ולרוב המחיר הוא בין 10-15$ .
-
ויזה לקמבודיהרוני, מה אתה עושה עם הויזה לקמבודיה? אם זה אותו דבר כמו ויטנאם איזה אתר אמין יש שבו ניתן להוציא ויזה/אישור לויזה שתתקבל מאוחר יותר בשדה?
אנחנו מאריכים את הטיול ונוכל להקדיש לאנקור 3 ימים..
-
כתובות בויאטנםבהאנוי התגוררנו במלון משפחתי קטן באמצע הרובע העתיק. זה היה מלון הבית שלנו אליו חזרנו וממנו יצאנו. יש שיחרו להמשיך ממקום למקום. לנו זה עבד טוב.
csm@,hanoielitehotel.com איש הקשר שם היה Thang בחור צעיר שעשה לנו את כל התיאומים הכל דפק פיקס.
הצוות שם כל כך יעיל. מדוייק, אדיב מאד, נכון שהמלון קטן היו גדולים ומפוארים ממנו, הוא היה ביתי וענה על כל הציפיות ויותר.
תאנג הזמין לנו את הכרטיסים לסטפה, להאלונג ביי, דרכו יצאנו לטיול פגודת הבשמים עם רכב ומדריך.
השתמשנו גם במדריכים של hanoikids, סטודנטים שמדריכים חינם, כמובן שקיבלו טיפ.
להאלונג ביי שטנו עם Paradise Luxury Cruise יקר אבל שווה. שני לילות.
בסאפה היינו בBoutique sapa hotel למנהלת קוראים מריה, צעירה נמרצת ויעילה , דרכה היו הכרטיסים לרכבת הלילה, מדריכים לטיולים בסאפה.
בהאנוי היה לנו מדריך מצוין קוראים לו מן. (איש) [email protected]
סטודנט לתיירות מסיים השנה, בחור מצויין , רגיש, איכפתי, נעים הליכות היה מצויין ממש. לקחנו טיול אופניים , ואחר הצהרים סיור אוכל רחוב, הוא יציע לכם מנסיונו.
בהויאן יש פעילויות רבות מחוץ לעיר העתיקה המדהימה, רוכבים על אופניים לכפר דייגים, לחוה לגידול ירקות , לכפר 1עושים בו קרמיקה באובניים, תכנסי להויאן לאטרקציות תמצאי את כל הכפרים מסביב,
זהו בערך אנחנו היינו מאד מתוכננים, לא השארנו מקום לספונטניות , היתה תוכנית עם בסיס לשינויים, אם אהבנו משהו חזרנו או נישארנו אבל בגדול היה לנו חשוב לתכנן מראש, לנו זה עבד טוב.
זהו בערך, אם יש שאלות תשאלי. ביי
-
ויזה לויטנאםהי קיפודה.
בקמבודיה מקבלים ויזה בשדה . משלמים כמו בנפאל בלי מכתבים ובלי בטיח.
-
ויזה לויטנאםתודה רבה גלית ורוני.
גלית, אתעמק בהמשך ואז אם צריך ניכנס יותר לפרטים. באמת תודה ענקית לך!!!