ממות' לייקס
-
שלום רב,
רעיון שעלה ואשמח לדעתכם ולעזרתכם.
בתכנון הטיול המשפחתי שלי למערב ארה"ב לקיץ יש לי יום של נסיעה ארוכה מוגאס לממות' לייקס ולמחרת כניסה ליוסמיטי דרך מעבר טיוגה.
הבנתי שאזור ממות' לייקס מקסים וחשבתי לטעום גם ממנו.
ביום של הכניסה ליוסמיטי רוצה גם לטעום קצת מממות' לייקס, גם את מעבר טיוגה בנחת כולל מסלולים קצרים וגם הגעה עד לינה באוקהרסט. יום די עמוס.
ולכן חשבתי אולי לרווח קצת אחרי היום של הנסיעה הארוכה ולפני מעבר טיוגה ולהעביר יום באזור ממות' לייקס.
ניסיתי לחפש מה ניתן לעשות ביום הזה באזור ממות' לייקס ולא כ"כ מצאתי.
כן נתקלתי בחברה אחת שמשכירה טרקטרונים אבל לא מצאתי עליהם מידע. האם מישהו מכיר ויכול להמליץ?
אשמח לעזרתכם. כל רעיון של משהו קצר ונחמד (מעבר כמובן לנוף ולאגמים) יתקבל בברכה.
תודה רבה
לימור
-
ממות' לייקסהייתי ממש עכשיו, הוספנו ברגע האחרון יום ועשינו בו טיול סוסים (של שעה. היה נחמד), טיילנו בdevils postpile (מסלול של 10 דקות, כי היה מאוחר, אבל אני מניחה שיש שם קצת יותר מזה), ועם נסיעה (מאוד ארוכה ומייגעת) הגענו bodie ghost town, זאת עיר אורגינלית לגמרי שנשארה בדיוק כמו שהוזנחה אי שם לפני המון זמן. מזהירה מראש שהנסיעה ארוכה, ושם צריך לשלם לכניסה ולשלם אקסטרה בשביל סיוט ספציפית בתוך המכרה (לא עשינו, אבל אומרים שזה מהמם). זה מילא לנו כמעט את כל היום, ועם קפיצה קטנה לmono lake יהיה לכם אפילו יום מלא לגמרי.
-
ממות' לייקסשי
תודה רבה על התגובה. לבודיס לא ניסע. אשמח לקבל את התרשמותך מהמסלול הקצרצר ב devils postpile.
משהו מכיר עוד רעיונות?
יש המון אגמים יפים ומחפשת אולי שילוב של ספורט מים. נראה שכמעט הכל מתקשר עם דייג.
תודה
לימור
-
ממות' לייקסהמסלול ממש ממש קצר, קליל, ומה שאתה מקבל זה בדיוק את התמונה שאתה רואה בגוגל. אני אישית אהבתי, כי התופעה מעניינת והתמונות שצילמתי יצאו אדירות, כך שבשבילי היה שווה את הכמה דקות נסיעה וכמה דקות הליכה. אני מודה שאני מהעצלנים, כך שלא בדקתי את שאר המסלולים שיש שם אבל ממליצה לך בחום שדווקא כן!
-
ממות' לייקסלקח קטן לגבי מלון:
היינו שם בקיץ 2012 ובגלל שמדובר בעיירה שפעילה יותר בחורף כעיירת סקי לפי מה שהבנתי ברוב בתי המלון אין מיזוג.
נאלצנו לישון רק עם מאוורר והיה סיוט מה עוד שמבקשים לא להשאיר חלונות פתוחים בגלל הפחד מהדובים שיש באזור.
עופר
-
ממות' לייקסתודה רבה, טיפ חשוב ביותר. אקח לתשומת ליבי לבחור רק משהו עם מזגן.