פינלנד איזור האגמים
-
זוג +ילד בן 15 חושבים על טיול לפינלנד בקיץ. שבוע באיזור האגמים ו3-4 ימים בהלסינקי. למישהו יש מסלול מומלץ ומקומות לינה מומלצים? תודה
-
פינלנד איזור האגמיםבעקרון אגמים רבים נמצאים בכל שטחה של פינלנד. את מתכוונת לאגמים הגדולים בנתיב הפלישה הרוסית לפינלנד?
בקיץ, קיימת בעיית יתושים מטרידה בפינלנד ואני מציע לכם לקחת את זה בחשבון.
-
פינלנד איזור האגמיםהתכוונתי לארץ האגמים קארליה ומזרח המדינה. איזה חודש מומלץ יותר? יולי או אוגוסט?
-
פינלנד איזור האגמיםאם אפשר, הייתי יוצא בספטמבר
-
פינלנד איזור האגמיםמה פתאום ספטמבר!!!!!
אמצע יולי, תחילת אוגוסט
מצרפת לך 2 אתרים מעולים לחיפוש בתים
http://www.huvila.net/englanti/etusivu.htm
דברים שחייבים להקפיד בהזמנת בתים בפינלנד:
מרחק משכן (!!!!), מעיירה סמוכה, מסופר. המרחקים שם מאוד גדולים והבתים לרוב מבודדים, ביער על שפת האגם, המרחק בין בית לבית שכן יכול להיות מ 3ק"מ וצפונה . את צריכה לבדוק רמת התאמה של הבית לאופי המשפחה שלכם ולאופי הטיול. לא לכל אחד מתאים בית מבודד. לרוב זה יהיה מאוד מתאים לכמה משפחות שמטיילות יחד.
דבר נוסף, גישה לאגם (נרשם במטרים) , שתהיה סירה פרטית של הבית , וחוף רחצה. אם כבר פינלנד אז חייבים בית כזה. לרוב הם כאלה, אבל אני מציינת שתוכלי להקפיד. אני מאמינה שאת רוצה בית עם הגישה פרטית משלך לאגם.

הלנסיקי - אין מה לעשות 3-4 ימים. הייתי אומרת שגם יום אחד מספיק. יש לך את סנט פטרבורג שברוסיה במרחק נגיעה ששם גם חודש לא יספיק..אבל הייתי מציעה הפעם לא להרחיק עד לשם.
תהני המון. תהיה לכם חופשה נפלאה.
-
פינלנד איזור האגמיםנזכרתי בעוד משהו
הלינה בפינלנד משבת לשבת
-
פינלנד איזור האגמיםהי ג'ן,
האם טיילתם באגמי פינלנד בקיץ?
היינו זמן ממש קצר בפינלנד, באזור הגבול עם נורבגיה ושבדיה בתחילת אוגוסט ובאמת היו יתושים ענקיים בכמויות. זה ממש מפריע לטיול לדעתי. עד כמה שאני יודעת זה המצב באזור הצפון לפחות. לא יודעת מה קורה באזורים נוספים.
-
פינלנד איזור האגמיםחברה הייתה בפינלנד במחצית השנייה של חודש יולי והם היו מספר ימים ליד אגם, לא רחוק מהלסינקי. היא לא דיווחה על יתושים שהטרידו אותם.
אני מוטרדת כעת שהיתושים הפינים הם כמו המידג'ס בסקוטלנד....מקווה שלא מדובר באותו זן.
-
פינלנד איזור האגמיםככל שמצפינים כנראה מכת היתושים כבדה יותר.
וכן, יש גם מידג'ס בפינלנד, נושכים מאד וקרובים של אלו מסקוטלנד. ( יש כ-70 מינים או גזעים מהם).
בדרום פינלנד באזורים עם עשבים גבוהים אגב יש גם קרציות נושאות מחלת ליים וTBE וממליצים לנקוט באותם אמצעי זהירות כמו בטיולים יער השחור או אזורים שונים באוסטריה.
-
פינלנד איזור האגמיםרוצים לטוס כנראה ביולי.להחליף יעד בגלל היתושים?
-
פינלנד איזור האגמים -
פינלנד איזור האגמיםאני לא מאמינה שאפשר לגרום לשינוי ב דפוס פעולה משורש.
אני כן מאמינה כי אותם גולשים שמפציצים בשאלות, מתייחסים לכותבים כאן כאילו הם עובדים אצלם ולא טורחים לחזור ולהודות יגלו בסוף שאיש כבר אינו שש לענות להם.
הבחירה למי להקדיש זמן ומאמצים כדי לעזור היא בידינו

-
פינלנד איזור האגמיםיופי ג'ני חבל שלא שלחת לי את זה לפני שעניתי
ובזבזתי את זמני -
פינלנד איזור האגמיםתודה לכולם. נושא היתושים מטריד.אשמח אם מישהו שהיה באיזור האגמים בחודש יולי יוכל לחוות את דעתו.