לינה קרוב לשד"ת
-
אנו נוחתים בבנגקוק בשעה 14:30 בצהריים. את טיסת ההמשך לאיים נעשה רק למחרת.
איפה כדאי ללון באותו הערב ?
קרוב יחסית לשד"ת אבל שיהיה משהו מעניין באזור ?
-
לינה קרוב לשד"תלמרות שלא כתבת מהיכן אתה ממריא למחרת, זה לדעתי גם לא ישנה את תשובתי.
אין שום טעם לדעתי ללון ליד שדה התעופה, כשאתה מגיע ב-14:30 וטס רק למחרת.
אל תשכח שאתה מגיע אולי לאחר טיסה ארוכה, אבל הפרש השעות שעלה ל-5, והאדרנלין שזורם בגוף לקראת הטיול יכולים לפעול דוקא הפוך. לכן אני מציע לך לבחור מלון נגיש לתחבורה, במרכז העיר, סוקהומויט או סיאם, תתקלח, תישן, ותעביר ערב נעים ככל שיאפשר לך. לפחות לא צמצמת מראש את מגוון האפשרויות ולא תתבאס.
-
לינה קרוב לשד"תכמה תעלה מונית לאחד האזורים הנ"ל ? וכמה זמן נסיעה מדובר ?
טרם החלטנו לאיזה איים נשים פעמינו. חוץ מהשד"ת הבינ"ל,איפה יש עוד שדה תעופה שיוצאות ממנו גם טיסות פנים ?
-
לינה קרוב לשד"תמסכים עם אמיר בנגקוק .
נסיעה לאזורים האלה חצי שעה עד שעה תלוי בפקקים .עלות מונית 10-16 דולר בערך .
שדה התעופה הראשי סובארנאבום .יש שדה תעופה נוסף דון מואנג משמש כיום לטיסות פנים בלבד .
-
לינה קרוב לשד"תתלוי גם לאיזה שעה תיאמתם את הטיסה בבוקר,כפי שהמליץ אמיר לילה בבנגקוק בסוקמוביט ורק למחרת להמשיך בטיסת צהריים, פעם אחרונה הגעתי למלון (במונית) אחרי בידוק בערך בשעה 16:15,(מונית תעלה לכם כ 400+ בהאט) כך גם מנצל את הערב הולך לטרמינל 21 מסתובב רגלית באזור, עושה מסאג' למחרת קם רענן בבוקר ונוסע לנמל התעופה.
-
לינה קרוב לשד"תחבל על לילה קרוב לשדה"ת, קח מלון בסקומוויט
או בקואסן רוד שם תוכלו לטייל בכייף כמה שעות
לפניי לינה וחזרה לשדה.
אפשרות אחרת לינה בפראטונם איזור בו יש קניונים
ושוק פראטונם, הרכבת הקלה משדה"ת קומת קרקע מגיע
לשם וגם חוזרת לשדה.
-
לינה קרוב לשד"תגם אני חושב כמו העונים פה קחו מלון באחד האיזורים שMOGA ציין אני בטוח שתהנו ותוכלו לחוות את אחד האיזורים לפני הטיסה
לדעתי איזור סוקומביט יהיה עדיף
-
לינה קרוב לשד"תבמידה ותחליט כן לישון קרוב לשדה, להלן המלצה למלון:
Convenient Resort