ויטנאם
-
שלום רב!
כעיקרון יש לי מסלול מתוכנן פחות או יותר אך יש מס` מקומות שאני מתלבטת לגבי זמן השהייה שם: דאלאת, דלתת המקונג, ניה טראנג והאלונג ביי.
אשמח לקבל המלצות
תודה! -
ויטנאם:Reמקומות שאני מתלבטת לגבי זמן השהייה שם: דאלאת, דלתת המקונג, ניה טראנג והאלונג ביי.
דאלת-עיר ירח הדבש של הויאטנמים,מקום ממש יפה,כל אנשי הבוהמה נמצאים שם,העיירה מזכירה עיירה צרפתית-שוויצירית (באמת) ומוקפת בהרים מפלים וכ`ו,יש שם מאפיות לפ-נ-י-ם,
אני מאוד אהבתי ת`מקום.
נה טראנג-עיר תיירותית,חוף ים,אפשרות לקחת סירות טיולים ולשנרקל,לראות קצת איים,הרבה בארים,הרבה תיירים (הרבה יחסית לויאטנם כמובן),חוף הים לא כמו בתאילנד....אבל ים זה ים,בעיקרון אחלה מקום,נתקעתי שם איזה 10 ימים.
הלונג ביי-תכל`ס אחרי שייט של שעתיים שלוש מבינים ת`קטע,בסדר סלעים ואיים מהים,לא יגיד שזה לא יפה.....אבל מבינים,אפשר לקחת את אחת האוניות ולהגיע לקט-קט,שזה איזה אי,עם שמורות טבע,תבררי אם זאת העונה,ואם כן אז מומלץ להיגע לקט-קט,ואם לא....אז אולי
אבל הכי חשוב,לא לפספס את ספא! -
ויטנאם:Reהשאלה היא כמה זמן יש עומד לרשותך לצורך הטיול.
לדעתי, האלנוג ביי והדלתה של המקונג הם המקומות היפים ביותר של ויטנאם. כל אחד מהם שווה כמה ימים טובים. -
ויטנאם:Reדאלאת - נחמדה אבל ראיתי נופים יפים יותר ... מסכימה לגבי המאפיות , קצת קיטשית (היתרון שהיה שם קריר-שינוי מרענן ).
לפי דעתי הלונג ביי מקום מדהים- אני לקחתי שייט של 3 ימים (נוף ,פירות ים, המון בירה וקפיצות מטורפות למים מהדק העליון של הספינה ... בקיצור אחלה .
את ניה טראנג פיספסתי .
דלתת המקונג - עשיתי בדרך לקמבודיה (חמוד אבל לא היסטרי)
כמו שאמרו פה מקודם - לא לפספס את סאפה !!!!
תהני !!! -
הכי הכי חשובהכי חשוב זה לא לפספס את סאפא, ולהיות שם כמה שיותר זמן!!!!