ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול יום הולדת 50 לאמא

פורום אירופה
    5
    5
    1735
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ניב 262
      ניב 262 נערך לאחרונה על ידי

שלום 🙂

אמא שלי תחגוג בתחילת ינואר יום הולדת 50 בע"ה.

חושבים לצאת לטיול בחו"ל עם כל המשפחה כדי לחגוג את האירוע - אבא, אמא, אני (27), אחי (23), אחותי (21).

משך הטיול המתוכנן הוא 7-10 ימים וחשבנו להתחיל אותו בסוף דצמבר כדי להנות גם מהסילבסטר בחו"ל.

חשבנו הרבה על היעד ואנחנו די תקועים...צריכים המלצות 🙂

אנחנו פחות אנשים של מוזיאונים, יותר אוהבים נופים, מסעדות, מקומות אותנטיים, פסטיבלים ואטרקציות.

חשוב להבין שמדובר על סוף דצמבר-תחילת ינואר בהיבט המזג אוויר.

אודה מאוד מאוד לעזרתכם!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

טיול יום הולדת 50 לאמא

בוקר טוב ניב,

דבר ראשון שיהיה בהרבה מזל טוב

דבר שני,אני מעבירה למייל לילדי הפרטיים שלי כדי שילמדו איך לשמח את אמאblush

השאלה היא איך חשבתם לטייל?לשכור רכב? טיול עירוני בתחבורה ציבורית ויציאות מחוץ לעיר??

לבקר במוזיאונים זאת החלטה פרטית אישית.אפשר לטייל בעיר הכי מוזיאונית מבלי להיכנס לאף אחד מהם.זכותו של כול אחד לטייל איך שנראה לו ומתאים לו. זה שיש בעיר מוזיאון כזה או אחר לא צריך לשנות את סגנון הטיול הרצוי.

שבוע ימים ללא רכב אפשר בכייף לטייל בלונדון,ברלין,בודפשט אולי אפילו בשילוב עם וינה...

פראג וערי צ'כיה נוספות אולי..פריז! השמיים הם הגבול.

תחשבו מה היה משמח את אמא,מה יתאים לכולכם תוך התפשרות נעימה לטובת הכלל.

קר יהיה כמעט בכל מקום באירופה.לגבי ביגוד,אם תבחרו בערים הגדולות ברלין/לונדון/פריז...הייתי מתחילה מיחצי יום קניות ביגוד מתאים..קר בחוץ,אך בכול המקומות חם בפנים ונעים.לא משהו קיצוני..ביגוד מתאים,נעלים מתאימות ואתם מסודרים.

ברוב הערים ניתן לשכור דירה נוחה ומתאימה,כך יהיה קל יותר ונוח ונעים מאשר במלון.אפשר להחליט שלא מבשלים,אוכלים בחוץ...מארגנים ארוחת בוקר קלה ממצרכי מזון טריים ...

ב25.12 בלונדון אין תחבורה ציבורית. בין 24-27.12 חלק ממקומות סגורים וצריך לעשות תכנון נכון.. לא יודעת לגבי התחבורה בערים אחרות או ימים סגורים,אבל חג המולד הוא חג.גם 31.12 וה1.1 יכול להיות שחלק ממקומות סגורים.. כדאי לבדוק לפני רכישת הטיסות.

היינו בלונדון בין 23-30.12 שנה שעברה,הסתדרנו,למרות שאפשר היה לעשות אחרת וקל יותר.

יש סיכומי טיול רבים בבלוגים כאן באתר.נסה לסנן לפי יעדים..

בטיול רכוב,באמת השמיים הגבול... 

• sigaled
          sigaled נערך לאחרונה על ידי

טיול יום הולדת 50 לאמא

אחי,הרגת אותי עם  "החושבים" אנחנו בתחילת נובמבר ואתה רוצה לטוס בעוד חודש וחצי כדאי לך להזדרז אחרת יהיה לכם קשה מאוד למצוא מקומות לינה טובים לגבי טיסות אין  לי שמץ עם מי אתם מתכננים לטוס, בכל זאת סילבסטר...

• yosic
            yosic נערך לאחרונה על ידי

טיול יום הולדת 50 לאמא

מזל טוב.

ליציאה בדצמבר כדאי לכם להזדרז....

במידה ואתם בוחרים טיולי עיר, אז פראג, עם גיחות לדרזדן, ברלין, בודפשט יכולים להיות יעדים מצוינים וזולים. תוכלו גם להנות מבתי מלון ברמה גבוהה מאוד.

לונדון, פריז, מקומות נפלאים אך מאוד מאוד יקרים. שם תצטרכו להתפשר על לינה ברמה אחרת.

אני הייתי בוחר בברלין עם השווקים המיוחדים שלקראת החג, בתי מלון טובים ולא יקרים, שופינג מעולה וההוצאות שם זולות יחסית. 

במקרה גם אנחנו שם לקראת סוף דצמבר.

שתהיה בחירה טובה ומהירה.

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

לא לפריז

פריז תמיד שווה ביקור, אבל לנסוע במיוחד בליל הסילווסור זה מיותר וחבל על הכסף. אין חגיגות מיוחדות בעיר. להפך. הרבה מסעדות ופאבים בכלל סגורים או דורשים הזמנת תפריט קבוע ויקר. אין זיקוקים באייפל או שום דבר כזה. מה כן יש? העיר מלאה  בתיירים שחשבו שזה כן זמן טוב להגיע, ואז הכל די צפוף ויקר. המחירים של הלינה מזנקים סביב 31.12. יש קצת שווקי חג אחרונים שעוד פתוחים (הם פתוחים במהלך כל דצמבר), אולי עדיין יש רחבת החלקה על הקרח ליד בית העיריה.

בשביל פריז - או עד 25.12 או החל מהשבוע השני של ינואר, מתי שנפתחת מכירת סוף העונה של החורף. לפחות יהיה אפשר למצוא מציאות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון