העיירה פאי
-
שאלות שעולות בדקה ה90...
לילה טוב... אני מתלבט לגבי הוספה של העיירה פאי לתוכנית של הטיול שלי. רציתי לדעת מהם האטרקציות העיקריות בעיירה, (קראתי באינטרנט שהדרך להתנייד בה היא עם אופנוע, אין לי רישיון לאופנוע ואני גם לא מתכוון לשכור אחד , כיצד אתנייד שם? )אם מישהו יכול להמליץ לי על חברה שאיתה ניתן להגיע ? (מדבר על נסיעה מצאנג מאי , שמעתי שהנסיעה היא מטלטלת ולא נעימה.)
-
העיירה פאיהשאלה לכמה זמן אתה נוסע וכמה אתה יכול להקדיש לפאי ?
-
העיירה פאיפאי היא עיירה קסומה ושלווה שכדי להנות ממנה רצוי להקדיש לה לפחות 3 לילות.
לדעתי האישית, עניין הדרך הוא פחות משמעותי במיוחד אם מגיעים מכיוון צ'יאנגמאי.
תוכל להנות מן האוירה בפאי גם ללא אופנוע כך שהשיקול היחידי הוא למעשה פרק הזמן שתוכל להקדיש למקום על מנת להנות ממנו.
-
העיירה פאיכיום יש כבר בפאי מוניות(סונגטאו) שעומדות ליד בית המשפט.
תחמת האוטובוס
אבל תוכל להשיג דרך כל מלון/גסט האוס שתהיה בו כדי לטייל באיזור.
המחירים כשאני הייתי היו מצחיקים כ 800 באהט ליום שלם.....
הדרך לפאי זו איזו שהיא היסטריה , בסה"כ כביש מפותל שלפני מאה שנים מישהיא הקיאה בדרך.........
מאז זה נחשב לכביש קשה.........
ושוב כמו שאמרו כבר הרבה םעמים - פאי זה אווירה ולא אתרים קח את הזמן לםאי לפחות 4 לילות
אחרת מפספסים את העיקר.
-
העיירה פאיתודה לכולם... סביר להניח שאתן 4-5 לילות אבל מעניין אותי לדעת מה יש לעשות שם? מעבר לשלווה ולרוגע האם יש שם משהו מיוחד או מקום שבאים אליו ?
-
העיירה פאיבד"כ כלל המטיילים בפאי לוקחים אופנוע ומטיילים עצמאית למפלים וכו'
לא לשכוח לקחת אופנוע רק למי שיש רשיון נהיגה במידה ואין הביטוח לא יכסה שום נזק אם יקרה חס וחלילה
-
העיירה פאיזה לא המקום לבוא ולסמן V....
כל היופי של המקום הוא בדיוק הרוגע והשלווה מבלי לחפש אטרקציות ופעילויות נוספות.
טיולים בסביבה, שייט אבובים, מפלים, בזאר לילה שקט, בתי קפה רומנטיים...
-
העיירה פאיתודה רבה... אם אני לא מתלהב מרוגע ושלווה, ואני גם לא מגיע עם בת זוג לחופשה רומנטית עדיף לי לוותר על ביקור בפאי?
-
העיירה פאיבפירוש כן.
אם אתה מחפש מסיבות ואקשן - לא תמצא את זה בפאי.
-
העיירה פאיכנראה שלא הבנת אותי נכון. אני לא בדיוק מחפש מסיבות ואקשן אני יותר מחפש לראות מקומות, לטייל וכאלה... והבנתי שזה מקום אדיר ביופיו לכן רציתי ללכת לשם.
-
העיירה פאיאז קיבלת קצת מידע ודוגמאות מה ניתן לעשות שם.
כל היתר - לשיקולך

-
העיירה פאיהעיירה פאי וסביבתה הינם מהמקומות היפים והמקסימים בתאילנד.
פאי זו אווירה. קשה להסביר במילים, קשה להעביר תחושות וגם התמונות לא מצליחות להעביר את החוויה.
לטעמי, פרק זמן של 4 ימים לכל הפחות מאפשר להתחיל לספוג את פאי למערכת, ולכן כל פרק זמן שהוא נמוך מזה, לא מצדיק את ההגעה אליה.
מעבר להירגעות הטבעית שהמקום מאפשר, קיימים בפאי וסביבתה מגוון של אתרים בטבע ובכפרים בהם ניתן לבקר.
אני ממליץ לקרוא מעט בסיכום הטיול בבלוג שלי, כאן באתר למטייל, בו קיים פירוט של מס' אתרים מעניינים בהם ביקרתי.
על קצה המזלג:
Pai Canyon.Temple on the Hill - Wat Phra That Mae Yen.
הכפר הסיני, Santichon Village.
לגבי מקום לינה, אני יכול להמליץ על שני מקומות מצויינים:
1. לתקציב "תרמילאי" עד בינוני - Lychee Garden Bungalow המקסים.2. תקציב בינוני - Belle Villa.
-
אין כמו העיירה העיירה פאי לחופשה רומנטיתרק תחשוב על שכירת אופניים או ללכת לטייל רגלית בנוף מדהים.
-
העיירה פאישלומי
זה תלוי לכמה זמן אתה נוסע בסך הכל ומה התוכניות שלך בצפון ובכלל .
תעשה את השיקול שלך .
-
העיירה פאיתודה רבה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד
שבוע טוב