מזוודה עם גלגלים או תיק גב ?
-
שלום חברים,לטיול של חודש וחצי מה עדיף לקחת ?
מזוודה או תיק, אנחנו ישנים במלונות / גסט האוסים סבירים ועושים 3 טיסות פניםתודה -
מזוודה עם גלגלים או תיק גב ?מה שנוח לכם...
מה הקשר בין השלוש טיסות פנים והעובדה שאתם ישנים בגסט האוס - לתיק שאותו תקחו ?!לדעתי מזוודה עם גלגלים זה הדבר הנוח ביותר, לא רואה אותכם בטיול בתאילנד נסחבים יותר מדי עם תיקים, ושמגיעים לשדה תעופה הכי נוח זה מזוודה עם גלגלים.
-
מזוודה עם גלגלים או תיק גב ?גם לי הייתה את הדילמה הזאת ובסוף החלטתי ללכת על תיק גב ( 90 ליטר) ועוד תיק קטן 45 ליטר . לפי דעתי התיק עדיף מאשר המזוודה כי הוא עלי והוא נוח לעבור איתו ממקום למקום (אני מניח שגם אתה תעבור הרבה מקומות בחודש וחצי ).
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??זה לא טיול תרמילאים, זה לא הודו וזה לא ההימלאיה.
יש מוניות, טוקטוקים, הסעות, כבישים והכל נגיש ונוח.
למה לסחוב ולשבור את הגב בזמן שאפשר לקחת מזוודה עם גלגלים ופשוט לגלגל אותה לאין שצריך עם הידית?
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??מסכים בהחלט תאילנד מדינה מסודרת ומודרנית גם אני לא רואה שום טעם לשבור את הגב עם תרמיל מפוצץ בציוד כשאפשר להשתמש במזוודה עם גלגלים .
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??דווקא בגלל שזה תאילנד ומגיעים עם מעט מאד דברים אני מעדיף תיק גב. זה לא לשבור את הגב,ומדובר ברוב המקרים בהליכה של דקה מהמונית לקבלה של המלון. בריילי למשל עדיף תיק כי יורדים למים בגובה הברכיים. הליכה עם תיק גב לא מוגבלת לטיול תרמילאים...
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??רן הגיב במקומי....
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??נכון מגיעים עם מעט מאוד דברים לתאילנד ואז מתחילים לקנות ולקנות ולקנות ואז צריך להתחיל לסחוב את הכל על הגב ... את הטיול הראשון לתאילנדבאמת עשיתי עם תרמיל גב וזאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שעשיתי את זה לקראת סוף הטיול קניתי מזוודה ונפטרתי מהתרמיל אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מבין .
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??לרוב אנו ממליצים להגיע עם מזוודה על גלגלים ותיק גב קטן המזוודה תשמש כארון הבגדים והמזכרות שאותה בד"כ תשאירו בחדר ועם תיק הגב תוכלו לטייל בחופשיות
-
למה לעזאזל צריך להסתובב עם תיק בתאילנד??מסכים עם המרכז למטייל...
אין טעם להסתובב בתאילנד עם תיקים גדולים כי את הקניות עושים בדר"כ בסוף הטיול לפני החזרה לארץ...
מספיק תיק גב +טרולי לא גדול...אם עושים הרבה קניות בבנקוק אז אפשר לקנות תיק גדול לפני החזרה לארץ...

-
כל עוד לא קונים תיק במיוחד לטיול זה לא משנהאם יש לך תיק גב/מזוודה בלוי אז תיקח ותזרוק אותו בסוף. ממליץ לקנות מזוודה בסוף יש בזול ובאיכות טובה, בכל מקרה ההמלצה היא לא לקחת הרבה בגדים לטיול כי גם ככה תעשו קניות והרבה.
אם יש בעיה במשקל בחזור ניתן לרכוש בסכום זניח (200-300 בהט) מזוודה עם גלגלים קלת משקל מפלסטיק ( במגוון צבעים/ציורי דיסני וכו) שפשוט מכניסים לשם כמו לשק את כל הבגדים, זה נוח, קל משקל וזול.
בנוסף בשדה עצמו (בחזור) יש עמדה עם מפעילים של עיטוף מזוודה בניילון (בכל כניסה לטרמינל יוצאים -עלות של 100-200 בהט אם אני זוכר נכון) עוטפים את המזוודה (כל מזוודה) בניילון מיוחד וחזק כך שמגן על הציוד בתוכו. מומלץ.
-
כל עוד לא קונים תיק במיוחד לטיול זה לא משנהתודה על ההמלצות
אחרי הכל נראה לי שמזוודה עם גלגלים הרבה יותר נוח..תודה חברים