פאטאיה ותהיות נוספות
-
בוקר טוב
סגרנו טיסות!
יש לנו שבועיים. נוחתים בפוקט ומשם אחרי שבוע.שישה ימים עוברים כנראה לפאטאיה (נדלקתי על מלון סנטארה).
מדלגים על בנגקוק (בעלי מתעקש לוותר).
האם היתם ממליצים חלוקה שונה? אולי יומיים לקנצ'אנבורי?
אשמח לקבל המלצה על מלון איכותי ברמה גבוהה לפוקט.
שאלה נוספת: האם זה נכון שהחופים בפאטאיה אינם יפים ונקיים כמו באיים? האם למלון סנטארה יש חוף?
תודה
נעמה
-
פאטאיה ותהיות נוספותדווקא כן הייתי משלב את בנגקוק בתכנון במקום 2-3 לילות בפאטיה יש אטרקציות נהדרות בעיר שמתאימות לילדים סיאם עולם המים , KIDZANIA עולם חלומות ,סיאם פארק סיטי וכו'
-
פאטאיה ותהיות נוספותהשאלה כללית מדי יש לכם שבועיים מתוכם 6 ימים ראשונים בפוקט ומה הלאה איך החלוקה ???
-
פאטאיה ותהיות נוספותהי
יש בין חמישה לשבעה ימים בפוקט - המלצה תתקבל בברכה (לא סגרתי עדיין את טיסת ההמשך)
משם חמישה/שישה ימים פאטאיה ואולי עוד יומיים בנגקוק או קנצאנבורי
האם יש לכם מענה לגבי החופים בפאטאיה ו/או מלוןסנטרה גראנד?
תודה!
נעמה
-
פאטאיה ותהיות נוספותבהחלט אין מה להשוות את החופים בפאטייה לאיים! החופים הרבה פחות יפים וצלולים מאשר באיים.
המלון - סנטרה גרד מיראג' פאטייה - מלון מדהים! במיוחד לילדים, כן יש לו חוף. זה מלון יקר אבל אנשים שהיו שם חזרו עם תשבוחות בלי סוף.
בהחלט לא הייתי מדלגת על בנגקוק - המון מה לראות ולעשות, למבוגרים וילדים
-
פאטאיה ותהיות נוספותמה התוכנית שלכם לגבי פוקט ? אשמח לשמוע.. תודה
-
פאטאיה ותהיות נוספותשבועיים זה הרבה זמן הייתי עושה 4-5 ימים פוקט 4-5 ימים בקו סאמוי 4-5 ימים בפאטייה .החופים של פאטייה גרועים אבל המלון שלקחתם מדהים כך שהחוף פחות ייחסר לכם ואם בכל זאת תירצו חופים טובים יש אי נחמד במרחק הפלגה קצר מאוד מפאטייה
את המעבורת לוקחים מהקצה של ה WALKING STREET שנקרא קו לארן מצורף קישור .
-
פאטאיה ותהיות נוספותהי
הילה - רק עכשיו סגרתי טיסה והטיול באוגוסט. אין תכנון מפורט עדיין
עמליה - תודה. אני בהחלט מצפה לשהות שם
אני יודעת שיש מלון דומה גם בפוקט, אך רציתי לשנות אוירה ולנסות מלונות אחרים, כך שאם יש המלצה על מלון בסגנון ורמה דומים, אשמח לשמוע
איציק - לא רצינו הרבה דילוגים כי אנחנו עם ילדון בן שלוש וילדה בת 6. טיסת פנים אחת מספיקה לנו. אבל אולי באמת נעשה 5 ימים פוקט 5 ימים פאטאיה ו3 ימים בנגקוק (בלי להתחשב ביום טיסת פנים)
נעמה
-
פאטאיה ותהיות נוספותבפוקט יכול להמליץ לך על הרויאל פרדייס אין לו פארק מיים אבל מלון מפואר ביותר וממוקם מעולה קרוב לקניון המרכזי ג'ונגל סיילון , קרוב למרכז העניינים(באנגלה רוד) וחמש דקות הליכה מהחוף .
-
משפחה בהכנה לטיולגם אנחנו ניסע כנראה באוגוסט, אני לא סוגרת טיסות לפני שאני סגורה על המסלול...
אשמח לפרטים על הטיסה שסגרתם (אפשר גם בפרטי), תודה !!
-
פאטאיה ותהיות נוספותאנחנו היינו בפוקט במרידיאן - מדהים!! בריכות משגעות לילדים, חוף פרטי, מועדון ילדים מעולה .... מאוד ממליצה LE MERIDIEN
-
פאטאיה ותהיות נוספותהילה - הזמנתי באל על
עמליה - המלון נמצא בקאו לאק, כמה מרוחק זה מהאטרקציות של האי ומפתונג? האם כשהזמנת השתמשת באתר של SPG?
איציק, רצינו להתרחק מההמולה של הפתונג כי אנחנו עם קטנים.
רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
נעמה
-
פאטאיה ותהיות נוספותLE MERIDIEN לא בקו לאק אלא בחוף קארון שדי מרוחק מחוף פאטנוג הראשי בערך חצי שעה נסיעה לכל היותר .
-
פאטאיה ותהיות נוספותיש גם בקאו-לאק נכון. אבל המלון שאני מדברת עליו נמצא בפוקט עצמה, חוף קארון נדמה לי.
מספיק קרוב לפאטונג שאם בא לכם אפשר ללכת אבל מספיק גדול ומרוחק כדיי שלא תרגישו/תראו/תשמעו כלום.
-
פאטאיה ותהיות נוספותשתי מלונות מומלצים מאוד פוקט:
La Flora
Novotel Vintage Park Patong
-
פאטאיה ותהיות נוספותתודה