3 שבועות בצפון הודו
-
למשהו יש הערכה כמה צריכה לעלות שהות ברמה סבירה של שלושה שבועות בצפון הודו?
-
3 שבועות בצפון הודו:Reאין מחירון אחיד לשאלה . אני אגיד 500$-400$ .
חכי לעוד דעות . תעשי ממוצע , תוסיפי עוד כמה עשרות/מאות דולרים לקניות וסעי לשלום. -
3 שבועות בצפון הודו:Reבטיול של 3 שבועות זזים הרבה ולא נמצאים במקום אחד. לכן הטיול יצא קצת יותר יקר מהממוצע לטיול ארוך. לדעתי - תכיני 600-700 דולר ואולי ישאר לך עודף, תלוי איפה תהיי.
ולגבי קניות - הן לא עולות שם הרבה, אלא אם את קונה תכשיטים. -
3 שבועות בצפון הודו:Reווו לא להגזים, 400$ ל3 שבועות זה רמה של מלך! לא סבירה! -
3 שבועות בצפון הודו:Reאני הוצאתי כ-450 לחודש בממוצע ולא ל-3 שבועות וחייתי בסדר. אבל אם כל הטיול הוא ל-3 שבועות אז כנראה שכל כמה ימים תהיה נסיעה למקום אחר, שלא יהיה זמן וחשק לחפש גסטהאוסים זולים ושאולי תהיה אפילו טיסה קטנה באמצע. אז כדאי להכין מראש עוד 200 דולר ומקסימום לחזור איתם לארץ.
והיו לי גם חודשים שהוצאתי בהם 600 דולר, אפילו במקום אחד (דרמסלה). -
קחי איתך לפחות 1000$טיול של 3 שבועות, כולל נסיעות, בלי קניות יעלה בערך 600 דולר.
אם את לא מתכוונת להביא הביתה את כל הודו - 400 דולר יספיקו לקניות סטנדרטיות. (רק עוד פשמינה ורק עוד חצאית, וכמה צמידים וכו`....) -
קחי איתך לפחות 1000$:Reמה????
אני עכשיו יוצאת לטיול השני שלי בהודו לעשרה שבועות עם תקציב של 1000 $ כולל הכל וזה מספיק בהחלט! בטיול הראשון שלי הוצאתי ממוצע של 85 $ בשבוע כולל הוצאו רפואיות שלצערי היו לי הרבה, תקציב של 100 $ בשבוע כולל הכל זה ממש מספיק... -
קחי איתך לפחות 1000$:Reזהו בדיוק.. שמבחינת עלות המחייה, ההבדל בין טיול שכולו 3 שבועות לטיול של 10 שבועות בהודו הוא לא כזה גדול!
הסיבה היא שב-10 שבועות נשארים 2-3 שבועות בכל מקום, ולחיות ככה עולה ממש מעט. מי שיש לו 3 שבועות לכל הטיול לעומת זאת לוקח מוניות, נוסע גם ברכבת היקרה ולא רק בסליפר כי הוא לא רוצה להפסיד יום, לא עובר אחרי הלילה הראשון במקום חדש לגסטהאוס זול יותר אלא ישן תמיד במקום הכי טוב.. בגלל זה הצענו שתיקח 600-700 בלי קניות. ובנות בהודו אוהבות לעשות קניות...
מקס` ישאר עודף.