ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה במידע על סינגפור

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    10
    12091
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • orliabc
      orliabc נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

אנו בוחנים אפשרות לטוס דרך סינגפור לויאטנם ובדרך חזרה אנו מתכננים לעשות הפסקה לכמה ימים שם
      כדי שנוכל להתארגן ולתכנן אנו מבקשים עזרה במספר שאלות

כמה זמן אורכת הטיסה מישראל לסינגפור?
      כמה זמן אורכת הטיסה בין סינגפור לויאטנם? ואם מישהו טס בסינגפור אייר ליינס נשמח לשמוע את דעתו
      לכמה ימים נזדקק לטיול בסינגפור
      האם יש אפשרות ללון בגסט האוזים כמו בתאילנד? (אנו מדברים על גסט האוזים נקיים ממוזגים עם טלויזיה - ברמה קצת מעבר לממוצע)
      היכן האיזור שבו הכי כדאי לחפש לינה ומהם המחירים?
      מחירי ארוחות ממוצעות?
      נשמח לקבל גם המלצות לטיול במקומות אטרקטיבים ומעניינים
      ו... קניות, היכן כדאי ומה?

תודה על העזרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

עזרה במידע על סינגפור:Re
        לא ברור לי למה דווקא איתם, אבל הנה המידע שביקשת:

אין טיסות ישירות מישראל לסינגפור, כך שמשך הטיסה נקבע על פי היעד בו אתה עולה לטיסה של סיגפור אירליינז. אפשר לטוס דרך אתונה, או פרנקפורט, או קהיר (כולם יעדים של החברה). בגדול, מדובר על טיסה של כעשר שעות מאיזור ישראל, מפרנקפורט זה שלוש עשרה.

לינה: אני ישנתי במקום שנקרא BACKPACKERS COSY CORNER. זה גסט האוס, נקי, יפה, ממוזג, במיקום מרכזי, ויש אפשרות לחדרים פרטיים. המחירים נמוכים יחסית לסינגפור. יש עוד כאלה. חפש בגוגל על הנושא, ותמצא הרבה כתובות.

קניות: יש חנויות אלקטרוניקה מאוד מרשימות. לגבי מחירים, לא יודע אם יש מציאות. המחירים בארץ היום די נמוכים, בעיקר אם אתה משווה לקניה באינטרנט.

שוב, אלא אם כן אתם מאוד מפונקים (SQ חברת תעופה מעולה) לא ברור לי איזה אינטרס יש לכם לטוס דרך שם. זול זה לא יהיה.

שיהיה בהצלחה, ותהנו מהאוכל.
        בן.
        • orliabc

תודה על התשובה ... המשך...
          היי בן
          הציעו לנו דיל של טיסה לויאטנם דרך סינגפור ולא דרך בנקוק באותו המחיר של אלעל
          מכיוון שכבר היינו בתאילנד וחרשנו שם מספיק שמחנו לשמוע על ההצעה שתגוון לנו ותיתן לנו אפשרות לבקר גם בסינגפור

הטיסה היא ישירה מישראל לסינגפור בחברת סינגפור אייר ליינס שבעבר שמעתי שהיא החברה הטובה בעולם
          רציתי לאשר את זה על ידי אנשים שטסו בחברה זו ומכיוון שזו טיסה קונקשיין ישירות מישראל, יש לנו אפשרות לעשות עצירה בסינגפור

נשמח לקבל עוד תשובות למה ששאלנו כגון כמה זמן טיסה מסינגפור לויאטנם? או לשמוע על אטרקציות ששווה לראות בסינגפור וכמה ימים להקדיש לכך
          תודה
          • lilu2005
            lilu2005 נערך לאחרונה על ידי

סינגפור אירליינס היא חברת התעופה מספר אחת בכל העולם השאלה שלכם לגביי זה רק מראה שאתם לא טסים הרבה הם נהדרים(הטיסה איתם היתה הטובה ביותר שהיתה לי) ובשל כך צר לי לומר לכם שהם לא טסים מהארץ לשום מקום.ישראלים רק יהרסו את הטיסות שלהם וחבל!
            • orliabc

לי תודה אבל את טועה
              היי לי
              כן קיבלתי הצעה לטיסה מהארץ לויאטנם דרך סינגפור
              ומכיוון שההצעה היתה באותו מחיר של אלעל אני שוקלת האם לוותר שוב על ביקור בבנקוק ולהמיר אותו בביקור בסינגפור
              לכן שאלתי את כל השאלות ואשמח לשמוע מידע על סינגפור
              • avi
                avi נערך לאחרונה על ידי

לי תודה אבל את טועה:Re
                בדוק היטב אם זו לא טיסה מהארץ לאירופה או מקום אחר ומשם לסינגפור
                סינגפור שווה בהחלט ביקור של כמה ימים -
                4-5 ימים בהחלט מספיקים
                קיראו בטיפים , אני פשוט מתעצל לכתוב מחדש כל מה שכתבתי שם
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

SQ ex TLV?!?!
                  זמן טיסה מסינגפור לוייטנאם - תלוי לאיזה יעד בוייטנאם, אבל משהו מסדר גודל של שעתיים, אולי קצת יותר.

גם אני אופתע לשמוע שסינגפור טסים מבן גוריון. את בטוחה שאתם לא יוצאים מהארץ על טיסה של חברה אחרת ומחליפים מטוס במדינה שלישית?

אשמח לקבל טלפון של סוכן הנסיעות שהציע לך את הדיל הזה.

סינגפור ככלל היא מקום נחמד, אבל אין מה לעשות שם יותר מיומיים שלושה. יש להם אחלה אוכל, סיני, מאלאי ותאילנדי (מה עוד אפשר לבקש?), גן חיות וספארי לילה יפים מאוד, קצת מרכזי קניות, וגם את אי השעשועים סנטוזה, שהוא מין אטרקציית תיירים מפלסטיק אבל אפשר להעביר בו חצי יום אם הזמן והפרוטה לא לוחצים.

אם יש לכם דרכונים זרים, מלזיה (אוטובוס של חצי שעה ו 2.40 דולר סינגפורי כדי לעבור את הגבול לג`והור) קרובה והיא מקום קצת יותר מעניין (וזול). זה נחמד במידה והעצירה ארוכה מיומיים. המטילים שפגשתי שם שעשו עצירה של שבוע בסינגפור בדרך מאירופה לאוסטרליה ולהפך, התחילו לטפס על הקירות בערך ביום השלישי.

• Sawadee Krap
                    Sawadee Krap נערך לאחרונה על ידי

SQ לא טסים מהארץ....סוףףףףף
                    • עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

לי תודה אבל את טועה:Re
                      לא קיבלת את רק חושבת שקיבלת הצעה כזאת אבל לא קיבלת כי
                      אין מצב שסינגפור איירליינס טסים מהארץ לאן שהוא וכנ''ל כל חברה מזרח אסיאתית. טיסה מהארץ לשם דרך בנגקוק זה ברוטו 18 שעות בדוק עם חברים שטסו את זה לפני חודש.
                      לסינגפור צריך 5 ימים.
                      • aviv105
                        aviv105 נערך לאחרונה על ידי

שלום ביבי
                        חזרתי עכשיו משבוע בסינגפור בנושאי עבודה אז כמה מילים על קניות

העיר מלאה בקניונים וחניות מכל החברות הידועות בעולם.

מחירים...בגדול לא מציאה, אבל יש מבצעים ואז זה משתלם.

מוצרים אלקטרונים:
                        SIM LIM SQUARE קניון רק בנושא אלטרוניקה, 4-5 קומות מלאות בחנויות. לבדוק מחיר בארץ ואז יש לך השוואה טובה. צריך לעמוד על המקח.

MUSTAFA CENTRE חנות כלבו ברובע ההודי, פתוח 24 שעות. מחירים טובים, גם בשאר המוצרים - בגדים וכד. נחשב לאמין

מציע לך גם לטייל בלילה, זה מאד בטוח, באיזור MARINA BAY -נוף עירוני מודרני יפה

תהנו
                        עומר
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון