מניו יורק לסנט אולבנס
-
אנחנו, שלושה הורים ושלושה תינוקות בני למטה משנתיים, רוצים לצאת מניו יורק לסנט אולבנס (תור להתאזרחות ביום שלישי בבוקר 18.11). חשבנו לצאת ביום שני בבוקר( 17.11), לישון קרוב לסנט אולבנס, ולחזור ביום שלישי בצהרים, האם יש לכם המלצות על מסלול נסיעה, שאפשר יהיה לקטוע כמה פעמים, בשביל חילוץ עצמות למבוגרים ולקטנטנים, ולראות כמה דברים מעניינים, אם אפשר בטבע? האם יש מקום לינה מומלץ וזול?
-
מניו יורק לסנט אולבנסשלום
בעבר נתתי תוואי כהמלצה למשפחה אחרת שחפצה לאזרח בסט אלבנס.
אומנם במיפוי אני הוספתי את סט אלבנס אבל אפשר שתעגנו בשלבורן וורמונט משם פחות משעה להגיע לסט אלבנס.
הכיוון שלדעתי עליכם לעשות ביום הנסיעה לסנט אלבנס הוא בתוואי הממופה המצורף,ועל מנת להימנע מסטיות ,נרשמו נקודות פחות או יותר על אם הדרך,שאפשר שתגלו בהן ענין ועל פי השעון ומגבלות הזמן תחליטו מה מתאים לכם, ומה לא-
מדובר על אפשרות לאתנחתא ראשונה בקינגסטון ,אחר כך בלייק ג'ורג',ואןלי הצצה במבצר שבטיכונדרוגה,ומשם לשלבורן ומפעל הדובונים,ואו חוות שלבורן.
לגבי לינה אם תרצו להגיע עד לסט אלבנס ,היתה בפורום המלצה של גולשת ללה קוינטה שבסט אלבנס.,לא יודע כמובן עלות.
מוני
-
מניו יורק לסנט אולבנסאנחנו היינו בפברואר האחרון. היה 17- מעלות ומושלג ולכן טסנו הלוך ושוב בלי לטייל בכלל
-
מניו יורק לסנט אולבנס1. תודה רבה על המסלול.
2. כיוון שמדובר בעוד שבוע וחצי, עוד לא יהיה כל כך קר ולכן בע"ה ניסע את כל הדרך ברכב.
3. בדרך חזור אנחנו מתכוננים להתפצל, שני הורים ימשיכו ברכבת מbeacon .ny לעיר ניו יורק, ואני מתכונן לסוע ברכב לכיוון wikes barre שבפנסילווניה לביקור קרובים, ולמחרת משם לניו יורק. האם אתם יכולים להציע לי מסלול מעניין עם מקומות עצירה לי ולביתי? תודה רבה!