בניית מסלול :)
-
היי חברים

אני עדיין בשלב של תכנון המסלול..
מתחילה את הטיול לקראת סוף דצמבר בארגנטינה( 23.12) וחשבתי להמשיך לפי הגל העולה ולסיים במקסיקו.
כרגע היעדים שחשבתי לכלול במסלול הם ארגנטינה וצ׳ילה, ברזיל, בוליביה, פרו ומקסיקו.. ואם יישאר עוד זמן וכסף אולי לשלב עוד מדינה או שתיים מהמרכז.
אני די מבולבלת עדיין מבחינת איך לבנות את המסלול וגם לא נשאר לי הרבה זמן להחליט כי אני רוצה שיהיה לי לפחות כיוון כללי לפני שאני טסה..
יש לי כמה שאלות...
1. לטיול של 5-6 חודשים.. כמה זמן הייתם ממליצים לי להיות בכל מדינה?
2. אם אני מסיימת בדרום בפרו, מהי הדרך היעילה ביותר להגיע ממנה למקסיקו כולל מחירים אם ידוע

3. במידה ונשאר לי עוד זמן / כסף לטיול... איזה מדינה/מדינות במרכז כדאי לי לשלב במסלול? כמה זמן?

אציין שהטיול הגדול הוא גם הפעם הראשונה שלי בחו״ל אם יש לכם עוד טיפים שתוכלו לתת , דברים שכדאי לי לדעת ולהתכונן מראש.. הכל יעזור

-
בניית מסלול
היי ספיר

1. אז לשאלת "כמה זמן להקציב לכל מדינה", תעשי מה שטוב לך, תזרמי עם הזמן, אל תמהרי וגם אל תהיי מקובעת בדיוק על כמה זמן את רוצה להקציב לכל מדינה. תעברי מתי שאת מרגישה שבא לך. רוב האנשים מקדישים בין שבועיים לארבעה שבועות לכל מדינה.
2. מפרו למקסיקו צריך להזמין טיסה

3. אם נשאר לך זמן/ כסף אני ממש בעד לבקר בקובה. לא הייתי עדיין בטיול הגדול ואני גם ממש כמה שבועות לפני אבל ממה שסיפרו לי במשפחה זו מדינה שלוקחת אותך 50 שנים אחורה בזמן וחווים שם חוויות תרבות מדהימות. לדעתי בקובה שבועיים יספיקו ממש..
גם בליז וקוסטה ריקה מקסימות.
טיפים לנוסע המתחיל....
אולי זה ישמע לך מצחיק, אולי כבר אמרו לך, אבל אני אגיד לך בכל זאת..
במקומות ציבוריים אף פעם אל תורידי את התיק או תשאירי אותו ללא השגחה (אפילו לשנייה) לא לשים את הפלאפון על השולחן בבתי קפה ומסעדות.
אם את צריכה עוד טיפ עזרה או שאלה אשמח לעזור....