ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרנו לפני שבוע

פורום צפון אמריקה
    10
    13
    2870
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • reuben13
      reuben13 נערך לאחרונה על ידי

לצערי, חזרתי עם דלקת ריאות שחתפתי - ככל הנראה - בלאס וגאס. מצבי השתפר עד מאוד, אז אנסה לסכם כמה נקודות מהטיול שלנו, גם אם אחזור על כמה דברים שכבר כתבתי בעבר, כדי שהסיכום יהיה מרוכז:

טיסות: רכשנו כרטיסים כמה חודשים מראש בטורקיש איירליינס, עוד לפני המבצע בעזה, במחיר של כ-990 דולר ל-LAX. אחרי המבצע, טורקיש צמצמה את מספר טיסותיה לארץ מ-7 ל-5 טיסות יומיות, דווקא הטיסות שלנו ל- ומ-IST לארץ בוטלו. אחרי שליחת אי-מייל לחברה ע"י הסוכן שלנו, סגרנו טיסות חדשות עם כ-4 שעות קונקשן לכל כיוון. לא היו לנו כל בעיות והשירות של חברה זאת בעיניי מצוין.

רכב: כפי שכבר ציינתי, הפעם לקחתי מהרץ. יום אחד מ-LAX לוגאס לקחתי ללא תשלום עם נקודות הרץ שצברתי, כולל מיכל דלק חינם. עוד יום שילמתי מוגאס ל-LAX גם כולל מיכל דלק.

מוגאס לקחתי רכב במלון פריז למשך 35 יום. הזמנתי דרגת סטנדרד ולא היה להם באותו הזמן. התפשרתי על קומפקט - שמאוחר יותר החלפתי בעיר רינו, אבל זאת תמורת למיכל דלק חינם. ברינו לקחתי קיה אופטימה ששירתה אותנו נאמנה למשך כל הטיול.

בתי מלון: גם הפעם, כמו בטיולינו הקודם, בחרתי בכמה מלונות מרשת CHOICE. היה להם מבצע של שני לילות נפרדים וקבלתף לילה חינם. בדיעבד הסתבר לי שבתי המלון של ECONOLODGE ו-RODEWAY INN לא כלולים במבצע זה. כתבתי לשירות הלקוחות, טענתי שהפרסומת שלהם לא ברורה דיה ואז החליטו לכבד את המבצע לגבי וקיבלתי נקודות ללילה חינם. מסקנה: לא לוותר, יש שירות לקוחות.

לגבי כמה מבתי המלון בהם שהינו: RODEWAY INN UNIVERSITY בעיירה POCATELLO באיידהו: זול, טוב, נקי, מיקום טוב.

RODEWAY INN ב-SPEARFISH בדקוטה הדרומית: כנ"ל, מומלץ.

RODEWAY INN בדנבר ב-PEORIA ST. מצוין וזול, זה המלון הראשון שאני נתקל בו שיש גם ארוחת ערב ללא תשלום לאורחי המלון. מיקומו מצויין, קרוב ל-I-70 ולעיר. מומלץ בחום.

COMFORT INN בעיירה CODY בוויומינג: נקי, בסדר, ארוחת הבוקר בחדר-אוכל בחנות כמאה מטר מהמלון, בסיסית אבל מספקת, המחיר גבוה, כמו בכל בתי המלון באזורים האלה.

QUALITY INN בעיירה GLENWOOD SPRINGS בקולורדו: טוב מאוד, נקי, אפשר לאכול את ארוחת הבוקר על מרפסת המשקיפה על נהר הקולורדו כ-5 מטר מהמלון. יש טיילת ליד הנהר. ממש תענוג.

ECONOLODGE בעיר GRAND JUNCTION בקולורדו: פשוט, נקי, לא יקר, ממוקם טוב, מומלץ.

THREE RIVERS בכפר ALPINE בוויומינג: פשוט, יש סלון וחדר שינה, TV רק בסלון, יש אינטרנט לא משהו מבחינת מהירות, זול ביחס לכל בתי המלון באזור. נקי. שקט. למיטב זכרוני עלנ לנו 65 דולר ללילה, ללא ארוחת בוקר, אבל יש מיקרוגל, מקרר וכו', יש חנות של FAMILY DOLLAR ממול למלון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13

חזרנו לפני שבוע

ילוסטון: כיוון שביקרנו בפארק בעבר, תיכננתי רק יומיים. יום אחד נוצל לביקור בג'קסון הול וחלקו בטיטון. למחרת מזג האויר ממש התקלקל והיו גשמים עזים וסופות רעמים. בכל זאת יצאנו לדרך והצלנו לנצל כחצי יום באתרים השונים בפארק בהפוגות בין הגשמים. לא ויתרנו ואני שמח שכך החלטנו. לא הגענו לכל האתרים שתכננתי מראש אבל ממש נהנינו. לגבי הדרך לקודי, התכוונתי לעשות זאת צפונה לכיוון RED LODGE אבל לבסוף - בגלל הגשמים - נסענו ישירות לקודי. מדובר בכבישי נוף יפיפיים.

ביג הורן: בדרכנו מקודי לספירפיש ביקרנו ב-BIG HORN CANYON, מקום יפיייפה, שווה ביקור אם נמצאים באזור. משם הדרך לכביש I-90 היא יפה מאוד, כבישים סופר מפותלים וצרים - על ALT-US-14, לא לנהגים פחדניים.

כביש INTERSTATE I-70 מדנבר ועד לסיינט ג'ורג' ביוטה: מדובר באוטוסתראדה היפה - לדעתי - בארה"ב. אפשר לבלות לאורך הכביש הזה, עם סטיות צפונה ודרומה, שבועות שלמים. יש אין סוף אתרים לראות ולטייל בהם במדינות יוטה וקולורדו.

עצרנו בעיירה SILVERTHORNE שם יש אאוטלט לא גדול ומאוד נחמד, הנהר עובר באמצע האאוטלט, הנופים עוצרי נשימה מכל התצפיות לאורך ה-I-70. משם נסענו לכיוון LEADVILLE (אין שם הרבה מה לראות) והמשכנו לכיוון אספן דרך TWIN LAKES. אחרי הצהריים הספקנו לקחת את השאטל ל-MAROON BELLS. מה אני אגיד לכם ? יופי של של מקום, חובה לבקר בו אם נמצאים באזור. אפשר לבלות בו שעות רבות, אנו מפאת קוצר הזמן, הגענו די מאוחר, טיילנו בו איזה שלוש שעות.

COLORADO NATIONAL MONUMENT: פארק מאוד יפה, דרוש לפחות חצי יום לנהוג לכל אורכו, יותר אם עושים פה ושם מסלולים רגליים. נמנע מאיתנו לעשות את הקטע של 128 מאחרוי ארצ'ס בגלל מזג האויר, ירד מבול והיו סופות רעמים אדירות, הכל היה מכוסה בעננים נמוכים.

בהדמנות הראשונה אעלה כמה תמונות.

• לאהלה53
          לאהלה53 נערך לאחרונה על ידי

חזרנו לפני שבוע

ברוך הבא רובן... 

• צביקה
            צביקה נערך לאחרונה על ידי

ברוכים השבים והחלמה מהירה !

תודה על הדיווחים שמעשירים את ספריית החלומות המתויקים שלי. ממתין לתמונות.

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

ברוכים השבים והחלמה מהירה !

ברוכים השבים. היתה חסר בפורום.

אני חשבתי שהמחלה היחידה שאפשר להדבק בלאס וגאס זה "קדחת ההימורים".

החלמה מהירה.

• ari0252
                ari0252 נערך לאחרונה על ידי

חזרנו לפני שבוע

ברוך הבא ותרגיש טוב!

• reuben13

תודה על איחולי החלמה, עוד כמה טיפים

לגבי לאס וגאס, לנו בשני מלונות: HARRAH'S ו-BALLY'S.

לגבי הראשון, לקחנו חדר בקרניבל טאוור שהוא שקט ופונה לצד האחורי של המלון. היה בסדר.

לגבי באליס, תמיד בוחר במגדל הצפוני השקט יותר. חדרים מרווחים ושקטים בעיקר בקומות הגבוהות. כעת המגדל נקרא "אינדיגו". במגדל השני, ה-"גובילי", יש דיסקוטק ומרגישים את הרעש של הרמקולים עד לשעות המאוחרות של הלילה. לא ממליץ.

לגבי בופה, רכשנו את הפס של 49 דולר ל-24 שעות, אכלנו פעמיים בפריז ופעם בבופה של ריו (לא הסי-פוד, אלא ברגיל). בעיניי, פריז לא משהו מיוחד, נהנינו יותר בבופה של ריו. לעניות דעתי, הרבה יותר עשיר מזה של פריז, נראה לי שאנשים נמשכים לפריז בגלל האוירה, אבל האוכל לא משהו והתורים מאוד ארוכים. יש שאטל חינמי למלון ריו ממלון באליס וממלון הארא'ס, בערך כל חצי שעה.

אכלנו פעם גם בבופה BACHANNAL של סיזרס. יקר רצח, מעל 53 דולר + מס לאדם ביום שישי בערב אבל לעניות דעתי האוכל מאוד מיוחד וכנ"ל השירות. מי שיכול להרשות לעצמו, מומלץ לנסות.

לא ניסינו עוד בופה בגלל שאנו אוכלים ללא תשלום ב-DIAMOND LOUNGE של בתי הקזינו של רשת סיזרס, הדיימונד לאונג' המומלץ ביותר הוא זה של פלמינגו, בו יש מאכלים שונים מדי יום, לעומת האחרים שבהם יש אותו התפריט מדי יום משך כל השבוע.

מזכיר שיש אפשרות לרכוש כניסות לבופטים השונים בהנחה בדוכנים של TIX4TONIGHT המפוזרים לאורך הסטריפ. גם יש קופוני הנחה שמחלקים בקבלות של בתי המלון ולאורך הסטריפ.

• dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

חזרנו לפני שבוע

ברוכים השבים.  שמח שנהניתים וחבל שמזג האויר קצת קילקל.

• נוסע מתמיד
                      נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

ברוך הבא והחלמה מהירה!

תודה על המידע המועיל כתמיד.

ארוחת ערב במלון הכלולה במחיר נקראת לפעמים Hospitality Hour או

Manager Reception, ומוגשת בדרך כלל בימים ב'-ה'. 

מכיון שמוגשת מוקדם יחסית זה פתרון טוב אם זה נופל ביום ההגעה או ביום בו חוזרים מוקדם למלון. כמובן שלא נבחר מלון רק בגלל זה...

• rozmar
                        rozmar נערך לאחרונה על ידי

ברוך שובך ! שאלה לגבי המארון בלס- אני נוסעת

לקולורדו בעוד חודשיים לחופשת הסקי המסורתית שלי על ציר סילברת'ורן-גלנווד ספרינגס, שם יש את אתרי הסקי הטובים בעולם (אספן, וייל, ברקנרידג' ועוד). מה יש לעשות במארון בלס? מדוע צריך הסעה ולא ניתן להגיע ברכב? שווה להתאמץ בינואר?

תרגיש טוב ותחלים במהרה.

• reuben13

אפשר להגיע ברכב אם נוסעים בכביש של מרון בלס לפני 9 בבוקר או אחרי 5 בערב, ברור שבחורף מדובר בשעות החשיכה.  בין השעות האלה אפשרי רק בשאטל שעולה כ-10 דולר לאדם. יש חניה ללא תשלום במלון ממנו יוצא השאטל. דרך אגב, בשאטל אין מזגן, אם קצת חם, ממש מחניק בפנים, מדובר בכחצי שעה נסיעה לכל כיוון. הנה תמונה אחת לטעימה

IMG_20140926_155338.jpg
                          • עודד
                            עודד נערך לאחרונה על ידי

תודה על איחולי החלמה, עוד כמה טיפים

ברוכים השבי ראובן ותודה על הטיפים הרבים שמתווספים לעוד רבים מקודמיהם.

זכרתי שכשעשיתי את השרשור על הטיול שלנו באזור וויומינג ודקוטה הדרומית

כתבת שאתה מתגעגע לאזור אז שמחתי שהסתדר לך לחזור לשם שוב.

• israelimom
                              israelimom נערך לאחרונה על ידי

ברוכים השבים והשווים! איזה כיף להזכר במקומות האלו. המארון בלס אכן שווה. אני לא בטוחה לגבי עד כמה המקום פתוח בחורף, אבל אם הוא פתוח, אני די בטוחה שאין שאטלים בעונה הזו ופשוט נכנסים ברכב. שווה לבדוק כמובן לפני שמגיעים.

הכי חשוב, החלמה מהירה! העיקר שלא הבאת לנו אבולה Wink

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון