טיול חודשיים במזרח
-
החלטתי בספונטניות יחסית על טיול חודשיים במזרח ויש לי מס` שאלות:
1. האם התקופה הזאת באמת כ''כ גרועה לשהייה ובילוי באיים(קופנגן)?
2. איזו ארץ /ארצות כדאי לבקר בזמן המוקצב?
3. איך בורמה כמוקד תיירות ומדוע יש שם יחסית מעט ישראלים?
4. האם 3 שבועות יספיקו לי להשלמת חיסונים?
תודה רבה, -
כל התשובות לשאלותייךנמצאות באופן לא ספונטני לחלוטין באתר הזה
בטיפים , במנוע החיפוש , במידע , ובסיפורי המטיילים
טיול מהנה! -
טיול חודשיים במזרח:Reהיי שירן קודם כל את יכולה לינסוע בכיף לאיים ולא להיתיחס לסיפורים של אנשים אני אישית גרתי שנה באיים (חצי שנה בקופנגאן)ותדעי לך שדוקה את החודשים האלה יותר אהבתי כי הם פחות צפופים ועמוסים וזה יתרון גדול בעיני,לגבי מזג האויר בעיני זה שטויות ובכל חודש יש כמה ימי מונסונים ואין שום הבדל בעיני באף חודש וזה יכול להיות הכול הפוך ובחודש הכי מומלץ של השנה יכול לרדת פיתאום שבועיים של מונוסנים(דרך אגב מונסונים זה שטויות ובאותו יום חוזרת השמש),עכשיו לגבי מדינה נוספת מציע לך לוותר על בורמה וללכת או ללאוס או לקמבודיה,שאני בימקומך הייתי עושה איים אחרי זה צפון תיאלנד ואחרי זה לאוס,לגבי חיסונים ב3 שבועות את לא תספיקי לעשות את את כולם אבל תעשי מה שתספיקי זה לא קריטי כל כך,על כל מיקרה תהני ואם את צריכה משהו ואז תישאלי -
כל התשובות לשאלותייך:Reנועה,
לא כל כך נעים לי להגיד, אבל... אולי די.
אנשים שואלים שאלות וככה זה. נכנסים לפורום, ובלי לקרוא יותר מדי רוצים תשובות. אין פה אלמנט של בסדר ולא בסדר. הפורום הזה הוא של כולם, וכל אחד יכול לשאול מה שהוא רוצה. אז נכון, כל אחד גם יכול לענות מה שהוא רוצה, אבל אם אין משהו פרודקטיבי להגיד, אולי עדיף לא להגיד כלום?
קיבצתי קצת תגובות שלך מהיומיים האחרונים:
''לקרוא ולחפש באתר פה.
יש מנוע חיפוש...יש טיפים...יש סיפורים
והכי טוב לקנות ספר...
21 ימים שווים קניה של ספר לדעתי ''
כל התשובות לשאלותייך
''נמצאות באופן לא ספונטני לחלוטין באתר הזה
בטיפים , במנוע החיפוש , במידע , ובסיפורי המטיילים
טיול מהנה!''
קני ספר טוב וגם..
''מפה...תוכלי לתכנן באמצעותם יופי של מסלולים
בהצלחה''
למה שאת לא תשחקי בעצמך
''בלהיות סוכן נסיעות...''
אז אני מסכים שחלק מהשאלות מיותרות, אבל אפשר פשוט לא להגיב........... זה גם אגב, יחסוך מקום בפורום