ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חייב הסבר על body massage!!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    8668
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

טוב אז הבנתי שזה מסאז` שנעשה ע''י שימוש בגוף האישה וכמעט בלי ידיים, מישהו שחווה יוכל טיפה לפרט, כי אני יודע שזה מעניין את הרוב פה, וחיפשתי בכל הפורום ואין כמעט זכר לפירוט חוץ מבאיזה אתר... אני צריך קונדום בזמן שאני עושה את זה? לבנות יש מחלות מין? זה כולל מין? מין חלקי? בבקשה שמישהו יסביר...
      תודה רבה רן...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eitann71
        eitann71 נערך לאחרונה על ידי

חייב הסבר על body massage!!:Re
        יודע מה..

נראה לי שכדאי שתשאל כאלה שאלות בפורום רפואה. אולי שם ידעו אם לבחורה שאתה חושב עליה יש או אין מחלות.
        • avi
          avi נערך לאחרונה על ידי

טוב אז הבנתי שזה מסאז`
          **** נכון זה ''מסאז`

שנעשה ע``י שימוש בגוף האישה וכמעט בלי ידיים,
          ** לא מדוייק
          מישהו שחווה יוכל טיפה לפרט, כי אני יודע שזה מעניין את הרוב פה,
          **** ומה עם ההפתעה?????????????????????

וחיפשתי בכל הפורום ואין כמעט זכר לפירוט חוץ מבאיזה אתר.
          *****ניסית בגוגל?

.. אני צריך קונדום בזמן שאני עושה את זה?
          ********** חובה , מונע הריון לא רצוי, וכדאי להוריד אותו לאחר מעשה, אין לו השפעה מתמשכת

לבנות יש מחלות מין?
          **** לחלקן, בקש אישור מרופא קאפוט חולים או ג`ימלים מחובש

זה כולל מין? מין חלקי?
          **** כאן הרגת אותי מה זה מין חלקי??? או מין או לא מין!
          חצי בהריון???

בבקשה שמישהו יסביר...
          *** כיוון שחל איסור על העברת מידע מסווג לקטינים אנא הצג צילום ת.ז. כדי שנדע שאתה בגיל שכבר מותר לו לדעת שילדים לא מגיעים עם החסידה
          תודה רבה רן...

• ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

קודם כל אם אתה לא יודע שבתיאלנד יש המון מחלות מין כגון איידס אז כדאי שתדע, עכשיו אני יגיד לך קצת פרטים על הבאדי מסאג קודם כל יש הבדלים מאוד גדולים בין המכונים של הבאדי מסאג אז ממליץ ללכת לאחד שהוא על רמה ולא לסתם מכון עכשיו בתיאלנד כל הנהגי טוקטוק יבואו אליך וישגעו אותך עם כל מיני פלאירים שלהם עם תמונות של הבחורות של הבאדי מסאג אז בוא אני יגיד לך מה החוקים לגבי זה אתה הולך עם נהג כזה הוא לוקח אותך למכון כזה יש לך כבערך 50 בחורות מאחורי זכוכית עם מיספרים אתה בוחר לך בחורה עכשיו אם אתה מעוניין גם לקיים איתה ייחסי מין אתה משלם מחיר מלא אם לא אתה משלם חצי,עכשיו מה שקורה שם היא מכניסה אותך לגאקזוי ואם היא מישהי באמת טובה אז תקבל פינוק של החיים שלך וזה באמת שונה ממה שאתה לוקח זונה, עכשיו עוד משהו חשוב קודם כל אתה לא משלם לנהג הזה שקל ולא רק זה אם המכון לא ניראה לך שם אף בחורה אתה אומר לו שיקח אותך למכון אחר והוא יקח אותך לכל המכונות בבנקוק עד שתמצא לך מישהי שאתה רוצה וכל זה אתה לא משלם לו שקל כי את הרווח שלו הוא מקבל מהמכון עצמו ותאמין לי שהוא מקבל רווח גדול והוא עשה את היומית שלו ככה וגם הוא צריך לחכות לך בחוץ כל הזמן שאתה שמה עכשיו יש מקום נחמד שניקרא המונה ליזה שאתה יכול ללכת לשם ויש עוד הרבה רק תיזהר ותשמור על עצמך והכי חשוב תעשה חיים
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון