מבנגקוק לפוקט
-
האם יש חברת תעופה שבצורה גורפת יותר זולה בטיסות מבנגקוק לפוקט ?
-
מבנגקוק לפוקטאייר אסיה הכי זולה
-
מבנגקוק לפוקטזה משתנה, תמיד תעשה השוואה בין החברות (לא לשכוח להכליל את תשלום המשקל)
תאי אייר, אייר אסיה, בנגקוק אייר וכ'ו
-
מבנגקוק לפוקטהייתי מציע דווקא לבדוק את החברות הקטנות הן בד"כ זולות משמעותית בהזמנה מראש
NOK AIR
LION AIR
-
מבנגקוק לפוקטAIR ASIA
הכי זול . הזמנה ישירה ופשוטה דרך האתר שלהם .
-
מבנגקוק לפוקטאני חושב שחד משמעית (אלא במקרים חריגים שהטיסות מלאות ומזמינים מהיום למחר) אייר אסיה הכי זולים. אני נסעתי איתם לפוקט ב749 באט לכיוון כולל מיסים (הזמנה של שלושה חודשים לפני) אם לא לחוצים על תאריך אז כמעט תמיד בטווח של מספר ימים יש מבצעים וטיסות מאוד מוזלות.
נוק אייר טיפה יותר יקרה אך עדיין זולה, אך יש לקחת בחשבון שזה כולל 15 ק"ג מזוודה ואייר אסיה לא כולל. (אני אסתפקתי ב7 קילו מזוודה קטנה, לרוב אפילו לא שוקלים אותה).
הטיסות יוצאות מנמל התעופה הישן דון מואנג, כ250-300 באט מבנגקוק (במונה כולל כביש מהיר).
הטיסות של אייר אסיה מאוד נוחות, הצוות עובד בצורה מאוד יעילה. (סוכנויות למיניהן המזהירןת בפניהם, מלאות באינטרסים ולכן לקחת את כל מה שהם אומרים בעירבון מוגבל) מדובר בחברה שזכתה כבר שנתיים ברציפות כחברת הלו-קואסט הטובה בעולם. להיכנס לאתר לשלם באשראי להדפיס את הכרטיס ונגמר הסיפור.
-
מבנגקוק לפוקטטוב כנראה שזה תלוי בתקופה, כי הזמנתי לדצמבר שזו העונה החמה ועלה לי 9735 באט לזוג כרטיסים בנוק אייר (4867.5 ליחיד).
-
מבנגקוק לפוקטעם אייר אסיה היה עולה לך בערך 3200-3000 בהאט עם כל התוספות ליחיד .
-
מבנגקוק לפוקטלא יודע על סמך מה אתה אומר את זה.
בדקתי בכל החברות וכולם היו מעל 10000 באט. המחיר שציינתי הוא הזול ביותר.
כמובן שיש אפשרות לפרומושנים למיניהם עם המראות ב6 בבוקר וכאלה שיוצאים יותר זול אבל זה לא ריאלי.
-
מבנגקוק לפוקט -
מבנגקוק לפוקטאני מדבר על כיוון אחד מבנגקוק לפוקט אולי אתה מתכוון לכרטיס הלוך ושוב ?
-
מבנגקוק לפוקטנו ברור שהלוך חזור.. לצערי צריך לחזור הביתה מתישהו
-
מבנגקוק לפוקטהמחיר קיים כל הזמן, זה אמנם promotion אבל השעות הם בסדר בשעות 12:00-13:00 שזה לדעתי אחלה שעות ולא לפנות בוקר. כמובן שהתכוונתי לכיוון וללא תוספות. כרטיס טיסה+ מזוודה 7 ק"ג. ברור לי שזה מדובר בתקופות ובמבצעים אבל עדיין כמו שאמרתי מי שגמיש בתאריכים, בטווח של שבוע בדרכ קיים מבצע כלשהו. וגם אם המחיר גבוה יותר הוא עדיין באופן יחסי נמוך משאר החברות ובאופן משמעותי.
-
מבנגקוק לפוקטlion air thai כולל 15 ק"ג 2500 באט הלוך חזור כרטיס אחד
-
מבנגקוק לפוקטאיך LION AIR מישהו טס איתם?
חברה חדשה...תודה
-
מבנגקוק לפוקטשוב תלוי בתאריכים והשעות
לתאריכים שלי יש אופציה אחת באתר שלהם והיא עולה 4020 באט כך שנראה בסיכומו של דבר שנוקאייר ו LION אותו מחיר בערך
-
מבנגקוק לפוקטהטיסה שלך היא בשבת או ראשון ?
-
מבנגקוק לפוקטשישי הלוך ראשון חזור
-
מבנגקוק לפוקטטיסות בסופש הן תמיד יותר יקרות
-
מבנגקוק לפוקטשגיא
השגת מחיר טוב .