סוכנות אבי נסיעות בדלהי
-
האם למישהו יש את מספר הטלפון (או כתובת אלקטרונית) של סוכנות נסיעות אבי בדלהי, הרי ראמה? תודה.
-
סוכנות אבי נסיעות בדלהי:Reהארי רמה גסט האוס
טל. 23561301-11-0091 פקס 51541065
מייל: [email protected]
AA BEE TRAVELS סוכנות הנסיעות שנמצאת בכניסה לגסט האוס הארי ראמה
טל. 23462171 , 23580172 פקס 23576706
מייל: [email protected]
אל תסמכי עליהם בעיניים עצומות
קנינו כרטיס לשני סליפרים מדלהי לפושקר
דרך הסוכנות וכשעלינו עליו הכרטיסן לא נתן לנו בשום אופן סליפרים כאלה
טען שהכרטיסים שלנו זה לא לאוטובוס שלו וזאת לאחר
שהנציג מהחברה הביא אותנו לאוטובוס הזה, אז שימי לב! -
סוכנות אבי נסיעות בדלהי:Reתודה רבה מאוד!
האם זוהי לא סוכנות שמנוהלת ע''י ישראלים?
בכל מקרה, אם את עדין מטיילת - המשך טיול מהנה.
ואם כבר לא - אז בפעם הבאה... -
סוכנות אבי נסיעות בדלהי:Reאם הסוכנות מנוהלת על ידי ישראלים אז היא אמינה???!!!
לא , יש גם הודים טובים ונוכלים וכך גם ישראלים.
צריך טביעת עיין מתאימה, אישית הם לא מצאו חן בעיניי מההתחלה, (שוב תחושה טביעת עיין) ולכן מלבד פעם אחת החלפת כסף ושיחת טלפון, לא התקרבתי אליהם. -
סוכנות אבי נסיעות בדלהי:Reלגבי ההארי רמה גסט האוס, אני ממש לא ממליץ לישון שם. בעל הגסט האוס מתנהג לישראלים אחרת מאשר לשאר התיירים שמגיעים לשם, והאמת - אני לא מאשים אותו בכלל.
יש מספיק גסט האוסים מצויינים במיין בזאר (אגב לאג`אי אותם בעלים כמו ההארי רמה אז גם לשם לא הכי ממליץ).
מצד שני, המשרד נסיעות של ''אבי'' בהארי רמה, הוכיח עצמו לא פעם כאחד הזולים במיין בזאר, ככה שעליהם אני ממליץ בחום. כמובן שחשוב לבצע סקר שוק לפני קניית כרטיסים.. אני הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם ומהמחירים.
לגבי הערה של קשכפית, אפשרי בהחלט, הכל יכול לקרות, חשוב לשים עין.
תהני, -
סוכנות אבי נסיעות בדלהי:Reאבי? לא, הם לא ישראלים. רוב הלקוחות שלהם ישראלים, זה נכון... הם הודים ולסוכנות קוראים למעשה AA Bee (שם שנכנס למקום הראשון בדפי זהב וגם נשמע ישראלי, לא פלא שמצליח להם).
אם את שואלת אותי, אני הייתי ממליץ לך דווקא לנסות אחד בשם ראג`ו - הוא יושב במין כוך כזה באותה סמטה של ההארי ראמה ממול, מצד ימין של הסוכנות של yes sir - כבר מבין כמה מילים בעברית ובכלל בחור חביב. המשרד שלו הרבה יותר קטן מהמשרד של אבי, ובכמה פעמים שהזמנתי דרכו יצאתי מרוצה.